reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Postanowiłam napisać i tu.
Moja kuzynka jest w bardzo ciężkiej sytuacji, potzrebuje ubranek i butków na chłopca 97cm wzrostu i stopa 17 cm długości. Niechciane zabawki również mile widziane. Zwłaszcza edukacyjne, chłopiec opuźniony w rozwoju.

Wymiękam
Ide przytulić się do mojej "silnej":-) połówki.

Dzień drugi diety ogłaszam za zakończony.

Buziaki dziewczęta
Do juterka

luna ile ten chłopiec ma lat?????będzie mi tak łatwiej coś poszukać.
Na jakiej diecie jesteś?????

a jutro mam gosci
przyjezdza do nas medeuska i anka z Laura :tak::tak:
ale fajniee :-D:-D:-D

No to będzie wesoło :tak::tak::tak: tylko pozazdrościć :tak::tak::tak:

reklama
Kurde głodna się zrobiłam a w lodówce pusto bo nikt na zakupy nie polazł :no::no::no: Oj zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Wli nogami w łóżeczko i nie śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Beata nie stresuj się,pokrzyczy i zasnie,mi Oliwka kiedys też tak robiła i czasem tez sie jej to zdarza ale ja jestem twarda,zawsze usypia bo wie ze to na mnie nie skutkuje.

Beata Ty chyba nie wiesz co mówisz,muszę zgubić parę dobrych kilo,chcę wazyć 55kg a ważę 61kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc troche tego mam nadmiaru :tak::tak:

To to co zrzucisz daj mi :tak::tak::tak: ja znowu schudłam. Teraz jak mojej mamy nie ma to nikt nie ma mi jak pomóc. Tata nie przewinie nie nakarmi tylko na 10 minut weźmie na ręce ma problemy z kręgosłupem więc więcej nie może. I tak więcej na mojej głowie. Więc mniej czasu dla siebie. Ale już w środe Radek będzie to będzie lepiej :tak::tak::tak:

No zaśnie zaśnie Już pomału wymięka w łóżeczku :-)

reklama
dziewczyny muszę sie pochwalić.Mój M zrobił mi mega niespodziankę,ale mnie dzis zaskoczył na maksa.
Rozmawialismy dziś przez telefon i jakos sie tak zgadało że całkiem zapomnieliśmy że 2 dni temu była nasza rocznica slubu.Gupio mu się zrobiło i zaczął przepraszać.Nie jestem zła bo leżał z gorączką, ja zreszta też zapomniałam z tego wszystkiego.
Siedzimy sobie z Oliwką i oglądamy "Pierwszą Miłość"a tu Oliwka sie zerwała bo coś usłyszała i woła tata tata.ja mówię to pewnie wójek.Ja patrzę ......
a tu M przyjechałz bukietem kwiatów i bombonierką :-):-):-):-):-)
Ale mi niespodziankę zrobił,byłam mega zaskoczona bo sie go całkowicie niespodziewałam.
Miło było go zobaczyć.
Ale miałąm na niego ochotę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale cóż Oliwka nie odstępowała go na krok hmmm więc nici z baraszkowania.
Posiedział z godzinkę i pojechał.
nie chciał dłuzej siedzieć żeby małej nie zarazić.Ale cieszę sie ze się hoć na chwilkę zobaczyliśmy.

Do góry