reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tak lubie chleb ze szczypiorkiem też dlatego, że przypmina mis ie dziecinstwo błogie:baffled::-D:-D Jak jeździłam do prababci, u niej zawsze biegałam rano do ogródka zrywac szczypiorek na śniadanie:tak:

A i uwielbiam świezy groszek prosto z krzaczka, ciocia zawsze na mnie wrzesczała i na kuzynke(jej córke) bo jej wyjadałyśmy:-D:-D Nic jej nie zostawało jak chciała zbierac:-D:-D

reklama
witam sie i ja;)
nadrobilam zaleglosci:-)

ja kocham pajaki i wszelkie robaczki ale w koncu nie wybralabym tego zawdou jakbym sie bala:-)QUOTE]
Czyli jaki?
z wyksztacenia jestem biologiem:-):-):-):-):-):-)srodowiskowym do tego:-)
obecnie tzn przed porodem pracowalam w laboratorium mikrobilogicznym,wiec ciut mniejsze robaczki:-D:-D:-D:rofl2:

no i podpisalam nowa umowe na neta , no i teraz pomyslalam, ze zle zrobilam, bo miala byc na Piotrka. Zawsze odliczamy net w US, a jak ja nie bede miala dochodu, to internetu tez nie bede mogla odliczyc, kuzwa, gdzie ja mam glowe
ale jak jestescie malzenstwem i sie wspolnie rozliczacie to chyba mozesz miec neta na siebie nie?

Hej :-) Mogę do Was dołączyć i czasem pogadać z Wami? Też jeszcze siedzę z córcią w domku choć od września będzie już przedszkolakiem :-)
witam witamy i uprzedzamy o uzaleznieniu:-D:rofl2:

Ba można powiedzieć ,że nawet dośc często fajne jesteśmy:-Dja to ciązowe schizy przezywałam po każdej ciąży do czasu aż się nie zakorkowałam ,teraz hulaj dusza diabła nie ma,nic tak kobiety nie nastraja na sex jak dobre zabezpieczenie:-D:-D:-D
tak tak:tak::tak::tak:

Beatko ja swojego M widze co 2,5 miesiąca no teraz będzie wyjątek bo wczesniej przyjedzie bo 1,5 i też trudno sie powstrzymać i jedziemy codziennie przez 2-3 tyg:zawstydzona/y:
hehehhehehe,dobrze:-)

A ja jeszcze od porodu nie mam @ i nie wiem dlaczego przeciesz już tyle czasu mineło a teraz patrze do łóżeczka a Kamilek siedzi ide mu cyca dac i pójdzie spac zaraz wracam
ale wiesz ze karmienie cycem nie ustrzega przed ciaza??????????lepiej zrob test:-D:rofl2:

M dalej u swoich rodziców.Już sie bardzo za nim obie stęskniliśmy :tak::tak::tak:on też dzwoni co chwilę i smęci ze tęskni ze chciałby małą zobaczyć ,no a co ja mu poradzę jak nie da rady.

Jutro idzie znów do lekarza bo lekarka stwierdziła że tak wysoka temp to za długo mu sie utrzymuje ,nie powinno tak być bo bierze antybiotyk.No to przypuszczam że nie podpasował mu i będzie trzeba antybiotyk zmienić.
A dzis miał temp od 37,8C-39,4C.

Oliwka mi właśnie usnęła :-):-):-):-)
wspolczuje,mogli nie trafic z antybiotykiem

Witam
Wkoncu do Was dotarlam:tak::tak::tak:
Cala trojak wykapana i wszyscy juz spia:szok::-)
Ja jestem mega wymeczona-znowu sie nasprzatalam jak glupia:-)Ale ja juz tak mam ze stale musze sprzatac i miec na blysk:no:
I do tego dostalam @
witaj w klubie @;-)

dobrej nocki

dobrej nocki

dobrej nocki

no i zostawily mnie sama
ale pewnie anabuba zaraz myknie na BB
wiec jeszcze chwile poczekam :tak:
no i sie nie doczekalas na mnie,sorki:sorry:

pierwsza:-D:-D

zgłaszam sie ze śniadankiem-nie zgadniecie co- kanapki ze szczypiorkiem:-D:-D

Ale to uwielbiam, nie śmiejcie sie:-D

no wiesz,dowikle zjadlas na sniadanie????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

