Takie to sa najlepsze do zrobienia w miseczce i do jedzenia lyzeczkano ja mam mleczno-przenną wieloowocowa na mleku modyfikowanym

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie to sa najlepsze do zrobienia w miseczce i do jedzenia lyzeczkano ja mam mleczno-przenną wieloowocowa na mleku modyfikowanym
no a przez butelke sie nie daTakie to sa najlepsze do zrobienia w miseczce i do jedzenia lyzeczka![]()
Ja przez butle dosypywałam tylko ryzoweno a przez butelke sie nie da
Mi pisze ze do150 ml przegotowanej wody wsypac 4 łyżki stołowe zaraz sprubuje muJa przez butle dosypywałam tylko ryzowe
Przeczytaj sobie ile miarek kaszki trezba dac np na 180 ml wody i sprobuj to podac przez butle
Chyba ze powiedzmy na 180 ml wody wspiesz 4 miarki mleka i dwie miarki tej kaszki![]()
To jest przepis na kszke do jedzenia lyzeczkaMi pisze ze do150 ml przegotowanej wody wsypac 4 łyżki stołowe zaraz sprubuje mu
Ale ta kaszka jest razem już z mlekiemTo jest przepis na kszke do jedzenia lyzeczka
Sprobuj tak jak ja Tobie napisalam:-)Na 180 ml wody 4 miarki mleka i die miarki kaszki
kope lat witaj stesknilysmy sie za Tobaczesc dziewczyny
ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka
Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
kochana juz przeczytalam i mam zcas w czwartek a co chcesz przyjechacFajnie ze za mna tesknilyscie bo ja za wami rowniez
Wesele 1.08 ale musze wszystko pozalatwiac bo potem bede 2 tyg przed i nie zawiele zostanie czasu do zalatwiania:-)
Drukowalam bukiet ide sie zapytac czy mi zrobia taki i ile bedzie kosztowal
Medeuska to zadzwon o kotrej bedziesz mogla wyjsc z domkuDo Patysi tez napisalam ale nnnnnnnnnnnnnnic nie odpisala bo poleciala i zapewne nie przeczytala
![]()
a to Ci karaluszek malyA u nas w porządku.
Jutro wybieram się z Piotrusiem do lekarza, żeby sprawdzić jak tam jego płucka i gardełko.
Ale samopoczucie u niego chyba całkiem niezłe, bo humor mu dopisuje.Dziś jak wieszałam pranie to schował mi się pod kanapę.
Aż się trochę przestraszyłam, bo tak nagle mi zniknął z pola widzenia i chodziłam po mieszkaniu, szukałam go, a on się nawet nie odezwał.
Dopiero jak mnie coś tknęło i zajrzałam pod tą kanapę to zaczął się głośno śmiać.
![]()
i jak tam z m - dostal prace??Mała jeszcze śpi, ale to już nie długo potrwa.
Piotr pojechał na rozmowę o pracę Trzymajcie kciuki
Zupa się grzeje, makaron gotuje, ja doczytałam co nieco jeszcze o tej diecie i wprowadziłam poprawki.Ciekawe czy wytrwam.
Mała od kilku dni mam katar, no nie wiem już co z nim robić, ciągle czyszczę jej nosek fridą i mam kropelki robione, które pani doktor zawsze je przepisuje, więc zastosowałam i tym razem. No niby lepiej, ale jak tylko odrobine się ochłodzi dostaje strasznego kataru. Macie jakąś radę? Nie chcę lecieć do lekarza , bo to nie tragedia, a tam gorsza wylęgarnia niż zimą. Epidemia anginy u nas.