reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Ja jestem Aleksandra W. (dawniej M.)- Wrocław :-) lat jeszcze 26 hihi
Dziewczyny pójdźcie moim śladem i napiszcie tu w postach imię i inicjał nazwiska oraz nazwiska rodowego i miasto, bo mam kilka zaproszeń, ale nie jestem w stanie wszystkich rozszyfrować :-(
A teraz już mykam spać, bo zaczyna mnie mdlić blehhh..
PS OLESIA MASZ PIĘKNIE NA NAZWISKO, nie mówiąc o imieniu hihi :-) mój ukochany miesiąc urodzenia i miesiąc ślubu :-)
Aleksandra M z Elblag/Londyn
Dziekuje za komplementy :-) bardzo mi milo.
olesia_33
ja sie boje tez zywiolów ale chyba najbardziej wody a potem ognia....hehe![]()
Ja sie strasznie boje WODY, wujek chcial mnie nauczyc plywac jak bylam mala przez wrzucenie mnie na gleboka wode, a i jak mialam jakies 13 lat topilam sie w morzu wyciagali mnie za klaki a bylam jakies 2 metry od brzegu (po sztormie).
Ostatnia edycja:
Ja też się boję miałam podobną sytuację jak byłam dziewczynką i też mnie za kłaki wyciągaliJa sie straszni boje WODY, wuje chcial mnie nauczyc plywac jak bylam mala przez wrzucenie na glegoka wode, a i jak mialam jakies 13 lat topilam sie w morzu wyciagali mnie za klaki a bylam jakies 2 metry od brzegu (po sztormie).

olesia_33
Ja jak nie mam gruntu to sie nie rusze do wody, plywac nie umiem (bo przeplyniecie 2m to nie plywanie). W panice nie moge oddychac nawet jak ktos jest przy mnie. Zabawne bo czesm mam sen ze plywam jak ryba i czuje sie taka lekka i zrelaksowana.
Coś mi komp dzisiaj warjuje więc zmykam, jutro rano do pracy więc w sumie to czas się do łóżeczka szykować...
A jeszcze co do fobi, to akurat żywiołów się nie boję, a wodę uwielbiam:-), za to panicznie boję się pajaków, nawet tych malutkich

Karola nawet nie wiedziałam, że nie mam Cię w przyjaciołach
. Dzięki za zaproszenie:-)
Kolorowych snów i do jutra, będę wieczorkiem:-)
A jeszcze co do fobi, to akurat żywiołów się nie boję, a wodę uwielbiam:-), za to panicznie boję się pajaków, nawet tych malutkich

Karola nawet nie wiedziałam, że nie mam Cię w przyjaciołach

olesia_33
Karola ja tez dziekuje za zaproszenie, milo.
Wiki dobranoc ja tez jutro do pracy :-( 9:30-6 ale niedziela wolna.
Wiki dobranoc ja tez jutro do pracy :-( 9:30-6 ale niedziela wolna.
olesia_33
Babeczki do jutra lub niedzieli. Jestescie super.
BUZIAKI
BUZIAKI
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ooo pająki to moja najwieksza fobia!!!!!!!Coś mi komp dzisiaj warjuje więc zmykam, jutro rano do pracy więc w sumie to czas się do łóżeczka szykować...
Karola nawet nie wiedziałam, że nie mam Cię w przyjaciołach. Dzięki za zaproszenie:-)

reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
dzieki -ja tez dziekuje za przyjecie zaproszen na n-k...
gosia wb krakow
gosia wb krakow
Podziel się: