Dlatego na 180 ml wody zamiast sypac 6 miarek mleka masz wsypac 4 i dwie tej kaszki z mlekiemAle ta kaszka jest razem już z mlekiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego na 180 ml wody zamiast sypac 6 miarek mleka masz wsypac 4 i dwie tej kaszki z mlekiemAle ta kaszka jest razem już z mlekiem
ja to bylam karmiona mlekiem Bebiko a nie krowim,mimo ze to bylo tyle lat temu:-)Witam sie z rana Kamikek spał w nocy w miare dobrze pobutke miałam o 6:00 teraz sie bawi zjadł mleko z płatkami.Ale co do tego mleka to troche sie nie zgadzam z wami przeciesz my też na mleku wychowani i zyjemy a Kamilkowi smakuje no wiecie na wsi inaczej sie mysli i inne teorie na ten temat są jedni mówią że nie zdrowe inni że zdrowe a ja uwazam że zdrowe bez zadnej chemi no to tyle na ten temat.Ide sprzątać MIŁEGO DNIA
heheheheheheh,calkiem jak moja siostraWitam sie i ja:-)
Chyba nie wyspana bo jestem jakas zmulonaDziewczyny pija wlasnie wode z miodem,a pierniczony kejter do gory ujada i ujada a u drugich sasiadow z gory od 8 pizgali muza-MASAKRA i jak tu sie nie wku*****
Jak wczoraj doszlam wkoncu pod ten prysznic to na szafie zobaczylam mega big pajakaTak sie zleklam ze az serce zaczeło mi bic z prawej strony
A cos mi mowilo Ania nie idz pod prysznic,Anie nie idz pod prysznic
MALINKA
Szybciutka jestesJa siedze w pizamie,dziecwzyny w body i w gaciach w ktorych spały a wyro rozgrzebane
![]()
witaj witaj!miło Ci widziecczesc dziewczyny
ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka
Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
to rob na wodzieno ja mam mleczno-przenną wieloowocowa na mleku modyfikowanym
no a przez butelke sie nie da
kaszki są ryżowe które robi sie na mleku i mleczno-ryżowe które robi si.e na wodzie.Ja zawsze kupuję mleczno-ryżowe.
No i kupiłam Kamilowi kaszke BOBOVITA wieloowocowa i mam pytanko jakie wy kaszki dajecie czy rozpuszczane mlekiem czy wodą
więc musisz robić na wodzie bo w składzie już jest mleko modyfikowaneno ja mam mleczno-przenną wieloowocowa na mleku modyfikowanym
Takie to sa najlepsze do zrobienia w miseczce i do jedzenia lyzeczka![]()
luna i jak m z pracą jak poszła rozmowa????
anabuba t masz stresujący piątekkciuki trzymam za powodzenie
wiktoria a czemu chcesz mu dawać butlą????? nie lepiej z łyżeczki????antoś je leczko z butli rano i wieczorem i na 180 ml wody ja u robie 4 miarki mleka 2 miarki kaszki ryżoweja potem je zupkę lyżeczką kaszke+owoce też łyżeczką i owoce np tarte jabuszko na deser też łyżeczką i ładnie mu to wychodzi
![]()
pewnie ze sie da, tylko zadsza musisz zrobic, zeby dalo sie uciagnac przez smoczekno ja mam mleczno-przenną wieloowocowa na mleku modyfikowanym
spryciarz Ci rośnie.A u nas w porządku.
Jutro wybieram się z Piotrusiem do lekarza, żeby sprawdzić jak tam jego płucka i gardełko.
Ale samopoczucie u niego chyba całkiem niezłe, bo humor mu dopisuje.Dziś jak wieszałam pranie to schował mi się pod kanapę.
Aż się trochę przestraszyłam, bo tak nagle mi zniknął z pola widzenia i chodziłam po mieszkaniu, szukałam go, a on się nawet nie odezwał.
Dopiero jak mnie coś tknęło i zajrzałam pod tą kanapę to zaczął się głośno śmiać.
![]()