reklama
pabla27
Fanka BB :)
hej,
my właściwie nie śpimy już gdzieś od 03:00 rano

a teraz po basenie, młoda powoli się wykańcza, ja jestem też nieprzytomna, czekam aż młoda zaśnie i zrobie sobie kaweczkę.
My na weekand majowy nie wyjeżdżamy, pewnie pojeździmy po okolicy....
my właściwie nie śpimy już gdzieś od 03:00 rano

a teraz po basenie, młoda powoli się wykańcza, ja jestem też nieprzytomna, czekam aż młoda zaśnie i zrobie sobie kaweczkę.
My na weekand majowy nie wyjeżdżamy, pewnie pojeździmy po okolicy....
Mondzi
Kicrym, od nas nad morze jest jakieś 600-700 kilometrów. Męcząca będzie taka droga zwłaszcza dla dzieciaków. Ale na pewno byłby to super odpoczynek, tam na miejscu. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Izabelka, bliskości morza zazdroszczę. Bardzo.
Izabelka, bliskości morza zazdroszczę. Bardzo.
kaja1978
Mój M. pracuje w weekend majowy
Ale może na jakąś małą wycieczkę pojedziemy
Do Szklarskiej lub Świeradowa (40 minut drogi)!
My jedziemy nad Bałtyk, do ośrodka przystosowanego do dzieci... Nawet w razie niepogody jest tam mnóstwo atrakcji(baseny kryte, dżungla morska, itd.). Zosia pewnie niewiele skorzysta, ale ja sie czuję trochę bezpieczniej! Poza tym bardzo chciałam nad nasze morze!
Byliśmy w Turcji i W Bułgarii - pełno dzieciaczków! Na lotnisku same rodziny
A pamiętam, że jak byliśmy w Bułgarii, to stwierdziliśmy, że koniecznie trzeba pojechać z dziećmi! Super warunki! I nie tak gorąco jak w Turcji
I muszę powiedzieć, że sie trochę z M. męczyliśmy, bo małe plaże, same dzieciaczki i wieeeelki hałas! Jak na przerwie w szkole podstowej;-) Oj, uciekaliśmy stamtąd!
Mam laptopa na kolanach, mała stoi obok mnie i próbuje też coś Wam coś ciekawego napisać
Pewnie się pożalić na mamę!

My jedziemy nad Bałtyk, do ośrodka przystosowanego do dzieci... Nawet w razie niepogody jest tam mnóstwo atrakcji(baseny kryte, dżungla morska, itd.). Zosia pewnie niewiele skorzysta, ale ja sie czuję trochę bezpieczniej! Poza tym bardzo chciałam nad nasze morze!
Byliśmy w Turcji i W Bułgarii - pełno dzieciaczków! Na lotnisku same rodziny

Mam laptopa na kolanach, mała stoi obok mnie i próbuje też coś Wam coś ciekawego napisać

Tosika my jedziemy do Turcji nie do Tunezji
w Turcji nie byłam ale z tego co słyszę tam bardziej cywilizowanie i europejsko
rozmawiałam z panią dr i dała kilka wskazówek tzn mam wziąć coś przeciwgorączkowego, probiotyk, krem z filtrem, zawsze Tymi ma mieć coś na głowie i wodę do picia lub cycusia:-)
Tymi nigdy nie chorował wiec mam nadzieję, że będzie gicior
a jeżeli chodzi o jedzonko to biorę słoiczki zupki i deserki, sinlaca i miśkopty
woda mineralna tam jest ok więc będę kupowała
W Tunezni widziałam dzieci
jeżeli chodzi o jedzenie to my zawsze się odkażaliśmy;-) i nic nam nie było
ale jeżeli bierzesz wszytko dla Tosi włącznie z wodą mineralną to musi być dobrze
w Turcji nie byłam ale z tego co słyszę tam bardziej cywilizowanie i europejsko
rozmawiałam z panią dr i dała kilka wskazówek tzn mam wziąć coś przeciwgorączkowego, probiotyk, krem z filtrem, zawsze Tymi ma mieć coś na głowie i wodę do picia lub cycusia:-)
Tymi nigdy nie chorował wiec mam nadzieję, że będzie gicior
a jeżeli chodzi o jedzonko to biorę słoiczki zupki i deserki, sinlaca i miśkopty
woda mineralna tam jest ok więc będę kupowała
W Tunezni widziałam dzieci
jeżeli chodzi o jedzenie to my zawsze się odkażaliśmy;-) i nic nam nie było
ale jeżeli bierzesz wszytko dla Tosi włącznie z wodą mineralną to musi być dobrze
Andula
Witamy sie i my :-)
Nie spimy od 7
tzn ja od 9 M wzal Malego na dol:-)
Zazdroszcze wyjazdow zagranicnych
Ja na dmorze mam okolo godziny jazdy samochodem wiec zapwne na majowke tam pojedzimy,uwielbiam morze;-)
,koncerty na plazy,gofry,lody amerykanskie;-):-) itd super
Izabelka ja lece 6 maja wiec juz lada dzien M dojedzie jak wszystkie formalnosci zalatwi
Juz doczekac sie nie moge ,juz planuje babskie wyjscie na jakas impreze
:-)
Nie spimy od 7

Zazdroszcze wyjazdow zagranicnych

Ja na dmorze mam okolo godziny jazdy samochodem wiec zapwne na majowke tam pojedzimy,uwielbiam morze;-)

Izabelka ja lece 6 maja wiec juz lada dzien M dojedzie jak wszystkie formalnosci zalatwi

no mam nadzieję Renia, ze bedzie oki
koniecznie musisz dać znać po powrocie jak Tymi zniósl wojaże:-)
Mondzi 10tyg Julka
normalnie podziwiam
twardzielka z Ciebie
ale masz racje to nie byl Wasz pierwszy wyskok, więc byliście zaprawieni w bojach
Kochana a jeszcze Ciebie powykorzystuje;-) Jako, że siedzicie w temacie, to napewno wiecie jak Tunezja jest przychylna na wyjazdy rodzinne?? I masz racje jak będzie nas 30 osób to zawsze coś zdziałamy w grupie
Madziu ja też się wpraszam na lampeczkę winka (niby nie mogę ale jak tu w takim towarzystwie nie wypić
)
a my w weekend majowy planujemy jechać na głęboką wieś pod Elblągiem (cudne widoki, i w ogole pięknie tam jest), do cioci i wujka (brata mojej babci) w ogóle zjeżdża się tu cala rodzinka ze strony taty, bo wujek jest teraz najstarszym z rodu
oj wesolutko będzie
szczególnie ze u nas, na tych impreazch są tańce i hulańce

a, że ja jestem po szkole muzycznej, moj kuzyn i szwagier-samouki to w ruch idzie gitara, akordeon i inne sprzęty muzyczne

u nas pogoda siczna i wreszcie wyjdę na spacerek:-) już normalnie stęskniłam za tym zajeciem;-)

Mondzi 10tyg Julka

Madziu ja też się wpraszam na lampeczkę winka (niby nie mogę ale jak tu w takim towarzystwie nie wypić

a my w weekend majowy planujemy jechać na głęboką wieś pod Elblągiem (cudne widoki, i w ogole pięknie tam jest), do cioci i wujka (brata mojej babci) w ogóle zjeżdża się tu cala rodzinka ze strony taty, bo wujek jest teraz najstarszym z rodu

u nas pogoda siczna i wreszcie wyjdę na spacerek:-) już normalnie stęskniłam za tym zajeciem;-)
Kasia De, za pierwszym razem byliśmy w okolicach Side, za drugim koło Bodrum, a ostatnio w Mahmutlar, koło Alanyi.
My jedziemy właśnie kolo Side.
Pogoda ładna, mąż z pracy wrócił, więc za niedługo wybywamy na działeczkę

