reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

madziulanatasza ja kiedyś też lubiłam krzyczeć ale ostatnio coś jakby mniej krzycze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:ale z drugiej strony jak się człowiek wykrzyczy to mu lepiej:-D:-D:-D:-D:-D
dowikla ja jak zobacze big pająka to dre się jak wariatka tak się boję:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
:tak:
agnes jak M dzisiaj się czuje??????

troszke lepiej,cały czas leci na czopkach na zbici gorączki i bierze antybiotyk.no na szczęście już tak wysokiej gorączki nie ma.Rano miał 38C.Oby było lepiej.

czesc dziewczyny

ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo:sorry:
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka:rofl2:
Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki

No Anka wreszcie do nas zajrzałaś.Fajnie ze niedługo wracasz i będziesz zaglądać częściej.BO juz wszystkie żesmy się zastanawiały gdzie Ty sie podziewasz:tak:

czesc dziewczyny

Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo:sorry:
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka:rofl2:
Janse, że mam czas w czwartek:tak::tak: Teraz mam duuuuuużo czasu:-D:-D:-D:-D

madziulanatasza ja kiedyś też lubiłam krzyczeć ale ostatnio coś jakby mniej krzycze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:ale z drugiej strony jak się człowiek wykrzyczy to mu lepiej:-D:-D:-D:-D:-D
dowikla ja jak zobacze big pająka to dre się jak wariatka tak się boję:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja nawet jak zobaczę malusieńkiego pajączka to drę sie jak wariatka :-D:-D:-D:-D,od małego tak juz mam.boję sie i już,nic na to nie poradze.Może zostało mi to z dzieciństwa bo jak bylismy mali to młodszy brat łapał pająki,wyrywał im nóżki i ganiał mnie i straszył tymi pajakami, a ja zwiewałam i sie darłam w niebogłosy :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Bez okazji... na obiadek:-p Dla m.. bo w sumie mi sie naleśników zachcialo, Pati krokietów nie bedzi ejadł bo nie lubi, a zrobie z kapusta i grzybami, bo m lubi:tak:

kto to jest Pati?????

Witam sie i ja:-)
Chyba nie wyspana bo jestem jakas zmulona:no:Dziewczyny pija wlasnie wode z miodem,a pierniczony kejter do gory ujada i ujada a u drugich sasiadow z gory od 8 pizgali muza-MASAKRA i jak tu sie nie wku*****:angry::angry::angry:

Jak wczoraj doszlam wkoncu pod ten prysznic to na szafie zobaczylam mega big pajaka:no::crazy:Tak sie zleklam ze az serce zaczeło mi bic z prawej strony:szok::szok::szok:
A cos mi mowilo Ania nie idz pod prysznic,Anie nie idz pod prysznic

MALINKA
Szybciutka jestes:tak::tak::tak:Ja siedze w pizamie,dziecwzyny w body i w gaciach w ktorych spały a wyro rozgrzebane:szok:
dowikla sąsiadów to ja Ci wspołczuję.
a co do pająka to uwielbiam je.:-D:-D:-D:-D
Kiedyś w dziecinstwie to kosnikom nawet nogi wyrywałam z bratem i patrzyliśmy jak się ruszają.:sorry::sorry::sorry:
Teraz bym chętnie na rękę wzięła i pogłaskała (żart)
Trzeba uważać jedynie na kątniki olbrzymie,bo mocno gryzą ,pozostałe pająki w Polsce są bezpieczne.

Malinka gratuluję znależnego:tak:Agnes matki to mają nosa do swoich dzieci i całe szczęście ,aż mnie ciary przeszły jak czytałam:tak:.J miałam straszną pyskówkę z m przed chwilą o usuniętego -meila ,bo były tam potrzebne jemu dane.Ale się darłam ,mam tak czasami ,że czuję taką złość i emocje ,że krzyczę jak walnięta ,a do tego jestem złośliwa, pewnie@blisko,grunt ,ze wyszedł wkurzony do przcy,a na wychodnym zaproponowałam mu jeszcze ,żeby szedł już i wyżył sie na mareczku(znajomy z pracy) to mu lepiej będzie:tak:strasznie łatwo mnie do saału doprowadzić,mam tego świadomość ,przed i po ,ale czystą przyjemność mi to sprawia w trakcie ,a wstydzę sie po:zawstydzona/y:
Oj ja też lubię krzyczeć.
Jak się wykrzyczę to mi sie lżej na serduchu robi.
Ma to jednak i złe strony.
Na ogół zaczynam myśleć co powiedziałam jak już jest po fakcie i nieraz nie na dobre mi to wychodzi.:-(

czesc dziewczyny

Cieszę się,że się odezwałaś.
Super,że u Was wszystko ok i mała zdrowa.
Jak przyjedziesz to nas nadrobisz :-D:-D:-D

reklama
ja nawet jak zobaczę malusieńkiego pajączka to drę sie jak wariatka :-D:-D:-D:-D,od małego tak juz mam.boję sie i już,nic na to nie poradze.Może zostało mi to z dzieciństwa bo jak bylismy mali to młodszy brat łapał pająki,wyrywał im nóżki i ganiał mnie i straszył tymi pajakami, a ja zwiewałam i sie darłam w niebogłosy :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

kto to jest Pati?????
Patryk-syn m:tak:
wiesz ,nie tylko m lubi ,dla mnie troche dużo roboty tak bez okazji ,ale kto wie ,może pójdę za przykładem koleżanki..krokieciki są pyyyycha:-D
ja jem tylko z miesem, nie przepadam za tymi z kapusta i grzybami:-p:-p

Ale dla mnie jakos duzo roboty nie ma nawet..:sorry::sorry: Jak już robie nalesniki..:-D:-D

Do góry