reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aha dziewczyny aleksia kazala Was pozdrowic i napisala ze mam ja usprawiedliwic ze jej nie ma ale od wczoraj od 18 nie ma netu bo ktos kable przeciali maja awarie i sle Wam buziaki :-D

reklama
:-D:-D:-D A jak:-D
No prosze jaka oszczedna:-D

Ciekawe ile zarobi:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja babeczki ide leżec dalej, ząb mnie boli, zakare chyba ze nie poszłam sie zapisac do dentysty dzisiaj....:baffled::baffled::baffled:
jutro może sie w koncu wybiore z tego domu....:eek::eek:

Miłęgo wieczorku babeczki.....:-D:-D
ooooooo to wspolczucia
wiem co pzrezywasz bo mialam to samo ostatnio :no:
U mnie rozpadało się na całego,czyli jutro pogoda na bank będzie do bani.

Wkurzyłam się bo niedawno kupiłam Oliwce fajne buciki do sukienki.dzis ją ładnie ubrałąm w spódniczkę i założyłam te buciki.No i to był błąd.Po godzinie biegania na placu zabaw całe czubki zdarte :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz nie ma bucików na wyjście.te niech zostaną będzie w nich biegać a będę musiałą kupić jezcze jedne tak odswiętnie do kościoła czy cos takiego.A tak te buty mi się podobały a ona je tak szybko załatwiła.:no:
ja sewkowi na dwor czy do piaskownicy zakladam ciemne ubrania i byle jakie butki chyba ze wiem ze bedzeimy jezdzic wozkiem to ubiore go ladniej :-)

Mlode wlasnie pija mleczko a Dominik juz u siebie:tak:Ja jestem mega padnieta a musze isc jeszcze pod prysznic:no:
U nas tez sie teraz rozpadalo ale jutro populodniu ma juz byc ładnie no i caly czas cieplutko

joanna z tego co zrozumiałam to ten jutrzejszy test piszą tylko te szkoły których dyrektorzy wyrazili na to ochotę i zgłosili się........dobrze kumam??????????????
Tak dobrze kumasz :tak:
ooooooo to wspolczucia
wiem co pzrezywasz bo mialam to samo ostatnio :no:

ja sewkowi na dwor czy do piaskownicy zakladam ciemne ubrania i byle jakie butki chyba ze wiem ze bedzeimy jezdzic wozkiem to ubiore go ladniej :-)
ja mam dla Gabi tez buty do biegani i takei ładniejsze na wyjście :tak:
głowa mnie cos boli i brzuch a @ mi sie konczy to chyba na zmiane pogody :baffled: DOBRANOC

ja tez bede musiala isc sie okapac....
wiec zmykam zaraz bede....
a i bede musiala malego zobaczyc bo nie weim jak poszedl spac bo zgasilam mu swiatlo i wyszlam .... pewnie spi odkryty i na drugiej stronie:-)

reklama
Do góry