laparada
Fanka BB :)
ale tylko na tydzień 
i jak widać post wyżej, dziś nie jest dobry dzień

i jak widać post wyżej, dziś nie jest dobry dzień

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, a ja byłam na ostatniej wizycie w 11 tyg i nic mi takiego lekarz nie robił. Takich pomiarów, a na następną wizytę ide dopiero za miesiac 15maja. Wtedy będę już gdzieś w 15 tyg.hej gie-oska wlasnie wczoraj przegladaj forum szukalam Ciebie a tu dzis niespodziankaz tego co widze u Ciebie wszystko ok?
U mnie jak na razie tez,plamienia minely,na szczescie,samopoczucie tez dobre z tym ze mdlosci miewam,brzusio rosnie szczegolnie wieczorkiem jest pokaznyjutro ide na kontrole wiec trzymajcie kciuki bo juz zaczynam miec stresa
Mam pytanko ogolne czy skoro dzis skonczylam 12tydz to jutrzejsze badanie bedzie przez brzusio?fajnie by bylo bo szczerze mowiac po dopochwowym mam zawsze lekkie swedzenie,chyba ten zel mnie uczula
dziekuje z gory i zycze wszyskim milego dnia
Jeszcze jedno mam pytanko jak u Was wyglada z waga?ja jestem troche przerazona bo mi przybylo juz jakies 4kilo jak tak dalej pojdzie to bede pod koniec sie kulala hahahaha![]()
A o weselu prawdziwym mogę pomarzyć...;-( złą porę sobie wybraliśmy. w tym roku mamy dwa śluby (w czerwcu znajomych i w lipcu mojego T. siostry!). Więc jak się na coś zdecydujemy, to później, a ja będę miała wielki brzuch...;/