reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja się już żegnam, jako kobieta pracująca muszę niestety przed 6 wstać:-:)-:)-:)-( a przychodzi mi to z coraz większym trudem:no::no::no::no:

Spokojnej nocy i kolorowych
(nie piszcie za dużo bo nie nadążam czytać:-D)

pa pa

reklama
błagam nie piszcie o żarciu, ja na kolację pochłonęłam trochę serka wiejskiego i 3 rzodkiewki:eek::eek::eek: teraz piję wodę jako wypełniacz żołądka:-:)-:)-( tym razem się zawzięłam, tylko wieczory są najgorsze, cały dzień przktycznie mogę nie jeść ale wieczorem zjadłabym wszystko co tylko wpadnie mi w łapy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
oj ja mam tak samo:sorry:

ja 65 kg wazylam w koncowce ciazy
no popatrz herbatka z kumpela bez dzieci - super mialas :tak:
heh znajdz albo dobrego reumatologa albo kochanka masazyste... :laugh2:
chyba ze Twoj m robi fantastyczne masaze ;-)

ale szczypiorki slodko spia :-D:-D:-D
ja w dzien porodu w obu ciazach wazylam 72kg a zaczynalam od 55kg
masazysta niestety tu nic nie poradzi.predzej jakies zabiegi rozgrzewajace,ale ja mam rodzinne obciazenie reumatyzmem niestety,no i na jeseini mialam zaplenie powiezi co sie tez do tego zalicza:crazy:

Ja się już żegnam, jako kobieta pracująca muszę niestety przed 6 wstać:-:)-:)-:)-( a przychodzi mi to z coraz większym trudem:no::no::no::no:

Spokojnej nocy i kolorowych
(nie piszcie za dużo bo nie nadążam czytać:-D)

pa pa

slodkich snow kochana.ja wstaje o 7

ja dziewczyny zmykam spac
jutro ciezki dzien bo wizyta u dentysty i werywanie zeba
AUCCCCCCCC :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
trzymcie kciuki za mnie ale pewnie jeszzce zdaze sie z Wami przywitac bo przyjmuje od 14 :tak:

dobrej nocki
muahhhhhhh :*****

Jestem i ja.
Poczytałam troszkę i biegiem w przelocie odpisuję co nieco.
Wróciłam z Oliwka od teściów po 20.00.Własnie sama wróciłam,M został tam bo nie był w stanie wrócić.tak go siekło dostał 39,8C :szok::szok::szok::szok: wirus go rozłożył.A takie miał dreszcze że szok ,trząsł sie jak galareta :tak::tak::tak:jutro pójdzie do lekarza.

Oliwka już umyta i leży w łóżeczku,powinna zaraz zasnąć.

I znowu mamy postępy.
Oliwka sama zjadła dziś kolację.
Zrobiłam jej 2 parówki cielęce na gorąco.Dałam widelec,pokazałam jak się nabija i załapała i sama zjadła do końca.Byłam w szoku że wpyliła aż dwie parówy.Coraz lepiej jej idzie to samodzielne jedzenie.Jestem z niej normalnie dumna.:-):-):-):-)
Szkoda,że cała noc samotna przed Tobą.Strasznie nie lubię takich nocy.
Gratulacje dla Oliwki.Dzielna dziewczynka.

AGNES
Dwie parowki???
Moje to by zjadly diwe parowki,do tego dwie kanapki i jeszcze moglyby popic mlekiem:szok::tak::tak::tak:
NO i gratululuje samodzielnego jedzenia:tak:
Wiem jaka to ulga dla Ciebie bo jak moje zaczely same wszystko jesc to było o wiele lepiej-chociaz juz nawet nie pamietam kiedy to było:-D
No to one kochana potrafią.Jeszcze trochę i konia z kopytami na raz Ci rodzinka będzie zjadała.
:-D:-D:-D:-D

błagam nie piszcie o żarciu, ja na kolację pochłonęłam trochę serka wiejskiego i 3 rzodkiewki:eek::eek::eek: teraz piję wodę jako wypełniacz żołądka:-:)-:)-( tym razem się zawzięłam, tylko wieczory są najgorsze, cały dzień przktycznie mogę nie jeść ale wieczorem zjadłabym wszystko co tylko wpadnie mi w łapy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zły sposób odchudzania.Wkrótce murowany efekt jojo.:no::-(

