reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
medeuskja bo Ty przerobiłaś tą dietę kopenhandzką,mozna ja nieco zmodyfikować?????
chodzi mi o tym w miedzy czasie przegryźć jedną marchewkę czy 1 jabłko??????czy w ogóle nic a nic.w sumie to nie ma w niej żadnych owoców,tak troche mało witamin,słyszałam że ta dieta wyniszcza strasznie organizm a nie chciałąbym po jej skończeniu żeby miec poniszczone i słąbe paznikcie i wypadające włosy z braku witamin.

a przecież 1 marchewka czy jabłko czy 1 wafel ryżowy ma minimalna ilość kalorii.a juz nie jest sie tak wygłodniałą.

także czekam na rady.
na razie jadę jak w jadłospisie tej diety czyli sniadanie zaliczone kawa z 1 kostką cukru wrecz super.:-D:-D:-D:-D:-D:-D zajebiste te śniadanie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
opijam się włąsnie wodą żeby nie czuc głodu :tak::tak::tak:

cześć, już jestem:-D:-D:-D
Anabuba mam nadzieję, że odbiór się uda:tak: tearz chyba do odbioru tzreba mieć świadectwo energetyczne budynku tak?????????? masakra bo ono sporo kosztuje:-(
Agnes ale Ci m niespodziankę zrobił:tak: super
Beata kup sobie żelowe wkładki do biustonosza albo takie z silikonem w środku fajnie biust powiększają:tak::tak:
teraz lecę na tajny:laugh2:

trzeba miex to swiadectow.my zaplacilismy 700zl,ale to od wielkosci budynku ten gosc co nam robil.inni chca od 1-1,5tys,ale podobno tanieje.

As fajny ten filmik i podklad muzyczny super.czy my sie oby na pewno gdzies nie spotaklysmy?Zalesie Gorne?

ten stres normalie nie rozniesie.
dziecko oglada bajke bo sie nie moge skupic na nizym,jedynie na BB:-)
niedlugo Paulina wroci ze szkoly.
mala juz nie ma chrypki ale piskam jej tantum werde,ale jeszcze dzis ja przetrzymam w domu bo tu u nas jak zwykle wieje a on po goraczce dobowej oslabiona.ale jak jutro bedzie ok to juz wyjdziemy na dwor.ja tez nie moge wyjsc za bardzo,chyba ze jak usnie.
glowa mnie boli od tego stresu,kiszki mnie kreca i spac w nocy nie moglam

reklama
Cześć dziewczyny
Poczytałam tu i tam ;-):-D, ale nie mam czasu na pisanie.
Ciężki weekend przede mną - duuuużo roboty. :-(
Będę prawdopodobnie dopiero po weekendzie, więc życzę wszystkim miłego wypoczynku :tak::tak::tak:
Nie piszcie za dużo i tęsknijcie za mną :tak::-D:-D:-D:-D
Buziaki! :-)

Do góry