Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam w salonie panele a w kuchni korytarzu i zlazience terakote.dywan do podstwa.nawet w bloku.Medeuska posiedz tak soibie przez pol dnia na golej podlodze albo raczkuj po niej to sie przekonasz ze to nie jest milemadeuska, przy dziecku walającym się po podłodze, dywan to podstawaJak by nie było od podłogi ciągnie
Ja też nie byłam zwolenniczka dywanów ale musiałam zmienić zadanie
![]()
A ja mam w kuchni parkiet...
wiktroia, dokładnie nie wiemPonoc na testy uczuleniowe jeszcze za wcześnie więc zgadujemy
![]()

no jeszcze nic nie wiejm.zaraz chyba zadzwonie bo normalie nerwy mnie zjedzadobra to teraz mykam na zamknięty
anabuba kciuki trzymam wiesz już co i jak z odbiorem????o której komisja????
qrwa!zadzwonilam walsnie do inspektoratu.ma przyjechac jakas baba,mam czekac na telefon.qrwa!!!!!
mialam nadzieje ze przyjedzie ten chlop co ostatnio to wiedzialbym jak gadac.a tu dupa!!!!
teraz mam stracha
Trzymam kcukasy 

masakra oszaleje. Ale dobrze że Radek będzie to nadrobi te 9 miesięcy 

przede wszystkim nie denerwuj się a będzie dobrze 

Kochana, kciuki zaciśnięte, nic się nie martw-tylko spokój może nas uratować. Baba też ma serce przecież...qrwa!zadzwonilam walsnie do inspektoratu.ma przyjechac jakas baba,mam czekac na telefon.qrwa!!!!!
mialam nadzieje ze przyjedzie ten chlop co ostatnio to wiedzialbym jak gadac.a tu dupa!!!!
teraz mam stracha
Kochana, kciuki zaciśnięte, nic się nie martw-tylko spokój może nas uratować. Baba też ma serce przecież...
A co do wierzgania w bujaku-moja też tak robiła i radocha z tego przeogromna.