uuuuuuuuuu ale temacicho sie zrobilo no no no
dziewczyny podgrzewaja atmosferke i przy okazji zachcianki robia a ja nie moge bo moj m w robocie łeeeeeeee
no dobra juz skonczylam hehe

potem zauwazylam ze sie chyba zresetowalo wiec spr kto jest na liscie i wysylalam ponownie 
a skad jestes??

ale co do zabezpieczen to my ani tabl ani gumek tylko przerywany do czasu ... no bo teraz jak staramy sie o dzidzie no to hulamy se do woli

trza wykorzystac to jak Twoj m w domku

dziewczyny podgrzewaja atmosferke i przy okazji zachcianki robia a ja nie moge bo moj m w robocie łeeeeeeee

no dobra juz skonczylam hehe
witaj u nas :-) dolaczaj ale gwarantuje ze bedziesz tu czesciej niz czasem bo my gadulyHej :-) Mogę do Was dołączyć i czasem pogadać z Wami? Też jeszcze siedzę z córcią w domku choć od września będzie już przedszkolakiem :-)

a czemu ja maja likwidowac ??Witam się i ja. Jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży czy nie. Jak tak to trudno się mówi i żyje się dalej....
Ines witamy witamy
Ale teraz to mam doła. Radek mi napisał że podobno mają likwidować jednostkę wojskowa do której ma iść do roboty. Masakra. Mam nadzieję że to nie nastąpi![]()
:-):-) ale wysylalam juz dawnoOoo dostałam zaproszenie na tajny wątek dziękuję![]()

przykro mi :-(Dzięki za miłe przywitanie :-)
A co byście chciały o mnie więcej wiedzieć? Troszkę mówią o mnie moje suwaczki... Może dodam jeszcze, że w tym roku skończę 29 latObecnie nie pracuję tylko zajmuję się moim 2,5 letnim skarbem :-)
a skad jestes??
ja to kiedys po kazdym stosunku przezywalam schizy ...Ba można powiedzieć ,że nawet dośc często fajne jesteśmyja to ciązowe schizy przezywałam po każdej ciąży do czasu aż się nie zakorkowałam ,teraz hulaj dusza diabła nie ma,nic tak kobiety nie nastraja na sex jak dobre zabezpieczenie
![]()

ale co do zabezpieczen to my ani tabl ani gumek tylko przerywany do czasu ... no bo teraz jak staramy sie o dzidzie no to hulamy se do woli

hahaha dobre hasloNo my sie ostatnio tez zapomnieli i mój kochany Mąz mówi już po ej bo poszło do środkai z takim tekstem może
idz sie umyj
a ja na to że teraz to juz za puźno:-)

i tak ma bycBeatko ja swojego M widze co 2,5 miesiąca no teraz będzie wyjątek bo wczesniej przyjedzie bo 1,5 i też trudno sie powstrzymać i jedziemy codziennie przez 2-3 tyg![]()
trza wykorzystac to jak Twoj m w domku