Witam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje .dziewczynkom testujacym zycze dwoch tlustych kreseczek na tescie.nic mi nie pozostalo,tylko usmiechnac sie i isc dalej do przodu.:-)Buziaki dla wszystkich!milego dzionka!

Dzisiaj się umówiłam z nim na gwałt
nowy cykl nowe szanse! 
. Staramy sie z mezem juz od wrzesnia 2008 i jakos mam juz dosc tych rozczarowan, bardzo to boli kiedy nic nie wychodzi i przechodzi przez glowe taka mysl ze to moze ze mna est cos nie tak :-( To jest moj juz 8 cykl staran i mam kolejny raz nadzieje ze moze to tym razem sie uda tym bardziej ze zauwazylam u siebie podczas owulacji 2 tygodnie temu brazowe plamienia ktore ustapily po 3 dniach, w tym czasie bardzo mocno sie przytulalismy z mezem i dosc czesto :-) a wczoraj mialam juz miec @ ale nie ma i tempke mierzylam dzis i jest 37,4 ;-) boli mnie podbrzusze ale nie tak intensywnie jak na @ wiec nie wiem czy sie cieszyc czy nie :-( postanowilam jutro zrobic test ciazowy jesli @ nie przyjdzie dzis. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo tylko tutaj czuje ze dostane wsparcie i odpowiedzi na moje watpliwosci :-)