reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
za duzo tego nie bylo;-)

My nadal u teściów. Lubię tu być, bo zawsze sobie odpocznę i jeszcze się nagadam z teściową. :tak::tak::tak:
Piotruś śpi, a my z m niedługo jedziemy do babci do szpitala. Babci na szczęście się poprawiło. :tak: Lekarze twierdzą, że to zakrawa na cud, bo jak trafiła do nich to nie wierzyli, że przeżyje. :sorry: Na szczęście wraca do siebie i mamy nadzieję, że jeszcze dłuuugo z nami będzie. :-)
Uciekam. Postaram się wpaść wieczorem jak już wrócimy do Łodzi! :tak:
Miłej niedzieli! :tak:
moja babcia tez cudem wrocila z tamtego swiata a w dodatku jeszcze z przygodami

Hej dziewczyny ,autentycznie m pamiętał o kawiarni ,tylko że byliśmy tam o 18,a w kamieniu tojuż kawiarnie pozamykane...a na pizzerie ,czy inny lokal to ja się przecież odchudzam ,a poza tym kaski brak.... O co chodzi z tym zamkniętym wątkiem dyskusyjnym ,to ten stary czy już nowy?Jak na ten stary wejść ,muszę szukać linków w starych postach???? Będę miała reklamę w internecie wysłałam dziś wszystkie dane i kilka zdjęć ,zrobiłam wpłatę takze jak się ukaże dam wam linka czy jakieś namiary:tak: Faktycznie tu strasznie pusto. Bez dzieci to troliliśmy dziś do 11 prawie kawka ,śniadanko i bzy.....:-DPotem już po dzieci poszliśmy i skończyła sie laba ..Ksawek przezywa Klaudie i przeprasza zaraz ,a ta ciągle na niego skarży ,czyli dzieci w domu.....
jak masz gg to mi na priva wyslij numer to ci objasnie jak tam wejsc na skroty,zreszta juz chyba pisalam jakos wczoraj wieczorem malince na forum,poszukaj:-)

Patrysiu jako, że załozyłaś to forum dyskusyjne jesteś jego szefem.:tak: Do ciebie należą obowiązki wysyłania zaproszeń dziewczynom oraz decydowanie kto w nim będzie. :tak:To forum jest forem zamknietym.:tak:Nikt prócz nas ( tych które loginy widnieją na spisie) nie ma do niego dostepu.
Narazie dostęp mają :
-j-
malinka1
madziulanatasza
dowikla
wiktoria12
mama Helenki
patrysia
myszunia
medeuska
As76
no i ja jeszczez jestem:-)
w takim razie jakby sie dalo zalozyc normalny watek zamniety a nieforum dyskysyjne to ja jestem za:tak::tak::tak::-D

Anabubka zapomniałam wczoraj napisać zmieniłaś avatarek-fajniusi :tak::tak::tak:
dzieki:-)

ale ze mnie czajnik:-D:-D:-D:-D tyle, że bez gwizdka:laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

błagam nie piszcie o żarciu, ja na kolację pochłonęłam trochę serka wiejskiego i 3 rzodkiewki:eek::eek::eek: teraz piję wodę jako wypełniacz żołądka:-:)-:)-( tym razem się zawzięłam, tylko wieczory są najgorsze, cały dzień przktycznie mogę nie jeść ale wieczorem zjadłabym wszystko co tylko wpadnie mi w łapy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

taaaaaaaaaaa do czasu pocz4ekaj poczekiaj az bede wazyla 100 kg :laugh2::laugh2::laugh2:

nie przesadzaj,do 2 ciazy to ja tez moglam jesc o polnocy,isc spac i nic mi nie przybywalo,ale teraz im jestem satrsza tym gorzej.przezd swietami juz wazylam 60kg a teraz nzow 61:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my dzis spokojny dzien,po 18wrocilam od mamy,potem polecialam do sasiadki na herbatke(sama bez dzieci),pozniej wiadomo kapiele itd,wszyscy juzspia i mam spokoj:-):rofl2:

dzis bylo u mnie 14stopni ale powietrze i wiatr byly dosyc chlodne
no i zapowidaja mroz w nocy.w przyszlym tyg ma byc juz normalnie cieplo.akurat na weekend majowy:-)

mnie jak po 17 zaczal znow rwac bark,to jak przed 18wzielam przeciwbolwoy,przszlam do domu to jeszczez P mi bark nasmarowal mascia konska to dopiero przed 20 przestalo mnie bolec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to przez zmine pogody na zikmno.jak tak dalej pojdzie to jeszcze pare lat i bede jak staruszka-pokrecona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba trzeba reumatologa dobrego znlezc

Załączniki

• SDC10436.jpg
    SDC10436.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC10435.jpg
    SDC10435.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 31
reklama
nie przesadzaj,do 2 ciazy to ja tez moglam jesc o polnocy,isc spac i nic mi nie przybywalo,ale teraz im jestem satrsza tym gorzej.przezd swietami juz wazylam 60kg a teraz nzow 61:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my dzis spokojny dzien,po 18wrocilam od mamy,potem polecialam do sasiadki na herbatke(sama bez dzieci),pozniej wiadomo kapiele itd,wszyscy juzspia i mam spokoj:-):rofl2:

dzis bylo u mnie 14stopni ale powietrze i wiatr byly dosyc chlodne
no i zapowidaja mroz w nocy.w przyszlym tyg ma byc juz normalnie cieplo.akurat na weekend majowy:-)

mnie jak po 17 zaczal znow rwac bark,to jak przed 18wzielam przeciwbolwoy,przszlam do domu to jeszczez P mi bark nasmarowal mascia konska to dopiero przed 20 przestalo mnie bolec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to przez zmine pogody na zikmno.jak tak dalej pojdzie to jeszcze pare lat i bede jak staruszka-pokrecona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba trzeba reumatologa dobrego znlezc
ja 65 kg wazylam w koncowce ciazy
no popatrz herbatka z kumpela bez dzieci - super mialas :tak:
heh znajdz albo dobrego reumatologa albo kochanka masazyste... :laugh2:
chyba ze Twoj m robi fantastyczne masaze ;-)
No mam ,mam
A Oliwka tez juz pewnie spi co???
ale szczypiorki slodko spia :-D:-D:-D

Do góry