reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ja ostatnio kupiłam swojej niuni piłkę rehabilitacyjną :-D masujemy sobie brzuszek i od czasu do czasu pochycamy sobie troszkę :-) Zabawy co nie miara!!! Chętnie wkleiła bym zdjęcie -ale niestety jeszcze nie umiem :-(
wkleje zdjęcie piłki a jak się nauczę to zdjęcie Amelki na piłce ;-)
PIŁKA DO SKAKANIA-REHABILITACYJNA KUBUŚ PUCHATEK (608438596) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna piłka - Wiolas wkleić zdjęcie możesz bardzo łatwo.
Tu u góry w ramce w odpowiedziach jest taki spinacz koło buzi.
Jak go klikniesz to pojawi się ramka z załącznikami wybierasz 2 zdjęcia i dodajesz a na końcu jak już napiszesz odpowiedź to się wszystko pojawi :-)

Hej!!
Dziewczyny, ja tak na szybko, bo jesteśmy u rodziców. Chce kupić Szymkowi ten Ogródek, tylko który polecacie??
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (603672130) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN OGRODEK 3w1 + GRATIS (595223320) - Aukcje internetowe Allegro

Nie nudzą si ę one szybko Waszym dzieciaczkom ?? wiem, że już poruszałam ten temat, ale jakoś ciągle nie mogłam się zdecydować, ale jednak chcemy kupić...
Aniu mnie się oba podobają - jednak wybrałabym ten pierwszy.

reklama
Oba fajne ale Ja tez bym ten pierwsz wybrała
A Maksio dziś dostał takie sandałki na lato od chrzesnych na pół roczku

Załączniki

• IMGP0276.jpg
    IMGP0276.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 36
  • IMGP0277.jpg
    IMGP0277.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 35
Ja nie mam czego wybaczac. Widziałam ten program...chociaz mi sie naprawde wydaje, ze tam maluchy wogóle nie miały fotelików...Wierze, że wszystkie nasze dzieciaczki bedą bezpieczne w swoich fotelikach. No i koniec tematu;-)

Rzeczywiście te dzieci jeździły bez fotelików.

My w przyszłym tygodniu zamawiamy fotelik coneco zenith.

Ja jestem zdowolona i Bartek też taki bedzie miał.

U nas zając przyniósł Bartkowi obiady, kaszki i soczki. Na jakiś czas mamy spokój :rofl2:

Czarna rzeczywiście trafiony zakup
Kate super okazja. Nawet za 50 zł warto by było. Nasz ciuchland się popsuł :baffled: i dla dzieci są praktycznie poplamione szmaty :wściekła/y:
Mama Maksa fajowe butki
Małaulka fotelik pierwsza klasa

dziękuje :-)jest jeszcze huśtawka ale Amelka coś nie lubi się na niej huśtać :-( chyba prędzej z niej wyrośnie niż zacznie się nią cieszyć :-(

tak jak obiecywałam jest i zdjęcie piłki :-) nauczyłam się ;-)
fajoska tez mam taka a mała do mamusi podobna;-)
no i teraz się zacznie wklejanie zdjęć :laugh2:
magdziunia dziękuje za pomoc

ten mis jest boski!!!!!!!!!

Mama Maksa super butki:tak:

Kasia kurde mi sie strasznie te foteliki podobaja i najchetniej bym dzieciakom kupiła ale mój M mówi :no::no::no::no::no::no: Ale musze go przekabacic:-p

reklama
ja chyba też się skuszę na ten fotelik bo czas nagli!!! mojej Amelki to już się wyjąć z fotelika nie da :-) przecież ona nawet rączką nie może w nim ruszyć!! Jakoś ciasno się w nim zrobiło :-) no i nóżki już jej wystają :szok:
Kurcze skąd na to wszystko kasę brać :eek:.Ostatnio pojechaliśmy przyciemnić szyby w aucie bo malutką strasznie słońce raziło-350zł , zapłaciliśmy wpisowe za żłobek- 580 zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok: no i jeszcze opłata za cały miesiąc z góry-1200 zł bo niestety w państwowym żłobku to można tylko pomarzyć o wolnym miejscu!!!a niania krzyczy sobie 2000!!!! :szok::szok::szok: idzie się pociąć!!!
mamuśki jak macie babcie, które Wam się zaopiekują dzieciaczkami to tylko pozazdrościć!!!

Do góry