reklama
A ja dotarłam! Postanowiłam się odprężyć po ciężkim dniu i trochę was poczytać! ;-)

To ci numer wywalił! Oj ten twój Kubuś to jest czasem ananasek! 

Mamo Helenki, cieszę się, że już lepiej i mam nadzieję, że wszystko będzie ok!Powoli zaczyna sie wszystko klarować
Moje dziecko zaczyna normalnie wyglądaćZaryła twarzą o beton
, strasznie to wyglądało. Teraz tylko smaruje żeby się pogoiło ładnie
Przypałętało eis jej jeszcze jakieś uczulenie nie wiadomo na co
ale powoli schodzi.
A ja to inna bajka... Ale też już na prostej
Określenie mam siedzącą w domu teraz pasuje do mnie idealnieNic mi nie wolno więc głównie siedzę...
![]()

;-)
A tak serio to juz mi sie ubieraja a wiec do Brzyduli z nimi wyjdeA tak nie lubie nigdzie łazic jak mi z dupy leci no ale co zrobic
:-)

dobreeee
Słuchajcie albo ja rozszarpię tego swojego małego albo.... no nie wiem co jeszcze...
Idę po niego do przedszkola i od progu słyszę ,że Kuba miał zły dzień.
Pytam ,ale o co chodzi to mnie do dyrektorki odsyłają.
Poszłam tam cała w nerwach a pani dyrektor mi mówi,że dzieci z placu zabaw wróciły do przedszkola a Kuba nie.
Obszukały całe przedszkole i były w szoku,bo go nie było.
A ten mój drań schował się do domku i tam został.
Zawrócił na plac, jak już było po liczeniu dzieciaków.
Jak się zorientowały ,że go w przedszkolu nie ma ,to zaczeły na podwórku go szukać.
Krzyczały,wołały a ten nic.Dopiero jakaś pani go znalazła.
Siedział w domku i sobie błoto z piasku robił.
Normalnie już sił do niego nie mam.
Zamordować to mało.
Do tego nie chciał jeść i powiedział,że da się nakarmić tylko cioci Małgosi,bo tylko ją kocha
Ciocia Małgosia to dyrektorka przedszkola.
No ja wymiękam.![]()

Widzę, że dzieciaki dziś chyba zły dzień miały!Moja Wiktoria zrobila mi dzisiaj straszna histerie na zakupachDarla sie przez pol godziny bez łez a wyginajac sie na wszystkie strony
A ja musialam cos kupic w rosmannie i na rynku-ludzie patrzyli na mnie jak na wyrodna matke po staralam sie nie reagowac ale mialam takiego wnerwa ze
![]()

Dodam jeszcze tylko, że byłam dziś z Piotrusiem u lekarki, żeby go osłuchała, bo jak na mój gust to ten Mucosolvan mu nic nie dał, a wczoraj tak ciężko oddychał, że jak mu położyłam rękę na pleckach to czułam jak coś tam mu furczało w płuckach.
Obejrzała gardełko, osłuchała i powiedziała, że jest lepiej, ale spodziewała się, że antybiotyk dużo lepiej podziała.
Stwierdziła, że bardzo nie podoba jej się jego kaszel no i dostaliśmy kolejny antybiotyk.
Dałam mu dziś pierwszą dawkę i podziałało uderzająco. Widać było, że go osłabiło trochę, ale już tak nie świszcze mu w płuckach.
Mam nadzieję, że tym razem to już wyjdziemy na dobre z tego choróbska, bo w końcu ile można chorować, nie? 
A i jeszcze pani doktor mnie ochrzaniła jak jej powiedziałam, że Piotruś parówkę dziś jadł - stwierdziła, że takich śmieci nie wolno dzieciom podawać.

No a to przecież drobiowa, dla dzieci była. ;-)
Ale się rozpisałam!
Uciekam, bo widzę, że już późna godzina się zrobiła. Do jutra! :-)
DOBRANOC

A i jeszcze pani doktor mnie ochrzaniła jak jej powiedziałam, że Piotruś parówkę dziś jadł - stwierdziła, że takich śmieci nie wolno dzieciom podawać.

Ale się rozpisałam!
Uciekam, bo widzę, że już późna godzina się zrobiła. Do jutra! :-)
DOBRANOC
słuchajcie u nas w mieście żałoba:-( :-
-( Dziewięcioletnia dziewczynka zginęła pod kołami ciężarówki. Nowe fakty
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]
... jak kruche jest życie...
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]
... jak kruche jest życie...
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam czwartkowo
idę poczytać co było wieczorkiem
dziewczyny od godziny 9 proszę o kciuki dla adasia.....pisze ten nieszczęsny test![]()
Witam mój Wojtek też dzis pisze test byl problem rano bo nie chciał wstac i iśc do szkoły

Podziel się: