reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
tak to ona, teraz podrosla jest taka cudowna ze szok!! co chwile mnie obejmuje i mowi " kocham ciociu" i daje mi buziaczki co chwile w policzek , w brzuch i ponogach caluje, normalnie cud miód! a moja siostra byla wczoraj u gina i prawdopodobnie druga tez bedzie córa!!:-D

Super! jak sie poda do cioci to bedzie niezla laseczka:-)

Kropeczko...
Wrzucam jeszcze raz..
2 - 28dni
powiedz co o tym myslisz:zawstydzona/y:

Mysle...mysle....Zajaczku-jak teraz skoczy ci w gore tempka to owulka mogla byc przy tamtym spadku (12dc to byl chyba)...ale rownie dobrze -sugerujac sie np testem owu z wczoraj - mozesz miec spadek temperaturki jeszcze jutro i potem dopiero wielkie gory...i wtedy oznacza to jedno-sexik dzis wierorem i rano jutro dla poprawy pewnosci...poza tym ...w "Ranczu" Solejukowa mowila, ze "kto rano popieprzy ten i dzien ma lepszy"...więc why not?

Tylko nie piszcie nic w moim profilu o ciąży, nie mówię jeszcze o tym wszystkim. Dzięki :-)

Ok Olu...zero na temat bobaska..alez Ty masz te slepka ladne ciemne:tak:

no dzisiaj się już lepiej czuje :)

w.kropeczka ja dalej trzymam kciuki żeby wszystko sie zakończyło pomyślnie :)

No dobrze ze juz @ daje spokoj...mam nadzieje, ze tylko wczoraj mialas taki dzien i juz bedzie lepiej.
dziekuje za kciuki za mame...Ty masz teraz blizej niz ja do niej to moze i kciuki Twoje mocniej podzialaja niz moje mysli....

na monitoringu nie bylam i tempki nie mierzylam do tej pory ale mam zamiar zaczac od jutra. dzis jest 14dc i zauwazylam brak sluzy? co to oznacza?

Jednodniowy brak sluzu jeszczenic ci kochanie nie powie. Zacznij mierzyc temperature-w pochwie o stalej godzinie rano, przed wstaniem z lozka, najlepiej specjalnym owulacyjnym termometrem.
Kup testy owulacyjne i zrob codziennie wieczorem jeden-latwiej bedzie ci okreslic moment owulacji. Sluz tez obserwuj...a najlepiej byloby zrobic monitoring cyklu...

Wiola, ale Wy fajni jesteście :)))))))))))

takie z nas głupolki dwa:laugh2:
dziekuje...zaraz ide poogladam Ciebie PM;-)

reklama
Do góry