reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

spryciarz Ci rośnie.
Myszunia specjalnie dla Ciebie.
Tak wygląda kątnik większy,czyli ten,który występuje u nas najliczniej.
Kątnika olbrzymiego nie mogłam znaleźć.Ten drugi jest po prostu jeszcze większy.
Skarżyski Wortal Turystyczny | Content| Kątnik większy <i>(Tegenaria atrica)</i>
Wróciłam właśnie z koni.
Jestem totalnie padnięta.
Idę coś zjeść i biorę się za obiad.
Robiłam dziś fotki w przedszkolu,jak mi się uda to wkleję jeszcze dziś.
As ten pająk to paskuda 1 sortu z tak bliska nie widziałam ,a jeśli widziałam to niezbyt długo ,bo u mnie pająki kończą pod kapciem lub w odkurzaczu najczęsciej,na temat pająków miałam kiedyś sen ,a wydawało mi się że już sie obudziłam ,że takie dwa wielkie spuszczają sie z sufitu,darłam się tak ,że m wystraszyłam ,aż mi strzelił z lekka bo ciągle krzyczałam na siedząco!!!nie chciałam spać dopóki nie zapalił swiatła i nie sprawdził kątów:tak:

reklama
Te pająki gryzą,ale nie mocno i dla normalnych osób są niegroźne.
Ja jestem uczulona na jad ,więc mam pamiątkę po ugryzieniu od 7 lat.
Przez 7 lat wybroczyna się nie wchłonęła i nieraz jeszcze mnie swędzi,szczypie lub piecze.Kiedyś się obudziłam z takim kątnikiem na buzi ,ależ się wtedy wydarłam:szok::szok::szok::szok:

Wkleiłam fotki na tajny

Ostatnia edycja:
As co ty opowiadasz mnie ta wiedza nie była potrzebna,może ci się śniło ,bo po co on miałby tam wchodzić:tak: nie wyobrażam sobie tego ,bo to makabryczne dość:szok:,ale myślę ,że te pająki sa raczej rzadkie dość...mam nadzieję:tak:

Hi hi
Ja na te pająki zawsze mówiłam patyczaki. Maja zabójczy jad, ale mamy gróbą skórę wieć nam nie groźne

P wrócił z rozmowy i prawie zaraz pojechał do starej. Porypana ta jego robota.Nic zaplanować.
Z rozmowy wrócił nijaki, wszystko ładnie pięknie, tylko na koniec powiedział mu, że trzeba własną firmmę założyć. Mój brat ma taka robote i lipa z tyego nic wiecej.
Zastanowi sie, ja go nie namawiam ani na to ani na to. Wiem co to za stres zmieniac prace, a nie zapowiada sie, zeby bylo duzo lepiej w tej nowej

ja kocham pajaki i wszelkie robaczki ale w koncu nie wybralabym tego zawdou jakbym sie bala:-)QUOTE]
Czyli jaki?

Poprzedni post wczytwało ponad 2h, ciekawe jak z tym pójdzie..

witam sie pololudniowo
dzien taki nijaki,ale spacer do szkoly zaliczony,obiad zjedzony,mala usnela.jak wstanie to lecimy do babci bo moja soistra przyjezdza

ide sobie kawke roic a pozniej pozmywac.
dzwonili dzis rano do mnie ze Weroniki komisja jest przelozona na piatek,no i odbior domutez na piatek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moze cud sie stanie i sie rozdwoje:rofl2::rofl2::rofl2:
no faktycznie chyba musisz czekac an jakis cud rozdwojenia :-D
ale dasz rade :tak:
Oliwka pobiła dzis rekord w spaniu.Usnęła 11.30 a wstała 15.00 :szok::szok::szok: 3,5 godz,zadziwiła mnie i to musiałam ją budzić,nie chciała wstawać.
ojej co ona Ci bedzie teraz w nocy robila bo pewnie szybko spac nie pojdzie :eek:
no wlasnie skoro on na cycu to moze nie chceiec butli:-)
Weronika usnela dopiero o 15 ale rano wstala po 9 grubo:baffled:
ciagle czuje w buzi smak tego zatrucia zeba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:paskudztwo psuje mi smak kazdej potarwy:wściekła/y:
wspolczuje
a tak w ogole to czemu na tajnym watku jest nas tak maloo?Patrysia wyslslas zaproszenia wszytskim dziewczynom z listy?????????
tak jest duzo dzieczyn tylko nie kazda sie udziela :sorry:
Te pająki gryzą,ale nie mocno i dla normalnych osób są niegroźne.
Ja jestem uczulona na jad ,więc mam pamiątkę po ugryzieniu od 7 lat.
Przez 7 lat wybroczyna się nie wchłonęła i nieraz jeszcze mnie swędzi,szczypie lub piecze.Kiedyś się obudziłam z takim kątnikiem na buzi ,ależ się wtedy wydarłam:szok::szok::szok::szok:

Wkleiłam fotki na tajny
o fuj jak zobaczylam te pajaki to az ciarki mi przeszly po ciele :baffled:
eh jak ja nie nawidze pajakow i jak ja sie ich boje feeeeeee :no::no::no:

Hi hi
Ja na te pająki zawsze mówiłam patyczaki. Maja zabójczy jad, ale mamy gróbą skórę wieć nam nie groźne

P wrócił z rozmowy i prawie zaraz pojechał do starej. Porypana ta jego robota.Nic zaplanować.
Z rozmowy wrócił nijaki, wszystko ładnie pięknie, tylko na koniec powiedział mu, że trzeba własną firmmę założyć. Mój brat ma taka robote i lipa z tyego nic wiecej.
Zastanowi sie, ja go nie namawiam ani na to ani na to. Wiem co to za stres zmieniac prace, a nie zapowiada sie, zeby bylo duzo lepiej w tej nowej

ja kocham pajaki i wszelkie robaczki ale w koncu nie wybralabym tego zawdou jakbym sie bala:-)QUOTE]
Czyli jaki?

Poprzedni post wczytwało ponad 2h, ciekawe jak z tym pójdzie..
No właśnie koleżanko kochana ...czyli jaki ???kim jesteś z zawodu????

My juz po drugim specerku:tak::tak::tak:Ale bylo cieplusio:-)az milo sie siedzialo
Teraz wykorzystalam ze jest przerwa w Brzyduli i zagladam do Was:-)
Zaraz musze zrobic mlodym jakies jedzonko i sobie usmaze ziemniaczki:-);-)

Dowikla ,a ja zjadłam jabłko ,pomarańcza i kromeczkę razowca z pomidorkiem i serkiem i umieram z głodu!!!Muszę napiś się coli zero na zamulenie żołądka,także Dowikla waż słowa:-D:-D:-D:-D:-D ja ci dam podsmażane ziemniaczki:-):-):-)

reklama
no i podpisalam nowa umowe na neta , no i teraz pomyslalam, ze zle zrobilam, bo miala byc na Piotrka. Zawsze odliczamy net w US, a jak ja nie bede miala dochodu, to internetu tez nie bede mogla odliczyc, kuzwa, gdzie ja mam glowe

Do góry