reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zaniepokojona, jesteś niesamowita! ja umieram z ciekawości i 3mam wszystkie kciuki, żeby ci się udało:-)
za 8 dni będę was zamęczać pytaniami jak to zrobić, żeby nie testować się codziennie - rozwaliły mi się totalnie cykle i nie mam pewności kiedy ma @ nadejść:no: (myślę, że suwaczek jest zbyt optymistyczny i raczej za 11 dni testowanie powinno nadejść...)
podziwiam Twoją cierpliwość i jeszcze raz - 3mam kciuki

Dziękuje czuje się dobrze. Gdyby nie brzuszek to nie czuje się jak w ciąży, mdłości właściwie nie ma tylko czasem senna jestem ale ogólnie ok.
Imię już mamy Kinga ;-);-);-)
Na działce było super. Wypoczęłam, cały sobotę na dworze przesiedziałam a w niedzielę tylko godzinkę na słoneczku ale i tak było cudownie. Trochę moja blada twarz się zarumieniła :-D:-D
Jutro testujesz? Wiesz jak mocno Ci kibicuje.
Coś z pracą się ruszyło??
mojej siostrze jesli na 100 % wyjdzie dziewczynka to tez prawdopodobnie bedzie KINGA:-D:-D:-D

super ze tak dobrze przechodzisz ciąże oby jak najdluzej tak bylo:sorry:
powinnam czekam w sumie do 31dc jesli jutro sie @ nie pojawi bo najczesciej mam cykle 31 dni ale zatestuje jutro bo z wlasnego juz doswiadczenia wiem ze @ potrafi sie wstrzymywac dlatego ze sie czeka na test, ja juz tak mialam a zawsze jak tylko robilam test i wychodzila jedna krecha to okres odrazu sie pojawial a jak zwlekalam to i okres zwlekal takze jutro testuje :tak:

co do pracy to narazie cisza... szukam ale jak narazie nic nie ma:-( no ale jeszcze sie nie podlamuje bo musze prace dyplomową pisac takze mam co robic:-)

No ja przez Ciebie nie dość że jestem siwa to jeszcze ołysieję:eek::eek::eek::eek: No Ona pisze" nie zrobiłam"....

No dokładnie ja tak samo!!!!!
A u mnie tempka dzisiaj 36,7... o Matulo
Kroptusiu kochanie, jak sie czujesz??

no ja po ostatniej wizycie bujam w oblokach, M szaleje ze szczescia ze synek, gada z brzuchem juz na potege, juz nie "czesc mala/maly" czy "obudz sie" hihih tylko "ej synek ojciec do ciebie mowi" hihi , maluch szaleje i kopie bardzo czasem tak ze jak poloze pilota na brzuchu to podskakuje :-)ale najwazniejsze ze to lozysko drgnelo...oby tak dalej i oby teraz z gorki bo te 22 tyg byly naprawde ciezkie z masa nerwow i stresu

dziękuje ci kochana bardzo ale poprostu sie wystraszyłam i tak sobie tłumaczyłam że wypiłam sobie wczoraj troche i może nie wyjdzie wiarygodny wynik:zawstydzona/y:
ale jutro jak sie @ nie pojawi to napewno nie wytrzymam

a jak ty sie czujesz??

co sie odwlecze to nie uciecze a alkohol nie falszuje wyniku ciazy i lepiej zrobic i wiedziec niz drinkowac bo to szkodzi fasolce :-) tez mialam tak w 1 ciazy a jak ma wyjsc to i tak wyjdzie i odwrotnie...a jak napisalam Zajaczkowi teraz szaleje z pozytywna energia i szczesciem ktore mnie kopie co raz :-)

naprawde jesteście wspaniałe że tak 3macie za mnie kciukasy, wszystkie w to wierzycie a ja nie za dużo rozczarowań było.
już raz miałam 40 dniowy cykl i już na betce byłam i nie ma fasolki do tej pory dlatego teraz też tak myśle :-:)-:)-:)-:)-(

ale lepiej wiedziec niz sie meczyc, poczekaj do jutra i zrob tescik :-)

Witam was babeczki!

Majorka na 1.5 tygodnia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Majorka! Ale ci zazdroszczę! Super. Ja ciągle myślę gdzie wyjechać z małym dzieckiem. Czytałam na onecie,że jest w tym roku dużo różnych chorób i żeby przed wyjazdami się szczepić, ale nie wiem jak to się ma do dwulatki? Boje się ją szczepić teraz na to wszystko. Chyba daruję sobie takie egzotyczne wyjazdy i pojedziemy gdzieś bliżej.

dzieki zajączku :***

ja tez tak mam ze na rauszu mam fantazje i mniej oporow hihi moj malz kiedys stwierdzil ze bedzie mnie drinkami poił przed seksem hahah:laugh2:

a gdzie eve??

