reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Hej dziewczyny.
Doradźcie mi w miare szybko.....
Nie wiem czy ta kołyska-łóżeczko nadaje się dla mojego Filipka. Zamierzamy zostać w Irlandii do świąt Wielkanocnych 2010, później wracamy już do Polski.
Tu na stancji, na której mieszkamy mamy bardzo małą sypialnię i w związku z tym problem z wstawieniem łóżeczka dla małego. Powiedzcie mi czy taka kołyska wystarczy małemu do 10-11mieś???
Jej wymiary powierzchni do spania to 94/51cm.

Załączniki

• Obraz 015.jpg
    Obraz 015.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 49
  • Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 017.jpg
    Obraz 017.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 42
a nie bedzie za płytka? 10-11 miesieczne niemowle juz napewno siedzi i wstaje zastanów sie czy nie wypadnie ci Z tego co wiem to kołyski polecaja do max 4 mies.

Kamireszel - Agata ma racje...bedzie za plytka dla 10 mc dzieciaczka. Jak juz dziecko zaczyna sie podnoscic, albo samodzielnie siadac to w tradycyjnych lozeczkach trzeba przeniesc spanie na nizszy poziom. A tu chwila nieuwagi i dzidzia ma na glowie guza wielkosci grejpfruta...a Ty wyrzuty sumienia...

Mam do oddania w dobre ręce pojemnik na pieluszki Tommee Tippee, tylko nie mam jak wysłać. Jeśli któraś z Was chce i ma kogoś kto przejeżdżałby przez Kopenhagę żeby go ode mnie wziąć to chętnie oddam.

Dostałam drugi w prezencie i nie mam co z nim zrobić. Aha, z gory zaznaczam że zwycięzcą aukcji jest "kto pierwszy ten lepszy:)".

Pojemnik wygląda tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za rady. Zrezygnowałóam z kołyski- łóżeczka. Teraz będziemy dalej myśleć co wywalić z pokoju by znaleźć miejsce dla łóżeczka :/

Do góry