nie przesadzaj,do 2 ciazy to ja tez moglam jesc o polnocy,isc spac i nic mi nie przybywalo,ale teraz im jestem satrsza tym gorzej.przezd swietami juz wazylam 60kg a teraz nzow 61:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my dzis spokojny dzien,po 18wrocilam od mamy,potem polecialam do sasiadki na herbatke(sama bez dzieci),pozniej wiadomo kapiele itd,wszyscy juzspia i mam spokoj:-):rofl2:

dzis bylo u mnie 14stopni ale powietrze i wiatr byly dosyc chlodne
no i zapowidaja mroz w nocy.w przyszlym tyg ma byc juz normalnie cieplo.akurat na weekend majowy:-)

mnie jak po 17 zaczal znow rwac bark,to jak przed 18wzielam przeciwbolwoy,przszlam do domu to jeszczez P mi bark nasmarowal mascia konska to dopiero przed 20 przestalo mnie bolec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to przez zmine pogody na zikmno.jak tak dalej pojdzie to jeszcze pare lat i bede jak staruszka-pokrecona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba trzeba reumatologa dobrego znlezc
Anabubka fajny dzień ,a barku strasznie współczuje.
Bark często rwie od kręgosłupa.Może masz kręgi szyjne usunięte?

No mam ,mam
A Oliwka tez juz pewnie spi co???
Dowikla szczypiorki śpiące to bajeczka normalnie.Ech rozmarzyłam się.

U mnie życie na wariackich papierach a w między czasie dla wyciszenia nerwów rywalizacja z Klaudią na pazylu:-D:-D:-D:-D:-D
Znów mieliśmy gości i znów był grill.
Dopiero wieczorem udało mi się wyjść do kościoła.
Jestem padnięta,ale już coś się udało załatwić na temat pielgrzymki.
Wszystko się powoli układa i chyba się uda .:-):-)
Uciekam kochane ,bo czas małego kłaść spać,jutro przedszkole.

reklama
anabuba a bylas juz u jakiegos dobrego reumatologa ??
kiedys bylam,ale prywatnie,ale jak tak dalej pojdzie to tzreba bedzie isc

ja dziewczyny zmykam spac
jutro ciezki dzien bo wizyta u dentysty i werywanie zeba
AUCCCCCCCC :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
trzymcie kciuki za mnie ale pewnie jeszzce zdaze sie z Wami przywitac bo przyjmuje od 14 :tak:

dobrej nocki
muahhhhhhh :*****
ja tez jutro dentyste ale mam nadzieje ze tylko plomba bedzie,bo ostatnio mialam zatrucie.ale i tak nie lubie.no i wczoraj pislaam ze wychodzi mi osemka znowuu.teraz to juz nie tylko dzisalo spuchniete ale tez tam dalej szczeka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anabubka fajny dzień ,a barku strasznie współczuje.
Bark często rwie od kręgosłupa.Może masz kręgi szyjne usunięte?

U mnie życie na wariackich papierach a w między czasie dla wyciszenia nerwów rywalizacja z Klaudią na pazylu:-D:-D:-D:-D:-D
Znów mieliśmy gości i znów był grill.
Dopiero wieczorem udało mi się wyjść do kościoła.
Jestem padnięta,ale już coś się udało załatwić na temat pielgrzymki.
Wszystko się powoli układa i chyba się uda .:-):-)
Uciekam kochane ,bo czas małego kłaść spać,jutro przedszkole.

kregi razcej mam ok bo niemialam nigdy zadnego urazu ani operacji na kregoslup.ale dzis mnie rwie bark,innym razem kolana,lokcie nadgarstki(o wlasnie zaczynam czuc lokiec:wściekła/y:),piszczele.i po rozgrzaniu z reguly na jakis czas przechodzi.ale temn bark to za bardzo rwie i bez przeciwbolwych sie nie da,tymbardziej ze to prawa reka:crazy:

to Ty tez mialas udany dzien:-)

Do góry