reklama
ooooooo to wspolczuciaA jak
No prosze jaka oszczedna
Ciekawe ile zarobi
Ja babeczki ide leżec dalej, ząb mnie boli, zakare chyba ze nie poszłam sie zapisac do dentysty dzisiaj....
jutro może sie w koncu wybiore z tego domu....
Miłęgo wieczorku babeczki.....![]()
wiem co pzrezywasz bo mialam to samo ostatnio

ja sewkowi na dwor czy do piaskownicy zakladam ciemne ubrania i byle jakie butki chyba ze wiem ze bedzeimy jezdzic wozkiem to ubiore go ladniej :-)U mnie rozpadało się na całego,czyli jutro pogoda na bank będzie do bani.
Wkurzyłam się bo niedawno kupiłam Oliwce fajne buciki do sukienki.dzis ją ładnie ubrałąm w spódniczkę i założyłam te buciki.No i to był błąd.Po godzinie biegania na placu zabaw całe czubki zdartei teraz nie ma bucików na wyjście.te niech zostaną będzie w nich biegać a będę musiałą kupić jezcze jedne tak odswiętnie do kościoła czy cos takiego.A tak te buty mi się podobały a ona je tak szybko załatwiła.
![]()
Joanna73
uzależniona od BB
Tak dobrze kumaszjoanna z tego co zrozumiałam to ten jutrzejszy test piszą tylko te szkoły których dyrektorzy wyrazili na to ochotę i zgłosili się........dobrze kumam??????????????

ja mam dla Gabi tez buty do biegani i takei ładniejsze na wyjścieooooooo to wspolczucia
wiem co pzrezywasz bo mialam to samo ostatnio
ja sewkowi na dwor czy do piaskownicy zakladam ciemne ubrania i byle jakie butki chyba ze wiem ze bedzeimy jezdzic wozkiem to ubiore go ladniej :-)

głowa mnie cos boli i brzuch a @ mi sie konczy to chyba na zmiane pogody

reklama
Podziel się: