reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobreeee :-D:-D:-D:-D

Słuchajcie albo ja rozszarpię tego swojego małego albo.... no nie wiem co jeszcze...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę po niego do przedszkola i od progu słyszę ,że Kuba miał zły dzień.
Pytam ,ale o co chodzi to mnie do dyrektorki odsyłają.
Poszłam tam cała w nerwach a pani dyrektor mi mówi,że dzieci z placu zabaw wróciły do przedszkola a Kuba nie.
Obszukały całe przedszkole i były w szoku,bo go nie było.
A ten mój drań schował się do domku i tam został.
Zawrócił na plac, jak już było po liczeniu dzieciaków.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak się zorientowały ,że go w przedszkolu nie ma ,to zaczeły na podwórku go szukać.
Krzyczały,wołały a ten nic.Dopiero jakaś pani go znalazła.
Siedział w domku i sobie błoto z piasku robił.:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie już sił do niego nie mam.
Zamordować to mało.:baffled::baffled::baffled:
Do tego nie chciał jeść i powiedział,że da się nakarmić tylko cioci Małgosi,bo tylko ją kocha :-D:-D:-D:-D:-D
Ciocia Małgosia to dyrektorka przedszkola.
No ja wymiękam.:eek::eek::eek:

no comment

reklama
Padam na twarz, jestem głooodna, ale mnięsko się juz dosmaża.

Hej :-) Mogę do Was dołączyć i czasem pogadać z Wami? Też jeszcze siedzę z córcią w domku choć od września będzie już przedszkolakiem :-)
hej hej hej, witam, lepiej późnie niż wcale.

Ba można powiedzieć ,że nawet dośc często fajne jesteśmy:-Dja to ciązowe schizy przezywałam po każdej ciąży do czasu aż się nie zakorkowałam ,teraz hulaj dusza diabła nie ma,nic tak kobiety nie nastraja na sex jak dobre zabezpieczenie:-D:-D:-D
Czyli co? Ja właśnie szukam sposobu na antykoncepcję, kiedyś tabletki, ale roZglądam się

Dziewczyny ale podostrzyłyście atmosferę .....hi hi jak będziecie sie tak zabezpieczać to macie duże szanse na dzidzię ,wiecie jak mówią na naturalne metody typu kalendarzyk:watykańska ruletka:-D
Święta prowda

Ja mam wkładkę domaciczną już drugi raz w życiu i jestem zadowolona,świety spokój ,a działa i nie trzeba o niczym pamietać,oglądałam sobie m jak miłość.Wiktoria kto wie czy tam sie nic nie zasiało:tak::tak::tak::tak:ale sporo ciężaróweczek ,a do tego mam niepewnych :tak::tak::tak:czy tak ,czy nie:-D:-D
Acha, no to powiedz, czy to boli i ile kosztuje i na ile starcza.

krde miałam tyle napisać, i zaponiałam

Klaudie zawiózł tata na próbe,u nas leje jak z cebra cały czas kałuże jak jeziorka...As a to ci mały wywinął numer:-D:-D:-D:-Dprzedszkolanki musiały umierać ze strachu:tak::tak:ja pórbowałam drzemać ,ale się nie dało ,kręcą się ,gadają ..uch taki los...

Padam na twarz, jestem głooodna, ale mnięsko się juz dosmaża.

hej hej hej, witam, lepiej późnie niż wcale.

Czyli co? Ja właśnie szukam sposobu na antykoncepcję, kiedyś tabletki, ale roZglądam się

Święta prowda

Acha, no to powiedz, czy to boli i ile kosztuje i na ile starcza.

krde miałam tyle napisać, i zaponiałam
Wkładka domaciczna ja mam 5 letnią kosztowała mnie 4 lata temu ok 380 zł z założeniem.Założenie jest nieprzyjemne ale nie boli ,lekarz powiedział ,żebym sobie w domu pół godziny przed wizytą wzięła 2 ibupromy,więc nie bolało_Około 7 dni potem plamisz z macicy jak przy delikatnej miesiączce ,a potem hulaj dusza,po miesiącu idziesz na usg sprawdzić czy wsio ok.Ja miałam po klaudii wkładkę 9 lat temu ,wyciągnął mi lekarz,zaszłam w ciąże z ksawkiem i 4 lata temu zakorkowałam się znowu.Wsumie opłaca sie najbardziej no i nigdy nie zapomnisz kupić czy zażyć.Są 7 letnie wkładki ,ale drogie.Mój gin i tak mówi ,ze 5 lat to max ,żeby się nie wrosła w macicę ...zdejmują po ok.5 latach(lub mniej,jak chcesz)przerwa i możesz znowusię zakorkować .:tak:Ja jestem 100%zadowolona z tej metody

joanna z tego co zrozumiałam to ten jutrzejszy test piszą tylko te szkoły których dyrektorzy wyrazili na to ochotę i zgłosili się........dobrze kumam??????????????

Jestem juz po spacerze i po Brzyduli:tak:
Własnie wyslałam siore do Mc Donalds bo jestem głodna jak wilk:-)
U nas zaczelo tak wiac ze :szok::szok::szok:Wiec pewnie niedlugo bedzie padac
pranie z balkonu juz wciagnelam do pokoju i musialabym wstawic nowe

reklama
Do góry