reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kupiec-to Ty??? ales Ty ładniutka...no...to ja bardzo chce mięc taka bliźniaczke...:tak::-):tak:
Szkoda ze Ci w urzedach sie nie udalo...przez te papierki mozna zalamac ręce...
ki
tak to ja !!!
aeż bardzo ci dziekuje za taki komplement mało kiedy mi kto tak słodzi :zawstydzona/y:aż się szeroko usmiecham do ciebie:-) to juz masz bliźniaczke i nawet wiesz jak wygladam nareszcie :-D
a ciebie szczeże to tak sobie wyobrazałam piękna ty moja:tak::-)

reklama
czaczkowski to wiem że w grajewie przyjmuje, a to poza Białymstokiem i na tym sie kończy moja wiedza o nim, a o turczyńskim nie słyszałam..
niestety w ciągu swojego 25-letniego zycia trafilam na kilku ginekologów w Białymstoku, i niestety mogłabym epopeje na ten temat pisac.. :(((

31? kochana ty w kwiecie wieku jestes :))))

a pewnie że sie rozochociłam :) w końcu wiem jak te wszystkie dobre duszki wygladaja...i blondynek brak :)

No co za policzek w moja stronę...a ja co mam powiedziec??? 31 zbliza sie wielkimi krokami:wściekła/y:

No co za romantyczni....ale masz fajnie!!!! Smacznej kawusi...Zajaczku a moze tak go gdzies tam za rogiem....."tentego".....przy okazji kawusi:rofl2::-p:rofl2:
co ty sobie lata liczysz ważne na ile sie kto czuje ja to bym sobie właśnie w rubryce wiek wpisała 18 i tak niech zostanie:rofl2::-D

Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli i wyczaiłam Zajączka,Marzenixx i Zaniepokojoną:-):-):-)
Ze mną dużego problemu nie będzie aby mnie rozpoznać Karolade........itd.
Idę się kimne z godzinkę bo @ pobolewa bużiaki.

Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli i wyczaiłam Zajączka,Marzenixx i Zaniepokojoną:-):-):-)
Ze mną dużego problemu nie będzie aby mnie rozpoznać Karolade........itd.
tak tak juz przyjęłam i problemu nie miałam :-D:-):rofl2:

dziewczynki kochane fajnie tu z wami ale muszę sobie troche dom ogarnać a szczególnie pokoik nasz bo taki bałagan że niema gdzie nogi postawić i jeszcze muszę obiadek ugotować tak że wieczorkiem poogladam zdjecia a bardzo to lubie robić i sie odezwę ale podgladać będe cały czas

e tam ja się czuję na 18 lat cały czas :-D:laugh2::-D:laugh2:
mam nadzieję że nie wygladam az tak staro:zawstydzona/y:

Nie no na 18scie w sam raz...my - blizniaczki - mamy to do siebie, ze powoli sie starzejemy:laugh2::laugh2::laugh2:...no bo czy ja wygladam jak 31 letnia pani...???
No bez jaj:baffled:

czaczkowski to wiem że w grajewie przyjmuje, a to poza Białymstokiem i na tym sie kończy moja wiedza o nim, a o turczyńskim nie słyszałam..
:)

OlaPM ja mowilam ze mam znajomych...czczkowskich, turczynskich...to nie sa lekarze...to poprostu znajomi z bialego i okolic:-)

Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli

no tak bo Wiola to wszystkich tak na Hurraaaaa dodaje...i jest potem od kogo sciągac...zawsze tak bylo...w szkole tez wszyscy ode mnie sciągali:wściekła/y:

Karolciu-lyknij cosik na @ i do lozeczak pod kocyk...jak wstaniesz bedzie lepiej!

dziewczynki kochane fajnie tu z wami ale muszę sobie troche dom ogarnać a szczególnie pokoik nasz bo taki bałagan że niema gdzie nogi postawić i jeszcze muszę obiadek ugotować tak że wieczorkiem poogladam zdjecia a bardzo to lubie robić i sie odezwę ale podgladać będe cały czas

Biegnij i posprzataj a potem wracaj szybko!!!
Buziaki!

reklama
Do góry