wiktoria12
Mama i żona :)
Widze ze sama jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobreale ze mnie czajniktyle, że bez gwizdka
![]()
Też to lubieO pomocach domowych i lokajach
Ale jak sie mszcza jak cos Im nie podpasi
Taaaaaa to musiałyby 3 takie patrysie byctaaaaaaaaaaa do czasu pocz4ekaj poczekiaj az bede wazyla 100 kg![]()
Zły sposób na diete, kochana, nie można tak, że nic nie jesz, albo strasznie malo, bo zaraz bedzie spowrotem to samo albo jeszcze gorzej, wiem cos o tym-schudlam 13 kg w 2 tyg jedząc normalnie, a wczesniej dziwne diety-cudbłagam nie piszcie o żarciu, ja na kolację pochłonęłam trochę serka wiejskiego i 3 rzodkiewkiteraz piję wodę jako wypełniacz żołądka:-
-
-( tym razem się zawzięłam, tylko wieczory są najgorsze, cały dzień przktycznie mogę nie jeść ale wieczorem zjadłabym wszystko co tylko wpadnie mi w łapy
![]()
Ale słodko sobie śpiąNo mam ,mam
A Oliwka tez juz pewnie spi co???
Może ja też wytrzymam do konca przy 65... fajnie by bylo, moze nawet roztepow bym nie miala, bo jak juz wazylam 69......ja 65 kg wazylam w koncowce ciazy
no popatrz herbatka z kumpela bez dzieci - super mialas
heh znajdz albo dobrego reumatologa albo kochanka masazyste...
chyba ze Twoj m robi fantastyczne masaze ;-)
ale szczypiorki slodko spia![]()
Kochana, nie iwem co Ci powiedziec z tą operacją, napradę masz cholerny dylemat, wiem, że nawet nie ma co Cie pocieszac, bo to jeszcze bardziej denerwuje, bo jak ktoś może powiedziec Ci że bedzie dobrze, ze masz sie nie martwic skoro nie jest w Twojej sytuacji i nie wie co czujesz, tak więc kochana, JA CI ŻYCZĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DUŻO SIŁY CIERPLIWOŚCI I WSPARCIA ZE STRONY MĘŻA,ŻEBYŚ PRZESZŁA TO WSZYSTKO JAKOŚ W MIARĘ SPOKOJNIE. NO I KOCHANA DUŻO ZDRÓWKA....Witajcie poniedziałkowo Laseczki
U mnie nic ciekawego, same problemy i płaczkimuszę poddać się operacji i wymianie stawu, no chyba, ze chcę na wózku jeździć
Ginekolog rozkłada ręce i mówi, ze decyzja należy do mnie
my w tamtym roku daliśmy 560 złotych. Tak jeździ samo bo to jest na akumulator, dwa biegi, pedał gazu :-):-):-) Igor teraz jeździ już jak pirat, ale sprzedamy ten a kupimy mu już taki wiekszy, bo ten już jest za mały dla niego
mam staw biodrowy do wymiany , endoproteza kosztuje od 5 do 9 tys złotych, kwestia tylko czy ma to być cementowa czy nie, porażka, jeżeli teraz się nie poddam to wózek mnie czeka i co Wy byście na moim miejscu zrobiły??? bo ja wolę wózek niz zabić swoje dziecko
a dla mnie zaproszenie????
a o mnie zapomniałyście???? dlaczego ja nie mam dostępu do zamkniętego :--
-
-
-
baffled:
i ja też nie mam![]()
oj... biedna... ja to bym juz dawno odstawilaWitam sie z rana u nas nocka marna nie wiem co sie dzieje Kamilkowi płacze mi w nocy i ciągle tylko cyca jetrzeba go nosić i lulać.A ja wczoraj wieczorem jak karmiłam Kamilka to zasnełam obudziłam sie o północy wyłączyłam kompa no i musiałam lulać Kamilka może to te ząbki już sama nie wiem ale za to Martynka ładnie przesypia całą noc no i pogoda śliczna swieci słoneczko i po sniadanku jesteśmy i tak sie zastanawiam czy nie oduczać pomału Kamilka od cyca bo pogryzł mi brodawik i jedna mnie strasznie boli jak go karmie z niej to zęby zaciskam z bólu.MIŁEGO DNIA ŻYCZE
ja jestemWidze ze sama jestem
Dziękuję Ci Kochana za ciepłe słowa, pomagają, ale nie da sie odwrócić myśli:-):-) Dziewczyny a czemu ja nie mam dostępu do zamknietego???ja jestem
teraz dziennie pobudka o 6.30 zeby Patryka do szkoł wyszykowac, więc raczej zawsze z rana bede..
Kiedyś umiałam zasypiac jeszcze rano, jak mnie ktoś obudzil, albo jak np Patryka do szkoł wyszykowałam, a teraz... za nic w świetcie chocby nie wiem co nie umie, a jak juz mi sie uda, to jak sie obudze to głowa mnie boli... jak cholera
Praniejedno przed chwilą już rozwiesiłam, teraz się piora buty
A ja ide w koncu to sniadanie sobie zrobic
Zaraz bede![]()
napisz na priv do patrysi zeby Ci wysłąla zaproszenieDziękuję Ci Kochana za ciepłe słowa, pomagają, ale nie da sie odwrócić myśli:-):-) Dziewczyny a czemu ja nie mam dostępu do zamknietego???
Ok już piszę :-):-):-)napisz na priv do patrysi zeby Ci wysłąla zaproszenie![]()