teraz moje usprawiedliwienie:sorry:
wczoraj bylam u mamy,przyjechala siostra,potem pszyszla do mnie,no a ja potem bylam taka padnieta ze poszlam spac:baffled:

ale noc tez nieciekawa.Weronika dostala w nocygoraczki,tzn jak sie kaldalam po 23 spac to miala ponad 38,dalam jej czopka i jak sie obudzila ok.4,30 to przez minute trzymania termometru miala juz 39:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dalam procha,zajdla kaszke i dlaje spi
ciekawe co za ustrojstwo:baffled:dzisiejsza noc moze byc gorzej,zawsze druga noc ma bardzo wysoka goraczke,tymbardziej ze juz dzis maila 39:wściekła/y:

czyzby gardlo tez?a moze ospa?chociaz chyba za wysoka tem na ospe.ale w swieta mialy kontakt z dzieckiem ktore tydzien po swietach dostal ospy.czyli juz w swieta zarazal:crazy:

ale chyba problem komisji lekarskiej sie rozwiazal bo jak tak dalej pojdzie to nie pojedziemy:baffled:
i trzeba bedzie mieisiacczekac,trudno:eek:

no i jak wyszlam Pauline na pojazd do szkoly wyprowadzic to malpa kukulka mnie okukala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja nwet 1gr nie mialam bo w szlafroku.nie dosc ze jestem biedna to mnie jeszcze okukala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też lubie szczypiorek a jeszcze z serem białym mniam a jadłyscie kiedys oscypka
Ja mieszkam na śląsku, więc ja to wcinam co chwile:-D uwielbiam:tak: ale m to dopiero:-D zabiłby za oscypka:-D:-D:-D
witam sie i ja;)
nadrobilam zaleglosci:-)

z wyksztacenia jestem biologiem:-):-):-):-):-):-)srodowiskowym do tego:-)
obecnie tzn przed porodem pracowalam w laboratorium mikrobilogicznym,wiec ciut mniejsze robaczki:-D:-D:-D:rofl2:

ale jak jestescie malzenstwem i sie wspolnie rozliczacie to chyba mozesz miec neta na siebie nie?

witam witamy i uprzedzamy o uzaleznieniu:-D:rofl2:

tak tak:tak::tak::tak:

hehehhehehe,dobrze:-)

ale wiesz ze karmienie cycem nie ustrzega przed ciaza??????????lepiej zrob test:-D:rofl2:

wspolczuje,mogli nie trafic z antybiotykiem

witaj w klubie @;-)

no i sie nie doczekalas na mnie,sorki:sorry:

no wiesz,dowikle zjadlas na sniadanie????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
:-D:-D:-D

witam ;-) nie zapomnieliscie o mnie? :-p
A kto Ty?:-D:-D:-D:-D

teraz moje usprawiedliwienie:sorry:
wczoraj bylam u mamy,przyjechala siostra,potem pszyszla do mnie,no a ja potem bylam taka padnieta ze poszlam spac:baffled:

ale noc tez nieciekawa.Weronika dostala w nocygoraczki,tzn jak sie kaldalam po 23 spac to miala ponad 38,dalam jej czopka i jak sie obudzila ok.4,30 to przez minute trzymania termometru miala juz 39:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dalam procha,zajdla kaszke i dlaje spi
ciekawe co za ustrojstwo:baffled:dzisiejsza noc moze byc gorzej,zawsze druga noc ma bardzo wysoka goraczke,tymbardziej ze juz dzis maila 39:wściekła/y:

czyzby gardlo tez?a moze ospa?chociaz chyba za wysoka tem na ospe.ale w swieta mialy kontakt z dzieckiem ktore tydzien po swietach dostal ospy.czyli juz w swieta zarazal:crazy:

ale chyba problem komisji lekarskiej sie rozwiazal bo jak tak dalej pojdzie to nie pojedziemy:baffled:
i trzeba bedzie mieisiacczekac,trudno:eek:

no i jak wyszlam Pauline na pojazd do szkoly wyprowadzic to malpa kukulka mnie okukala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja nwet 1gr nie mialam bo w szlafroku.nie dosc ze jestem biedna to mnie jeszcze okukala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakby to była ospa to chyba dobrze, lepiej sie ją znosi w dzieciństwie, a nigdy nie wiadomo czy uda się przed nią uchronic, ja jestem za tym żeby dziecko jak najszybciej ją przeszło...:tak::tak:

reklama
Do góry