reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

kochanie-ja kiedys lubilam prasowac ale teraz unikaj tego jak diabel swięconej wody...odkąd mam klopoty z biodrem (kilka lat wstecz) to po prasowaniu mecze się dosc ostro...wiec to taka samozachowawcza reakcja organizmu:laugh2:
A babeczki...oczywisce z przepisu Evci - jeszcze mam 2 malutkie kawalki...mowilam-wsiadaj w samolot i przylatuj...juz kiedys mowilam, prawda???

Urlop jutro powiadasz...oczywiscie ze bierz!!!! Tylko go nie zmarnuj-do lozka masz isc a nie na zakupy jechac!!!! no a po sexiku to i moze do tej Czestochowy dobrze byloby sie wybrac...pomodlic sie za powodzenuie misji....:-)

Baw sie dobrze!!!! i zrob testa, zrob koniecznie!!!!
I tu masz rację.... chyba tak zrobię:-) Bo to misja specjalna przecież:-D:-D Latać się boję, więc nie wiem czy dam rade...chyba że wpław ;-)

reklama
wróciłam z usg przezierności karkowej. wszystko jest OK:-):-):-):-):-)

dzidzia ma 6,24 cm
a oto jej zdjęcie, niezbyt wyraźne ale zawsze jest:-)
picture6241.jpg

Jejc...:-D Jaka cudowna niuńka:rofl2:
Też chcę takiego wstydnisia:tak::-D
Dziś się biorę do roboty:rofl2:

Latać się boję, więc nie wiem czy dam rade...chyba że wpław ;-)

No to materacyk, kolorowe koolko...moze takie z palemką w srodku i dajesz żajaczku-na Wyspy!:laugh2:

Dziś się biorę do roboty:rofl2:

A my trzymamy kciuki Aga!

4 D nawet :-)
wstydzioch mały:-) zasłaniało sie , ale spało chyba bo się nie poruszało za bardzo:-)

Rewelacyjne to 4D!!!!! A masz tez nagranie badania na plytce?

krokiety zrobione a teraz idę spacerkiem do przyjaciółki na kawusię a to jakieś 2 km to sie odpreze po tej pracy w kuchni
papa moje drogie nie piszcie duzo bo znów się nie połape

tak mnie dziewczyny natchnelyscie nadzieja ze chyba bede sie caly dzien cieszyc sama do siebie:-D
za godzinke spadam, bo mam jazde, a potem znowu caly dzien spedze z moja chrzesniaczką kochaną:-):-D potem gin na 17 sta, oczywiscie napisze pozniej czy cos widzial na usg :-)w sensie jakis plynik:laugh2: wieczorkiem imprezka u siotry takze dizen mi zleci :):-)

Kochana popraw popraw bo owu moze byc 3 dni przed skokiem i do 3 dni po skoku tempki :-) wiec warto warto czasami temka rosnie stopniowo bo tak sie jajo uwalnia powoli jakos hormon pierw wzrasta czy cos ;-)

badania robilam i wszystko jest super ,a teraz moj M jest badany.tak jak juz pisalam my jestesmy jakims fenomenem.niektore z was przynajmniej wiedza dlaczego nie wychodzi i biora jakies leki,a koncu sie udaje,a ja juz nic nie wiem.moze po wizycie w maju bedzie juz jakis plan dzialan.zobaczymy.:-):-):-):-)

Slonce mysmy prawie 3 lata sie starali, tez juz stracilam prawie nadzieje i kiedy tak bylo pojawila sie fasolka w najbardziej niespodziewanym momencie juz nie wierzylam ze zobacze II kreski, WSZYSTKIE pisaly, wklejaly test z II kreskami a ja nawet cienia nigdy myslalam ze jestem zepsuta do niczego...a tu jednego dnia, 6 dni przed @ test od tak z nudow i cien....:-)

Slonce mysmy prawie 3 lata sie starali, tez juz stracilam prawie nadzieje i kiedy tak bylo pojawila sie fasolka w najbardziej niespodziewanym momencie juz nie wierzylam ze zobacze II kreski, WSZYSTKIE pisaly, wklejaly test z II kreskami a ja nawet cienia nigdy myslalam ze jestem zepsuta do niczego...a tu jednego dnia, 6 dni przed @ test od tak z nudow i cien....:-)
Kroptusiu... ta Twoja historia jest w ogóle cała niesamowita:-D:-D I daje nam wszystkim nadzieję że Bóg to jednak istnieje (przynajmniej ja tak uważam...)

Niesamowita historia:-)
Piękny brzusio na awatarze ah...:tak::-D

reklama
Do góry