Oj kochana nasi mężowie to chyba bardzo podobnie myślą! :tak::tak::tak:

naprawde jesteście wspaniałe że tak 3macie za mnie kciukasy, wszystkie w to wierzycie a ja nie za dużo rozczarowań było.
już raz miałam 40 dniowy cykl i już na betce byłam i nie ma fasolki do tej pory dlatego teraz też tak myśle :-:)-:)-:)-:)-(
Bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu. Aż zazdroszczę, ja tak nigdy nie umiałam. Ale jutro już zrobisz test i nie będziesz nas dłużej trzymać w niepewności???

mojej siostrze jesli na 100 % wyjdzie dziewczynka to tez prawdopodobnie bedzie KINGA:-D:-D:-D

ale zatestuje jutro bo z wlasnego juz doswiadczenia wiem ze @ potrafi sie wstrzymywac dlatego ze sie czeka na test,

co do pracy to narazie cisza... szukam ale jak narazie nic nie ma:-( no ale jeszcze sie nie podlamuje bo musze prace dyplomową pisac takze mam co robic:-)
Super to jesteśmy zgodne z Twoja siostrą co do imienia ;-);-);-)
Co do testowania to też tak miałam przy moich długich cyklach tylko test pomagał na @ . I tak mocno trzymam kciuki;-)
No pewnie napisz sobie spokojniutko pracę a robota się później znajdzie.:tak:

Mega fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dziękuję łapię wszystkie!!
ooo...wlasnie doczytalam ze ktos tu testu jeszcze nie zrobil..:p

DZIEWCZYNO CZY TY CHCESZ ZEBYSMY WSZYSTKIE TU OSIWIAŁY??????????!!!!
Olu PM to nie tak ja po prostu sie boję a po tym piątkowym negatywnym teście to nie mam nadziei:-(
zaniepokojona, jesteś niesamowita! ja umieram z ciekawości i 3mam wszystkie kciuki, żeby ci się udało:-)
za 8 dni będę was zamęczać pytaniami jak to zrobić, żeby nie testować się codziennie - rozwaliły mi się totalnie cykle i nie mam pewności kiedy ma @ nadejść:no: (myślę, że suwaczek jest zbyt optymistyczny i raczej za 11 dni testowanie powinno nadejść...)
podziwiam Twoją cierpliwość i jeszcze raz - 3mam kciuki
sama sie sobie dziwie jak ja to zrobiłam że rano nie siknęłam na testa ale wychodzi na to że jednak mozna się wstrzymać ale u mnie to ze strachu tak zrobiłam:tak::tak:

Tak Loree jutro napewno zrobie testa bo dłużej nie wytrzymam

ale pamietajcie że mi juz w piątek jeden test wyszedł negatywny
!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wlasnie dzwonil do mnie maz.dzwonil juz do swojego lekarza i WYNIKI SA KSIAZKOWE:-D ,ale sie ciesze.no to chyba jednak problem stanowi moj progesteron(wszystko wskazuje na to,ze jest za niski),ale na pewno dowiem sie 26 maja u pani gin.zaniepokojona,ale nas trzymasz w napieciu.my tutaj wszystkie czekamy na dobre wiadomosci,zycze dwoch II.zajaczku dziekuje,ze ty zawsze o mnie pamietasz,musisz byc bardzo kochana osobka.pozdrowka;-);-);-):tak::tak::tak:
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:rofl2::rofl2::rofl2: No to problem jeden z głowy:-):-) Ale się cieszę:-)
P.S. Ale mi posłodziłaś:-)
czesc laseczki kochane..
wlasnie siedze sobie w pracy, zlopie kawe i actimela i czytam co zescie tu nadrukowaly..:)
Ja też siedzę w pracy, po kawie ale k* mać mamy zajebiste zadanie!!! Szef se wymyślił jakaś konferencję i my musimy obdzwonić jakieś 400 firm czy zdajecie sobie sprawę jak wygląda telemarketing:baffled::baffled::baffled: Jak ja tego nienawidzę. Zaraz się porzygam. a to dopiero początek
Mega fluidki
Złapane, dziękujemy:-)
no ja po ostatniej wizycie bujam w oblokach, M szaleje ze szczescia ze synek, gada z brzuchem juz na potege, juz nie "czesc mala/maly" czy "obudz sie" hihih tylko "ej synek ojciec do ciebie mowi" hihi , maluch szaleje i kopie bardzo czasem tak ze jak poloze pilota na brzuchu to podskakuje :-)ale najwazniejsze ze to lozysko drgnelo...oby tak dalej i oby teraz z gorki bo te 22 tyg byly naprawde ciezkie z masa nerwow i stresu

:-)
Aż mi łzy stanęły w oczach ze wzruszenia :-)... Boziu, jak sobie pomyśle jak mój by się cieszył to az mi sie serce ściska...:-(

Do góry