reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja w kaszkach wam nie pomogę nie pamiętam już za bardzo:-D:-D:-Dteż lecę po Ksawka do przedszkola ,po południu szczepienie psów ,trzeba będzie iść z lordem i guciem...znowu 40 złotych mniej:-(

reklama
czesc dziewczyny

ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo:sorry:
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka:rofl2:
Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
kope lat witaj stesknilysmy sie za Toba :-D
Fajnie ze za mna tesknilyscie bo ja za wami rowniez:tak:
Wesele 1.08 ale musze wszystko pozalatwiac bo potem bede 2 tyg przed i nie zawiele zostanie czasu do zalatwiania:-)
Drukowalam bukiet ide sie zapytac czy mi zrobia taki i ile bedzie kosztowal:baffled::rofl2:

Medeuska to zadzwon o kotrej bedziesz mogla wyjsc z domku:tak:Do Patysi tez napisalam ale nnnnnnnnnnnnnnic nie odpisala bo poleciala i zapewne nie przeczytala:rofl2:
kochana juz przeczytalam i mam zcas w czwartek a co chcesz przyjechac :eek: zapraszam :-):-):-):-):-) medeuska wie jak chcesz z nia przyjechac wiec Cie poprowadzi :-D:-D:-D:-D
A u nas w porządku. :tak:
Jutro wybieram się z Piotrusiem do lekarza, żeby sprawdzić jak tam jego płucka i gardełko.
Ale samopoczucie u niego chyba całkiem niezłe, bo humor mu dopisuje. :tak: Dziś jak wieszałam pranie to schował mi się pod kanapę. :szok::szok::szok: Aż się trochę przestraszyłam, bo tak nagle mi zniknął z pola widzenia i chodziłam po mieszkaniu, szukałam go, a on się nawet nie odezwał. :szok::szok::szok: Dopiero jak mnie coś tknęło i zajrzałam pod tą kanapę to zaczął się głośno śmiać. :sorry::-D:-D
a to Ci karaluszek maly :laugh2::laugh2::laugh2:
Mała jeszcze śpi, ale to już nie długo potrwa.
Piotr pojechał na rozmowę o pracę Trzymajcie kciuki

Zupa się grzeje, makaron gotuje, ja doczytałam co nieco jeszcze o tej diecie i wprowadziłam poprawki.Ciekawe czy wytrwam.

Mała od kilku dni mam katar, no nie wiem już co z nim robić, ciągle czyszczę jej nosek fridą i mam kropelki robione, które pani doktor zawsze je przepisuje, więc zastosowałam i tym razem. No niby lepiej, ale jak tylko odrobine się ochłodzi dostaje strasznego kataru. Macie jakąś radę? Nie chcę lecieć do lekarza , bo to nie tragedia, a tam gorsza wylęgarnia niż zimą. Epidemia anginy u nas.
i jak tam z m - dostal prace??
kurcze a na katar to nie mam pojecia ja zawsze tez frida robie i sola fizjologiczna czasem mascia majerankowa pod noskiem :tak:

Do góry