reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Malinka ,a ja muszę to wszystko ......nie mogę czekać ,aż mi się zachce niestety

medeuska
październikowa mama'09
ja mam po weekendowy sajgon ale poza nastawieniem prania i zmyciem garów nic narazie nie robie musi mi się zachcieć![]()
No mis ie pranie wypralo, wlasnie musze isc powiesic, gary sobie czekaja.. od wczoraj... i cholera nie chce mis ie ich myc.. juz sie nie moge doczekac zmywarki.. kiedy jają bede miala

nooo madziula musisz musisz to wszystko zrobic

Ok ide roziwesic pranie i zaraz biore sie za prasowanie, bo za nic sie nie wezme dzisiaj jak tak daej pojdzie

ściągnełam sobie z neta historię cerkwicy chciałam piotra mamie zrobić niespodziankę ale to po angielsu więc ja dupa w kwiaty bo angielski ni w ząb a po niemiecku nigdzie nie ma

a my na majówkę jedziemy chyba do piotrka mamy:-)jak dobrze pójdzie to jedziemy w czwartek a wracamy w poniedziałek:-):-)
madziula to już masz wszystko do wykupu????kiedy 1 rata?????
rozliczenie.................ja złożyłam w lutym i jeszcze zwrotu nie dostałam a tak bym chciała

a my na majówkę jedziemy chyba do piotrka mamy:-)jak dobrze pójdzie to jedziemy w czwartek a wracamy w poniedziałek:-):-)
madziula to już masz wszystko do wykupu????kiedy 1 rata?????
rozliczenie.................ja złożyłam w lutym i jeszcze zwrotu nie dostałam a tak bym chciała

madziulanatasza
Medeuska wiem niby,ale im dłużej siedzę przy kompie tym barsziej mi się nie chceza to ponażekać ,pomarudxić ...baaardzo chętnie;-),
medeuska
październikowa mama'09
historia cerkwicy
no wuyślij, zobaczymy, ale wątpie, aż na takim poziomie chyba angielskiego nei nam...
Chyba żenormalne słowa tam sa...
w sumei to nei wiem jak jest cerkwica po angielsku

Wyśij mi to na maila jak znajdziesz to ci powiem czy dam sobie rade czy nie

Wyśij mi to na maila jak znajdziesz to ci powiem czy dam sobie rade czy nie

medeuska
październikowa mama'09
zawsze tak jestMedeuska wiem niby,ale im dłużej siedzę przy kompie tym barsziej mi się nie chceza to ponażekać ,pomarudxić ...baaardzo chętnie;-),

Dobra, ja juz ide, bo tez tyko ciagle gadam a za nic sie nie biore

madziulanatasza
RATA b ędzie po sezoniue ,ale dokumenty muśzą być już teraz,Ciekawe czy tym razem zdążycie wpaść do nas???/

reklama
madziula to napisze ci słowami adama;"jak już tk sobie ponażekam pomarudze jak bardzo mi się nie chce jak dużo tego jaki ja biedny że muszę.............to jak to już zrobie to puchne z dumy że dałem rade":-):-):-)tak adam komentuje moje teksty pt.ty nie narzekaj tylko rób

Podziel się: