Cześć dziewczyny!
U nas nocki już coraz lepsze, a ja zaczynam odżywać i zapominać powoli o niedawnym niewolnictwie
Dziś u nas cieplutko choć jak zwykle wieje

Od naszego przyjazdu od rodziców pamietam, że tylko przez pół dnia nie było wiatru a ja miłośniczką wietrznej pogody niestety nie jestem
Kluska - bardzo się cieszę, że u Piotrusia nastąpiła poprawa, teraz już będzie tylko lepiej!
Cloe - nic nie doradzę w kwestii leczenia ząbków u małych dzieci, na szczęście Piotruś na razie ma zdrowe. Słyszałam coś o kolorowych wypełnieniach dla dzieci ale samo leczenie pewnie jest podobne
Ania31- dobrze, że chłopaki już lepiej się czują i że obyło się bez antybiotyku
przyszlirodzice - udanego wypoczynku w niedzielę!
Margaritta - mama wyjechała ale wasz przyjazd do kraju coraz bardziej się przybliża:-)
Anna ajra - jak tam pobyt na placu zabaw? Jaś uwielbia zabawy w piasku i oczywiście huśtawkę
Patrysia - czasem podawałam Jasiowi smoczek w nocy zamiast piersi, zwykle go wypluwał ale czasem zastępował jedno karmienie

. Pamiętam jak kiedyś rano nie zdążyłam go schować przed obudzeniem się Jaśka i ten gdy go znalazł bardzo długo go oglądał i w ogóle nie miał odruchu by go włożyć do buzi. Teraz gdy odstawiła karmienie smoczek również poszedł do kosza:-)
Kaska - co u Was?
Zytka - skrzyneczka stokrotek na balkonie a tyle daje radości! Czyżbyś też była miłośniczką kwiatów? U mnie ciągle pusto i nie mam czasu by coś z tym zrobić ale w tym tygodniu mam nadzieję, że i u mnie zagości wiosna
Co do prezentu to czy męża chrześniak ma takowe zainteresowania? Szkoda byłoby wydać tyle pieniędzy ba prezent, który byłby nie używany...
Pozdrawiam