Zajączek81
Fanka BB :)
To tak jak ja... Jak ja nienawidze swojego brzuch!!!!ja też bym chciała być grubaskiem z powodu ciąży a nie obżarstwa i lenistwa a teraz to wygladam jakbym w 5 miesiacu była a nie jestem:-
-
zawstydzona/y:
![]()

Zaniepokojona, wytrzymasz jeszcze do zrobienia tesciku, to tylko jeden dzień.... Pomyśl w ten sposób - dawno nikt tu nie zafasolkował, więc dlaczego ty nie miałabyś przezwać złej passy???:-) To tak jak w grze na automatach... kumulacja:-) Trzymam kciukasyszczerze mówiac to mam mieszane uczucia bo dalej mam to uczucie mokra w srodku a boli mnie od wczoraj podbrzusze tak kłuje czy cos po prawej stronie a nigdy tak przed @ nie miałam zresztą już dzisiaj pisałam że mnie nic nie boli oprócz głowy przed @ bo brzuch to mnie zaczyna wtedy boleć jak juz sie @ zacznie tak że nie wiem mam tylko taki jeden objaw co mi w tamtym miesiacu przepowiedział @ przepraszam z góry za temat ale ja zawsze mam problem z wypróżnieniem się a jak sie @ zbliza to ten problem mija i mogę nawet kilka razy ku*ke zrobić i dzisiaj juz 2 razy byłam w toalecie i tak mysle ze @ jednak przyjdzie