reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

O 4???:szok::szok::szok: I dasz radę z drugim? Jakiś cyborg jesteś! Ale jak się dwójka za jednym zamachem wychowa, to potem luzik:tak: Ja też chciałam wczesniej drugiego bobasa, ale nie dałam rady. 16 miesięcy karmiłam piersią i ciągle nie byłam gotowa. I tak mi zleciało 2,5 roku. Teraz już najwyższa pora!

noooo ale moj mlody jesdt grzeczny tylko dzisiaj mi taka akcje zrobil normalnie to wstaje o 7....i chodzi spac tez o 7 albo o 6 nieraz i spi calutka noc wiec jestem zadowolona no i dlatego chce drugie zeby je razem odchowac...przynajmniej pojde szybko bo pracy i bede nadal mloda hehe nie mam z kim zostawic niby mieszkamy z rodzicami mojego K ale ...szkoda slow hehe :) juz sie kiedys żaliłam na temacie o tesciowych.Tylko troche mamin cycek z tego mojego syna ale tez ciagle ze mna jest z nikim innym raz tylko jak bylismy u moich rodzicow ( bo pochodze z gliwic a mieszkam w jeleniej gorze) to mlody zostal z moja mama a my z mezem poszlismy potanczyc....mówie Wam jak dziwnie sie czułam ...jakbym miała na czole wypisane ze3 jestem matka i zona i " co ja tu robie" hahaha wkoncu poltora roku nigdzie nie bylam wiec potem sie zachowuje jak dzikus z lasu.HiHi :)

reklama
to ja mam troszke inny przepis na goląbki - takie dziwne se wymysliłam i je podaje np z sosem czosnkowym PYchaa!!!

że normalnie robie miesko i ryż jak na goląbki normalne tylko że kapuche kroje w kawałki jak na zupe i gotuje az bedzie bardzo miekka i wtedy mieszkam ta kapuste ryż i mięsko mozna dodac nawet grzybków kilka podsmażonych w kawałeczki no i dodaje do tego wszystkiego jajooo surowe albo dwa w zaleznosci od ilosci skladnikow i mąke zwylklą zeby sie dobrze lepiło i smaze na oleju jak placki albo kotleciki takie grubsze....zrobi sie taka chrupiąca panierka no i je sie to z jakims sosem ( ja polecam czosnkowy) :)

Masz ślepoku wyżej.
Tak, tak wiem zaraz mnie NU PAGADI wyzwie od skąpców.
Ale Nektaryna wie jak księżną podejść. Osobiście na private prosiła kśiężna o przepis to co se myśle niech i lud zasmakuje rozkoszy bo mam dziś dobry dzień dla maluczkich.
I takim to sposobem stała się posiadaczem cud miód przepisu. Uczyć się jak łechtać księżną - SKUTECZNIE.
No już już nie szalej, już widziałam. Dziękować dziękować;-) Księżno:-)

reklama
Przepis już mamy na gołąbki :tak::-)
kurcze to ja chyba muszę taki wieczor zorganizować jak mówicie ze tak przyjemnie:tak::-)
popatrze i na ten Androvit :tak:
szesnastolatka jest już matką kurde a my kiedy??:-(
No jedna szesnaście druga osiemnaście (jeśli mówimy o urodzeniu, zapłodnienie wcześniej:baffled:)
A do wieczoru zachęcam. Mój ostatnio cieszył się jak dziecko jak wrócił a ja w szpileczkach i króciutkiej tunice rozsuniętej do pasa (tylko - no biustonosz miałam żeby cycki do pasa nie opadły) przy garach stałam i kończyłam chińszczyznę (mam swietny przepis, musze przynieść). Świece na stole i wino....I duuuuużoooo seksu:-)
No ja widzę że koleżanka z Jelonki. W końcu jakaś bliżej mnie mieszka.
No i myslisz że od razu na wódkę uda ci się wkręcić:-)

Do góry