reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

UPSSS Sorki MADZIULKA:-);-)
A ja znowu wziełam sie za sprzatanie:szok:tym razem wysprzatalam u mlodego:tak::tak::tak:No i musialam poodkurzac znowu u mnie bo Klaudi z kieszeni wyleciala tona piachu:szok::-DA ja nie cierpie jak mi cos chrabaszczy pod papciami,wiec zjechałam cały pokoj

reklama
Hej :-) Mogę do Was dołączyć i czasem pogadać z Wami? Też jeszcze siedzę z córcią w domku choć od września będzie już przedszkolakiem :-)

As ten pająk to paskuda 1 sortu z tak bliska nie widziałam ,a jeśli widziałam to niezbyt długo ,bo u mnie pająki kończą pod kapciem lub w odkurzaczu najczęsciej,na temat pająków miałam kiedyś sen ,a wydawało mi się że już sie obudziłam ,że takie dwa wielkie spuszczają sie z sufitu,darłam się tak ,że m wystraszyłam ,aż mi strzelił z lekka bo ciągle krzyczałam na siedząco!!!nie chciałam spać dopóki nie zapalił swiatła i nie sprawdził kątów:tak:
Ja nie nawidze pająków nawet takich malusienkich.
No i witam sie wieczorowo Martynka juz sp a Kamilka usypiam powiem wam że nawet je tą kaszke dzisiaj jadł 2 razy.No a ja robiłam dzisiaj saładke wiedz jak Kamilek będzie spał to sobie przyniose no i jeszcze pizze mam no i będziesz człowieku chudy jak tyle sama zjem a Kamilek we wóżku spiewa sobie aaaaaaaaaaaaaaa:-D

Hej :-) Mogę do Was dołączyć i czasem pogadać z Wami? Też jeszcze siedzę z córcią w domku choć od września będzie już przedszkolakiem :-)
Witaj my jesteśmy mamami dzieci w różnym wieku i dzidziusiów i przedszkolaków ,szkolniaków ,a nawet nastolatków,także miło cie poznać ,napisz więcej o sobie:tak:

Witam się i ja. Jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży czy nie. Jak tak to trudno się mówi i żyje się dalej....

Ines witamy witamy :-D:-D:-D

Ale teraz to mam doła. Radek mi napisał że podobno mają likwidować jednostkę wojskowa do której ma iść do roboty. Masakra. Mam nadzieję że to nie nastąpi :no::no::no:

reklama
Do góry