reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ja też od czasu do czasu kupię coś w Tesco :-) wcześniej byłam przeciwna kupowania szmatek w hipermarkecie :tak: ale jak się okazało nieraz można nieźle trafić!! jak na razie mamy fuuuul ciuszków i nie ma potrzeby wydawania pieniędzy. W H&M kupuje rajtuzki bo są dobre jakościowo :-)

my mamy szczęście do lumpów z ciuszkami H&M,niedawno za 7zł kupiłam dźiny,które są teraz dobre...a w H&M kupujemy skarpetki te po 3 pakowane,superowe są jakościowo:tak:
no właśnie,musze iść coś wychaczyć na lumpy na wakacje dla siebie i Mikesza,jakieś koszulki,a ostatnio kupiłam nowy sweterek Jackspota za 30zł i to z metką:szok:nie kupiłam chleba,Karmi,ale sweterek musiałam sobie kupić:laugh2:

reklama
Kurcze wiem, że niewiele czasu mam ale chciałabym coś wyjątkowego kupić Sebciowi na te chrzcinki.

Myślałam o zrobieniu albumu - ale fajnie będzie jak dostanie taki na 18-stkę.

Szukam na allegro i jakoś nic mi do głowy nie przychodzi.

Madzia widziałam tkie szatki do chrztu gdzie mozesz napisac imie dla Sebcia i dast chrztu czy cos takiego - fajna pamiątka. Zobaczyłam to dopiero po chrzcie hani;-(

Kaka na allegro widziałaś takie szatki - ja szukałam czegoś podobnego i :-( nie mogłam znaleźć.
No nic pozostało dosłownie 5 dni więc nie dam rady załatwić w tak szybkim tempie.

Coś jeszcze wymyślimy - planowaliśmy fotelik samochodowy, ale to jakieś takie dla mnie niezabawkowe ;-)ghighi.

W sumie to też słyszałam, że ubranko do chrztu powinna kupić chrzesna.
A jeśli nie to chociaż szatkę - mówiłam mężowi aby powiedział swojej siostrze o takiej szatce.
Ale chyba sama będę musiała kupić :wściekła/y:
Cóż ... jeśli nie mogę liczyć na kogoś to chociaż na siebie.

Jednak ustąpiłam bo nie chciałam mieć awantur dalszych w domku - no i chrzesną będzie siostra rodzona męża.
U mnie mój kuzyn sportowiec więc mam nadzieję, że Seba trochę po nim odziedziczy talentu do gier sportowych.
Zresztą po rodzicach sportowcach też :tak::-p:-D

A ja tak z innej beczki. Nasze dzieci mają co raz większy apetyt - bynajmniej Bartek zjada półtora słoiczka i to już chyba mało la niego. Ja zaczęłam korzystać z takiego talerzyka. Został mi jeszcze po Martynce. Świetna sprawa.
NOWOŚĆ**Podgrzewany talerzyk BabyOno** GRATISY (609941383) - Aukcje internetowe Allegro

Talerzyk bajer, chociaż mi ta firma podpadła - butelkę kupiłam taką z dziurką w środku i spod smoka wszystko wypływa! Potop sie robi w dwie minuty:wściekła/y:
Ale kto wie - może się skuszę, bo Tuśka lubi rzeczy na ciepło...

reklama
Do góry