reklama
medeuska
październikowa mama'09
Bez okazji... na obiadekMedeuska ,a z czym te krokieciki i z jakiej okazji??MNIAM

agnes jak M dzisiaj się czuje??????
troszke lepiej,cały czas leci na czopkach na zbici gorączki i bierze antybiotyk.no na szczęście już tak wysokiej gorączki nie ma.Rano miał 38C.Oby było lepiej.
czesc dziewczyny
ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka
Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
No Anka wreszcie do nas zajrzałaś.Fajnie ze niedługo wracasz i będziesz zaglądać częściej.BO juz wszystkie żesmy się zastanawiały gdzie Ty sie podziewasz

madziulanatasza
Fanka BB :)
Malinka mas wid.na priv.Anka witaj po latach

jak po świętach w polsce ,to weselicho już bardzo blisko,a kiedy dokładnie?Czekamy na wieści

medeuska
październikowa mama'09
Janse, że mam czas w czwartekczesc dziewczyny
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka

madziulanatasza
Fanka BB :)
wiesz ,nie tylko m lubi ,dla mnie troche dużo roboty tak bez okazji ,ale kto wie ,może pójdę za przykładem koleżanki..krokieciki są pyyyychaBez okazji... na obiadekDla m.. bo w sumie mi sie naleśników zachcialo, Pati krokietów nie bedzi ejadł bo nie lubi, a zrobie z kapusta i grzybami, bo m lubi
![]()

madziulanatasza ja kiedyś też lubiłam krzyczeć ale ostatnio coś jakby mniej krzyczeale z drugiej strony jak się człowiek wykrzyczy to mu lepiej
dowikla ja jak zobacze big pająka to dre się jak wariatka tak się boję![]()
ja nawet jak zobaczę malusieńkiego pajączka to drę sie jak wariatka

Bez okazji... na obiadekDla m.. bo w sumie mi sie naleśników zachcialo, Pati krokietów nie bedzi ejadł bo nie lubi, a zrobie z kapusta i grzybami, bo m lubi
![]()
kto to jest Pati?????
dowikla sąsiadów to ja Ci wspołczuję.Witam sie i ja:-)
Chyba nie wyspana bo jestem jakas zmulonaDziewczyny pija wlasnie wode z miodem,a pierniczony kejter do gory ujada i ujada a u drugich sasiadow z gory od 8 pizgali muza-MASAKRA i jak tu sie nie wku*****
Jak wczoraj doszlam wkoncu pod ten prysznic to na szafie zobaczylam mega big pajakaTak sie zleklam ze az serce zaczeło mi bic z prawej strony
A cos mi mowilo Ania nie idz pod prysznic,Anie nie idz pod prysznic
MALINKA
Szybciutka jestesJa siedze w pizamie,dziecwzyny w body i w gaciach w ktorych spały a wyro rozgrzebane
![]()
a co do pająka to uwielbiam je.

Kiedyś w dziecinstwie to kosnikom nawet nogi wyrywałam z bratem i patrzyliśmy jak się ruszają.

Teraz bym chętnie na rękę wzięła i pogłaskała (żart)
Trzeba uważać jedynie na kątniki olbrzymie,bo mocno gryzą ,pozostałe pająki w Polsce są bezpieczne.
Oj ja też lubię krzyczeć.Malinka gratuluję znależnegoAgnes matki to mają nosa do swoich dzieci i całe szczęście ,aż mnie ciary przeszły jak czytałam
.J miałam straszną pyskówkę z m przed chwilą o usuniętego -meila ,bo były tam potrzebne jemu dane.Ale się darłam ,mam tak czasami ,że czuję taką złość i emocje ,że krzyczę jak walnięta ,a do tego jestem złośliwa, pewnie@blisko,grunt ,ze wyszedł wkurzony do przcy,a na wychodnym zaproponowałam mu jeszcze ,żeby szedł już i wyżył sie na mareczku(znajomy z pracy) to mu lepiej będzie
strasznie łatwo mnie do saału doprowadzić,mam tego świadomość ,przed i po ,ale czystą przyjemność mi to sprawia w trakcie ,a wstydzę sie po
![]()
Jak się wykrzyczę to mi sie lżej na serduchu robi.
Ma to jednak i złe strony.
Na ogół zaczynam myśleć co powiedziałam jak już jest po fakcie i nieraz nie na dobre mi to wychodzi.:-(
Cieszę się,że się odezwałaś.czesc dziewczyny
Super,że u Was wszystko ok i mała zdrowa.
Jak przyjedziesz to nas nadrobisz

reklama
medeuska
październikowa mama'09
Patryk-syn mja nawet jak zobaczę malusieńkiego pajączka to drę sie jak wariatka,od małego tak juz mam.boję sie i już,nic na to nie poradze.Może zostało mi to z dzieciństwa bo jak bylismy mali to młodszy brat łapał pająki,wyrywał im nóżki i ganiał mnie i straszył tymi pajakami, a ja zwiewałam i sie darłam w niebogłosy
kto to jest Pati?????

ja jem tylko z miesem, nie przepadam za tymi z kapusta i grzybamiwiesz ,nie tylko m lubi ,dla mnie troche dużo roboty tak bez okazji ,ale kto wie ,może pójdę za przykładem koleżanki..krokieciki są pyyyycha![]()

Ale dla mnie jakos duzo roboty nie ma nawet..

Podziel się: