reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny, aż mi wstyd że tak długo mnie tu nie było:zawstydzona/y: ,mam nadzieję że mi to wybaczycie.
U nas lepiej, przed świętami u Piotrka nastąpiła poprawa i obecnie z dnia na dzień jest coraz lepiej:-D, nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa. Długo i ciężko walczyliśmy aby ten nerw się ruszył i udało się. Dominik jest już strasznie kumaty, wszystko prawie rozumie co się do niego mówi, sam też zaczyna gadać:-), no i jest już odstawiony od piersi.
Wieczorem poczytam co u Was.
Pa

reklama
Kluska to wspaniale ze z Piotrusiem już lepiej wiesz nawet ostatnio myślałam co u Was i jak Piotruś dzielny chłopak zobaczysz ze teraz bedzie juz tylko lepiej:*

Cześć dziewczyny!:-D
U nas dziś piękna pogoda się zapowiada, więc będziemy na placu zabaw.

Gosia 78 - :-)
kaskax25
- daj znać, jak będą już wyniki konkursu.;-)
Ania31 - przy czwórce dzieci choroby są nieuniknione, choć lepiej żeby ich nie było...:sorry: Podałaś antybiotyk? Jest poprawa?:confused:
Zdrówka życzę!
przyszlirodzice - zgadza się, wychowanie nie jest takie proste. Michaś też wymusza, ale da się to jeszcze znieść. Wytrwałości życzę.:happy:
Wow!:huh: Jestem pod wrażeniem ile Twoja córcia mówi!:oo2: Normalnie szok!:-)
cloe - powiem szczerze, że masz nielada problem z Julką.:hmm: Ja na samą myśl o wizycie u stomatologa panikuję, więc chyba słaba za nie doradczyni...:unsure: Niestety się nie orientuje w tej tematyce. Mimo wszystko coś trzeba z tym zrobić... życzę powodzenia.:sorry:
Kluska79 - co za wspaniałe wieści!!!:rofl2::-D:rofl2: Bardzo się dla Was cieszę!:-D Zaglądaj częściej!:yes:

Pozdrawiam!

Witamy sie i my
U nas tez piekna pogoda :tak:Bartus ma przedpołudniową drzemke mamusia ma kawkę:tak:niedługo przyjedzie moja ciocia będę ją czesała na wesele mam nadzięjeę że wyjdzie fryzura:sorry:
Bartus juz troszkę lepiej co prawda katar jest ale moje dziecie tak chodzi i smarcze nawet nie patrzy czy ma chustkę czy nie idzie i dmucha nosem a ja za nim i wycieram mu:-Dale dobrze ze tego nie wciaga szybciej zejdzie. Kubie nie podałam antybiotyku dzis jest juz ok zapisałam go na wizytę na biorezonans jedziemy teraz we wtorek zobaczymy czy cos pomoże z wywiadu pani stwierdziła ze Kuba musi mieć alergie wziewna kazała wziąć z domu kurz na chusteczce jednorazowej i z parapetu zza okna poczytałam w necie ze mozna wizać jeszcze proszki do prania płyn do płukania to co mysle ze go uczula wiec pozbieram to wszystko na wtorek i zobaczę co wyjdzie.
Anna ajra miłego wypoczynku na placu zabaw. Masz racje przy tej ilości dzieci choroby mamnieuniknione ostatnio wyliczałam na co bedą chorowały mi w czwórke a czego nie mieli jeszcze mniejsi pomijam grypy czy jelitówki:-Di chciałabym aby były juz dorosłe:tak:tylko wtedy inne problemy będą:sorry:
Kluska to świetne wieści:tak:oby tak dalej trzymajcie sie cieplutko i buziaki dla dzieci
dawna cloe ja sprsykałam podłogi płynem do mycia szyb i po mrówkach póki co zobaczymy jak długo:tak:a dentyste nie pomogę mam ten sam problem z Kuba musiałabym isc i zrobic mu gdzieś jedynkę kieydś wsadził nam druciak jak byl w wieku Bartusia i teraz widze ze cos sie dzieje z zabkiem

Pozdrawiam Was wszystkie razem i każda z osobna i miłego weekendu:tak:

U nas tez pogoda a ja siedze w pracy zamknieta jak kret w norze:angry:
i jeszcze zaraz po pracy lece do szkoly tak wiec w domu bede dopiero okolo 20 i pewnie padne od razu. Mala rzadzi z dziadkiem wiec moze troche sie wyspie. Ale za to jutro mamy caly dzien dla siebie i jedziemy na wies do mojego brata:) hurrrra w koncu odpoczne :)

Witam:-) U nas znów słońce:-) ale fajnie:tak: wczoraj było beznadziejnie ponuro dziś pojadę z dziewczynami na duży plac zabaw Niech się wyszaleją:tak:
Margaritta nie dziwię się że wam smutnio Kiedy mama znów was odwiedzi?

Co do mrówek wieczorem spryskaam rajdem rano odkurzyłm i zmył podłogę i poki co spokój zobaczymy jak długo pod domem kilka mrowiskjest więc może to kwestia czasu gdy znów wejdą:crazy:

Co do nocnikowania jeszcze tego nie robie ale lada moment zacznę poczekam aż będzie jeszcze cieplej by mi dziecię po dworze w samych majtkach biegało
Julka przestała całkiem używać pampersów jak miała rok i osiem m-cy liczę że z Olwką bedzie podobnie Ja równiez szybko nauczyłam się korzystać z nocnika Podobno gdy nauczyłam się chodzić biegałam już bez pieluchy :eek:

A co do zęba Julki jestem na etapie obdzwaniania wszystkich stomatologów i pytam sie o konkretne rozwiązanie Z jednym już się umówiłam zobaczymy co to będzie:baffled:
mi sewek dzis przez jakis czas latal w majtkach po domku i pytalam sie co chwile czy chce siusiu do nocniczka i tak sikal
robimy tak czesto ze przez jakis czas chodzi bez pampersa...
ale za niedlugo chce sprobowac czy juz calkowite oduczenie bedzie mozliwe
daj znac jak juz bedziesz po stomatologu z Julka :tak:
Cześć dziewczyny, aż mi wstyd że tak długo mnie tu nie było:zawstydzona/y: ,mam nadzieję że mi to wybaczycie.
U nas lepiej, przed świętami u Piotrka nastąpiła poprawa i obecnie z dnia na dzień jest coraz lepiej:-D, nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa. Długo i ciężko walczyliśmy aby ten nerw się ruszył i udało się. Dominik jest już strasznie kumaty, wszystko prawie rozumie co się do niego mówi, sam też zaczyna gadać:-), no i jest już odstawiony od piersi.
Wieczorem poczytam co u Was.
Pa
no witaj
milo ze wpadlas
kurcze ale sie ciesze razem z Toba ze wszystko lepiej sie uklada
buziaki dla Was ;-)
Witamy sie i my
U nas tez piekna pogoda :tak:Bartus ma przedpołudniową drzemke mamusia ma kawkę:tak:niedługo przyjedzie moja ciocia będę ją czesała na wesele mam nadzięjeę że wyjdzie fryzura:sorry:
Bartus juz troszkę lepiej co prawda katar jest ale moje dziecie tak chodzi i smarcze nawet nie patrzy czy ma chustkę czy nie idzie i dmucha nosem a ja za nim i wycieram mu:-Dale dobrze ze tego nie wciaga szybciej zejdzie. Kubie nie podałam antybiotyku dzis jest juz ok zapisałam go na wizytę na biorezonans jedziemy teraz we wtorek zobaczymy czy cos pomoże z wywiadu pani stwierdziła ze Kuba musi mieć alergie wziewna kazała wziąć z domu kurz na chusteczce jednorazowej i z parapetu zza okna poczytałam w necie ze mozna wizać jeszcze proszki do prania płyn do płukania to co mysle ze go uczula wiec pozbieram to wszystko na wtorek i zobaczę co wyjdzie.

Pozdrawiam Was wszystkie razem i każda z osobna i miłego weekendu:tak:
no amsz racje pozbieraj wszystko i wtedy sie okaze co i jak :tak:
a jak fryzurka??
pochwal sie ;-)

dziewczyny mam pytanie czy oduczacie dzieci od smoczka
my wprawdzie mamy tylko do spania wiec jeszcze nie jest tak zle ale powoli chcialam go oduczyc i nie wiem jakie beda noce bo tak przesypia mi cale... :tak:

Cześć dziewczyny!
U nas nocki już coraz lepsze, a ja zaczynam odżywać i zapominać powoli o niedawnym niewolnictwie:-D

Dziś u nas cieplutko choć jak zwykle wieje:wściekła/y: Od naszego przyjazdu od rodziców pamietam, że tylko przez pół dnia nie było wiatru a ja miłośniczką wietrznej pogody niestety nie jestem:no:

Kluska - bardzo się cieszę, że u Piotrusia nastąpiła poprawa, teraz już będzie tylko lepiej!:tak:
Cloe - nic nie doradzę w kwestii leczenia ząbków u małych dzieci, na szczęście Piotruś na razie ma zdrowe. Słyszałam coś o kolorowych wypełnieniach dla dzieci ale samo leczenie pewnie jest podobne:baffled:
Ania31- dobrze, że chłopaki już lepiej się czują i że obyło się bez antybiotyku:tak:
przyszlirodzice - udanego wypoczynku w niedzielę!:-D
Margaritta - mama wyjechała ale wasz przyjazd do kraju coraz bardziej się przybliża:-)
Anna ajra - jak tam pobyt na placu zabaw? Jaś uwielbia zabawy w piasku i oczywiście huśtawkę:-D
Patrysia - czasem podawałam Jasiowi smoczek w nocy zamiast piersi, zwykle go wypluwał ale czasem zastępował jedno karmienie:sorry:. Pamiętam jak kiedyś rano nie zdążyłam go schować przed obudzeniem się Jaśka i ten gdy go znalazł bardzo długo go oglądał i w ogóle nie miał odruchu by go włożyć do buzi. Teraz gdy odstawiła karmienie smoczek również poszedł do kosza:-)
Kaska - co u Was?
Zytka - skrzyneczka stokrotek na balkonie a tyle daje radości! Czyżbyś też była miłośniczką kwiatów? U mnie ciągle pusto i nie mam czasu by coś z tym zrobić ale w tym tygodniu mam nadzieję, że i u mnie zagości wiosna:tak:
Co do prezentu to czy męża chrześniak ma takowe zainteresowania? Szkoda byłoby wydać tyle pieniędzy ba prezent, który byłby nie używany...

Pozdrawiam

reklama
Do góry