reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u nas w porządku. :tak:
Jutro wybieram się z Piotrusiem do lekarza, żeby sprawdzić jak tam jego płucka i gardełko.
Ale samopoczucie u niego chyba całkiem niezłe, bo humor mu dopisuje. :tak: Dziś jak wieszałam pranie to schował mi się pod kanapę. :szok::szok::szok: Aż się trochę przestraszyłam, bo tak nagle mi zniknął z pola widzenia i chodziłam po mieszkaniu, szukałam go, a on się nawet nie odezwał. :szok::szok::szok: Dopiero jak mnie coś tknęło i zajrzałam pod tą kanapę to zaczął się głośno śmiać. :sorry::-D:-D
mały spryciula:-D:-D:-D moja Misia jak się schowa a ja udaję, że nie mogę jej znaleźć i trwa to za długo to krzyczy "tu jestem!"

reklama
agunia i jak buraczek????????dalej muzy słucha?????
ty może ty go jakoś podejdź????????
a jak twoja dietka?????
my się właśnie z madziuląnataszą założyłyśmy a że każda chce wygrać to będziemy sie diecić na maxa:-D:-D:-D

TAK JEST założyłyśmy sie motywacja to nie dość ,że nagroda ,to wstyd i wkurwioaza .Robię obiad ,dziś pizza mało dietetycznie ,ale kawałek na obiad ujdzie w tłoku:tak:dziś o anorektyczkach rozmowyw toku ,będę oglądać:tak:

Ja jeszcze tylk na chwilunie
ja tylko na moment...:-)
apropo diety i chudnięcia...
a może to wam sie spodoba?
Ja zabieram sie za taki zestaw ćwiczonek.:tak:
A na stronce podane są też inne ćwiczonka , na wszystko.
Aerobiczna 6 Weidera
j ja to właśnie męczę. najpierw robilam program 6tygodniowy, ale w sobote wieczorem zawsze jakos dluzej sie siedzi i w niedziele juz mi sie tak bardzo nie chcalo, wiec przeszlam na 7 tygodniowy. Powiem szczerze ze nie schudlam na wet pol kg, a robie juz 4 tydzienz 2 programu i zaliczylam 2 tygodnie z pierwszego. Uwazaj tez zeby sie nie przetrenowac, bo ja chociaz ponoc kondycje mam, to w pewnym momencie malo nie wymiotowalam.
Ale szczerze zycze powodzenia. Sobie tez, hihi

Cześć jestem nareszcie byłyśmy z Martynką w sklepie no i trochę kaski poszło ale wygrałam w toto lotka 36 zł kupiłam Kamilkowi pościel i ochraniacz do łóżeczka a niani jak nie było tak nie ma.
No i kupiłam Kamilowi kaszke BOBOVITA wieloowocowa i mam pytanko jakie wy kaszki dajecie czy rozpuszczane mlekiem czy wodą

My juz po spacerku i mlode leza w lozeczkach:tak::tak::tak:
Jest cieplutko wiec po obiadku idziemy znowu
Zaraz lece sobie zrobic capucinko z ogromna porcja lodow:-);-)

Cześć jestem nareszcie byłyśmy z Martynką w sklepie no i trochę kaski poszło ale wygrałam w toto lotka 36 zł kupiłam Kamilkowi pościel i ochraniacz do łóżeczka a niani jak nie było tak nie ma.
No i kupiłam Kamilowi kaszke BOBOVITA wieloowocowa i mam pytanko jakie wy kaszki dajecie czy rozpuszczane mlekiem czy wodą
Kaszke ryzowo dosypuje sie do mleka:tak::tak::tak:A jak jest mleczno-ryzowa to mozna zrobic na wodzie:tak:

jestem!!! :-D

placki posmażone, ponadziewane, pozawijane, troszke jeszcze cieławe to chwile poczekam i bede panierowac,
wrrr najgorsze jest zmywanie, bo pełno beudnych naczyn zawsze po nalesnikach, a co dopiero po krokietach....:baffled::baffled::-D:-D:-D

reklama
Mała jeszcze śpi, ale to już nie długo potrwa.
Piotr pojechał na rozmowę o pracę Trzymajcie kciuki

Zupa się grzeje, makaron gotuje, ja doczytałam co nieco jeszcze o tej diecie i wprowadziłam poprawki.Ciekawe czy wytrwam.

Mała od kilku dni mam katar, no nie wiem już co z nim robić, ciągle czyszczę jej nosek fridą i mam kropelki robione, które pani doktor zawsze je przepisuje, więc zastosowałam i tym razem. No niby lepiej, ale jak tylko odrobine się ochłodzi dostaje strasznego kataru. Macie jakąś radę? Nie chcę lecieć do lekarza , bo to nie tragedia, a tam gorsza wylęgarnia niż zimą. Epidemia anginy u nas.

Do góry