Witam,
ja wstalam o 11.30:-)Ale rano wrocilam z pracy.Teraz 3 dni wolne.
Pabla mi tez szybko przechodzi zlosc na mojego G(jak zaplanuje cos beze mnie),ja twierdze ze zycie jest za krodkie zeby sie klocic
Ale czasami ze soba caly dzien nie gadamy
.
Tosika,Renia,Mondzi,Kasia zazdroszcze Wam tych zagranicznych wycieczek
My weekend majowy mamy caly zajety.1maja jedzeimy do Borow Tucholskich do malej wioski na urodziny mojegoG siostrzenca, 2 maja na urodz kuzynki G, a 3 maja moja bratanica ma chrzciny.I tek caly weekend bedziemy w drodze, oby byla ladna pogoda.
ja wstalam o 11.30:-)Ale rano wrocilam z pracy.Teraz 3 dni wolne.
Pabla mi tez szybko przechodzi zlosc na mojego G(jak zaplanuje cos beze mnie),ja twierdze ze zycie jest za krodkie zeby sie klocic

Tosika,Renia,Mondzi,Kasia zazdroszcze Wam tych zagranicznych wycieczek

My weekend majowy mamy caly zajety.1maja jedzeimy do Borow Tucholskich do malej wioski na urodziny mojegoG siostrzenca, 2 maja na urodz kuzynki G, a 3 maja moja bratanica ma chrzciny.I tek caly weekend bedziemy w drodze, oby byla ladna pogoda.

reklama
Mondzi
Kaja, jeśli można wiedzieć, to ile płacicie za taki ośrodek z atrakcjami dla dzieci? W wieku naszych maluchów, to może jeszcze nie ma większego znaczenia, ale jak byliśmy w tej ostatniej Turcji naszej z placem zabaw, animacjami itp, to widziałam jakie to ważne dla TYmka. M mi dzisiaj próbował wmówić, jak to drogo nad morzem naszym w sezonie, dlatego jestem ciekawa jak to rzeczywiście wygląda.
Tosika, takiego uwielbienia dzieci, jak w Turcji w Tunezji na pewno nie ma. Ale ma to swoje plusy. Jak gość odchodził od wielbłąda i próbował Tymka całować, to miałam dość. Jula o dziwo wzbudzała respekt na szczęście. Zaczepiali, ale jakaś bariera fizyczna była. Myślę, że będziecie się tam super bawić i po powrocie tak zareklamujesz Tunezję, że będę M nękać, że nie chcę do Turcji w tym roku ;-)
Kasia De, gdzie dokładnie będziecie? My byliśmy w Kumkoy. Side jest piękne. Jestem w tym miejscu zakochana. W ciągu dwóch tygodni kilkakrotnie tam jeździliśmy, bo ja ciągle chciałam tam wracać. Niesamowita atmosfera. Wybieracie się na jakąś wycieczkę fakultatywną czy odpuszczacie?
Julce katar właściwie przeszedł i w związku z tym jutro chyba do Sącza pojedziemy i Liliankę zobaczę :-) Chociaż tak się zastanawiam czy nie powinnam jej jeszcze przytrzymać. Jakoś mi się wydaje, że trochę chrypi. Z nosa dziś już prawie nic nie leci. Odciągam też znikome ilości. Co myślicie?
Tosika, takiego uwielbienia dzieci, jak w Turcji w Tunezji na pewno nie ma. Ale ma to swoje plusy. Jak gość odchodził od wielbłąda i próbował Tymka całować, to miałam dość. Jula o dziwo wzbudzała respekt na szczęście. Zaczepiali, ale jakaś bariera fizyczna była. Myślę, że będziecie się tam super bawić i po powrocie tak zareklamujesz Tunezję, że będę M nękać, że nie chcę do Turcji w tym roku ;-)
Kasia De, gdzie dokładnie będziecie? My byliśmy w Kumkoy. Side jest piękne. Jestem w tym miejscu zakochana. W ciągu dwóch tygodni kilkakrotnie tam jeździliśmy, bo ja ciągle chciałam tam wracać. Niesamowita atmosfera. Wybieracie się na jakąś wycieczkę fakultatywną czy odpuszczacie?
Julce katar właściwie przeszedł i w związku z tym jutro chyba do Sącza pojedziemy i Liliankę zobaczę :-) Chociaż tak się zastanawiam czy nie powinnam jej jeszcze przytrzymać. Jakoś mi się wydaje, że trochę chrypi. Z nosa dziś już prawie nic nie leci. Odciągam też znikome ilości. Co myślicie?