reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam sie pololudniowo
dzien taki nijaki,ale spacer do szkoly zaliczony,obiad zjedzony,mala usnela.jak wstanie to lecimy do babci bo moja soistra przyjezdza

Witam sie z rana Kamikek spał w nocy w miare dobrze pobutke miałam o 6:00 teraz sie bawi zjadł mleko z płatkami.Ale co do tego mleka to troche sie nie zgadzam z wami przeciesz my też na mleku wychowani i zyjemy a Kamilkowi smakuje no wiecie na wsi inaczej sie mysli i inne teorie na ten temat są jedni mówią że nie zdrowe inni że zdrowe a ja uwazam że zdrowe bez zadnej chemi no to tyle na ten temat.Ide sprzątać MIŁEGO DNIA
ja to bylam karmiona mlekiem Bebiko a nie krowim,mimo ze to bylo tyle lat temu:-)

Witam sie i ja:-)
Chyba nie wyspana bo jestem jakas zmulona:no:Dziewczyny pija wlasnie wode z miodem,a pierniczony kejter do gory ujada i ujada a u drugich sasiadow z gory od 8 pizgali muza-MASAKRA i jak tu sie nie wku*****:angry::angry::angry:

Jak wczoraj doszlam wkoncu pod ten prysznic to na szafie zobaczylam mega big pajaka:no::crazy:Tak sie zleklam ze az serce zaczeło mi bic z prawej strony:szok::szok::szok:
A cos mi mowilo Ania nie idz pod prysznic,Anie nie idz pod prysznic

MALINKA
Szybciutka jestes:tak::tak::tak:Ja siedze w pizamie,dziecwzyny w body i w gaciach w ktorych spały a wyro rozgrzebane:szok:
heheheheheheh,calkiem jak moja siostra:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
ja kocham pajaki i wszelkie robaczki ale w koncu nie wybralabym tego zawdou jakbym sie bala:-)

czesc dziewczyny

ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo:sorry:
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka:rofl2:
Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
witaj witaj!miło Ci widziec

no ja mam mleczno-przenną wieloowocowa na mleku modyfikowanym
to rob na wodzie

no a przez butelke sie nie da

jak juz Ci dowikla pisala-da sie przezbutle tylko tzreba mniej sypac.ja Paulinie tak dawalam:-)

ide sobie kawke roic a pozniej pozmywac.
dzwonili dzis rano do mnie ze Weroniki komisja jest przelozona na piatek,no i odbior domutez na piatek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moze cud sie stanie i sie rozdwoje:rofl2::rofl2::rofl2:

luna i jak m z pracą jak poszła rozmowa????
anabuba t masz stresujący piątek:szok::szok::szok::szok:kciuki trzymam za powodzenie:tak::tak::tak::tak::tak:
wiktoria a czemu chcesz mu dawać butlą????? nie lepiej z łyżeczki????antoś je leczko z butli rano i wieczorem i na 180 ml wody ja u robie 4 miarki mleka 2 miarki kaszki ryżowej:tak:a potem je zupkę lyżeczką kaszke+owoce też łyżeczką i owoce np tarte jabuszko na deser też łyżeczką i ładnie mu to wychodzi:tak::tak:

No i kupiłam Kamilowi kaszke BOBOVITA wieloowocowa i mam pytanko jakie wy kaszki dajecie czy rozpuszczane mlekiem czy wodą
kaszki są ryżowe które robi sie na mleku i mleczno-ryżowe które robi si.e na wodzie.Ja zawsze kupuję mleczno-ryżowe.

no ja mam mleczno-przenną wieloowocowa na mleku modyfikowanym
więc musisz robić na wodzie bo w składzie już jest mleko modyfikowane:tak::tak::-:)-:)-(

Takie to sa najlepsze do zrobienia w miseczce i do jedzenia lyzeczka:tak::tak::tak:

ale możesz dać mniej kaszki i wyjdzie Ci rzadsze i może ciągnąć butlą.
Ale ja bym na Twoim miejscu dawała mu już łyżeczką,niech się chłopak przyzwyczaja :tak::tak::tak:

Oliwka pobiła dzis rekord w spaniu.Usnęła 11.30 a wstała 15.00 :szok::szok::szok: 3,5 godz,zadziwiła mnie i to musiałam ją budzić,nie chciała wstawać.

luna i jak m z pracą jak poszła rozmowa????
anabuba t masz stresujący piątek:szok::szok::szok::szok:kciuki trzymam za powodzenie:tak::tak::tak::tak::tak:
wiktoria a czemu chcesz mu dawać butlą????? nie lepiej z łyżeczki????antoś je leczko z butli rano i wieczorem i na 180 ml wody ja u robie 4 miarki mleka 2 miarki kaszki ryżowej:tak:a potem je zupkę lyżeczką kaszke+owoce też łyżeczką i owoce np tarte jabuszko na deser też łyżeczką i ładnie mu to wychodzi:tak::tak:

no wlasnie skoro on na cycu to moze nie chceiec butli:-)
Weronika usnela dopiero o 15 ale rano wstala po 9 grubo:baffled:
ciagle czuje w buzi smak tego zatrucia zeba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:paskudztwo psuje mi smak kazdej potarwy:wściekła/y:

A u nas w porządku. :tak:
Jutro wybieram się z Piotrusiem do lekarza, żeby sprawdzić jak tam jego płucka i gardełko.
Ale samopoczucie u niego chyba całkiem niezłe, bo humor mu dopisuje. :tak: Dziś jak wieszałam pranie to schował mi się pod kanapę. :szok::szok::szok: Aż się trochę przestraszyłam, bo tak nagle mi zniknął z pola widzenia i chodziłam po mieszkaniu, szukałam go, a on się nawet nie odezwał. :szok::szok::szok: Dopiero jak mnie coś tknęło i zajrzałam pod tą kanapę to zaczął się głośno śmiać. :sorry::-D:-D
spryciarz Ci rośnie.
Myszunia specjalnie dla Ciebie.
Tak wygląda kątnik większy,czyli ten,który występuje u nas najliczniej.
Kątnika olbrzymiego nie mogłam znaleźć.Ten drugi jest po prostu jeszcze większy.
Skarżyski Wortal Turystyczny | Content| Kątnik większy <i>(Tegenaria atrica)</i>
Wróciłam właśnie z koni.
Jestem totalnie padnięta.
Idę coś zjeść i biorę się za obiad.
Robiłam dziś fotki w przedszkolu,jak mi się uda to wkleję jeszcze dziś.

reklama
Do góry