reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki w czasie ciaży

reklama
Wieloowocowe mniam mniam :-).

Ja miałam pechozol w święta (jedną paczkę zjedliśmy w samochodzie - i trzeba się było podzielić więc siłą rzeczy syn objadł młodszego i jeszcze się awanturował, że tata dostał ostatniego a mąż zjadł najmniej) a drugą paczkę sobie przemyciłam na wszelki wypadek a tu buch, zjadłam jednego i znikła cała paczka. Nie wiem co się z nią stało, obszukałam całe mieszkanie, potem mama mi pomagała szukać i nic. Normalnie je wcięło.
Dzieciaczki były na dworze i nie mogły wziąść - nie wiem co się z nimi stało ale jak ja cierpiałam - to kara, że chciałam sama zjeść ;-).

Mnie na kwaśne też już przeszło... na słodycze też nie mam ochoty, a nawet jak bym miała to nie bardzo mogę... za to teraz moim ulubionym napojem jest cola light:zawstydzona/y:...

A mi light nie podchodzi, za to normalną uwielbiam.
A za pierwszym razem odrzucało mnie na kilometr, i całą ciążę i karmienie do ust nie wzięłam.
A teraz aż mi wstyd, że na odrdzewiaczu jadę.

Ja też lubię pomarańczowe bąbelki, a przed ciążą nie mogłam na to patrzeć.

A właśnie pochłonęłam mizerię z dwóch długich ogórków, oczywiście obowiązkowo posłodzoną.

a ja kilogram winogron, litr soku fortuny z czerwonych grapefruitów i kubek gorzkiej kawy z mlekiem.

reklama
hej, mało się udzielam, za to namiętnie czytam to forum
ale teraz mam pytanko....pijecie w ogóle kawę? nie chodzi mi o teorię szkodzi/ nie szkodzi, tylko tak najnormalniej po ludzku czy pijecie...?

Do góry