reklama
Czarna super wieści. Trzymam kciuki i wierze z całego serduszka że już bedzie ok.
U nas nocka możliwa.3 czy 4 pobudki ale porównując do poprzednich nocy to się wyspałam. W wekend goście byli. Miło czas żesmy spędzili. Mały się rozgadał i rozbrykał. Stale gada cos po swojemu ;-)Idę wypić kawkę. Miłego dzionka.
Gratki za zębolka ;-)Hellow.
A ja dopiero dziś mam chwilkę.
Biedna Laurka. Duzo zdrówka.
U nas cieżko bo ząbki idą - mamy już jednego;-)
Może Oliwka tęskni za Mama i sie upewnia czy jesteś?;-)CZARNA super wiesci Dzieki ze wpadlas :-)
3 mamy nadal kciuki za Lale I pieknie napisalas o swoim M normalnie az sie wzruszylam To fajnie ze go doceniasz i widzisz co dobrego robi :-)
U mnie nocka MASAKRA juz w nocy tracilam cierpliwosc Pobutka co chwile PADAM :-(
Dzis w planach nic nie robienie bo jutro do pracy
U nas nocka możliwa.3 czy 4 pobudki ale porównując do poprzednich nocy to się wyspałam. W wekend goście byli. Miło czas żesmy spędzili. Mały się rozgadał i rozbrykał. Stale gada cos po swojemu ;-)Idę wypić kawkę. Miłego dzionka.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA gratki dla Hani ZABKOW NIE BYLO I NAGLE SA :-)
Jejku dziewczyny boje sie tej SWINSKIEJ GRYPY :-(
Dorota szkoda z tym urlopem, ale zawsze to jakieś wytchnienie.
Czarna uff, to kamień z serca. Jednak jakie to paskudztwa siedzą w powietrzu tfu tfu. Oby wyniki były w porządku i domku. Super, że mogłaś liczyć na wsparcie, to pomaga skoncentrować się na tym co w danej chwili najważniejsze
Marma super chłopak. Ja dzisiaj też wstałam o 2 do Bartka najpierw dałam smoka i czekam aż zacznie płakać, a on mlasnął i zasnął. Obudził się dopiero po 4 na mleczko.
U nas dalej wichura. A wieczorem było tak spokojnie i liczyłam, że od rana też tak będzie. Nie uśmiecha mi się spacerować w taką dmuchawę
Kolejny dzień w czterech ścianach 
Czarna uff, to kamień z serca. Jednak jakie to paskudztwa siedzą w powietrzu tfu tfu. Oby wyniki były w porządku i domku. Super, że mogłaś liczyć na wsparcie, to pomaga skoncentrować się na tym co w danej chwili najważniejsze
Marma super chłopak. Ja dzisiaj też wstałam o 2 do Bartka najpierw dałam smoka i czekam aż zacznie płakać, a on mlasnął i zasnął. Obudził się dopiero po 4 na mleczko.
U nas dalej wichura. A wieczorem było tak spokojnie i liczyłam, że od rana też tak będzie. Nie uśmiecha mi się spacerować w taką dmuchawę

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
LILUNIA wlasnie jak mnie nie ma w nocy czyli jak jestem w pracy to ona spi cala noc z jedna pobutka I dlatego mialam na nia takie nerwy :-(
KASIU u mnie tez wichura ale na chwile pojde na spacer Musze sie przewietrzyc Jutro zas caly dzien w pracy wiec choc na chwile musze wyjsc
A z urlopem to ja za dziecka gdzies tam blam a od kilku ladnych lat nigdzie NIby fajnie bo wolne od pracy ale i srodowisko bym choc na 2 dni zmienila
Jejku jakos dzis jestem zla jak Osa sama nie wiem dlaczego Chco wiem ze tak mam bo jutro @ przyjdzie
KASIU u mnie tez wichura ale na chwile pojde na spacer Musze sie przewietrzyc Jutro zas caly dzien w pracy wiec choc na chwile musze wyjsc
A z urlopem to ja za dziecka gdzies tam blam a od kilku ladnych lat nigdzie NIby fajnie bo wolne od pracy ale i srodowisko bym choc na 2 dni zmienila
Jejku jakos dzis jestem zla jak Osa sama nie wiem dlaczego Chco wiem ze tak mam bo jutro @ przyjdzie
malena81
mamusia październikowa 08
Przeczytałam po łebkach, bo dziecię za ścianą kwęka i stęka.
Byłam dwa dni na studiach - oczywiście na noc do domku, jak na przykładną matkę przystało.
Czarna - zdrówka
Minisia - oby gorączka przeszła
Innym dzieciaczkom też dobrego!
Wasze dzieci zaczynają przesypiać nocki, a moja przestaje.
Dam sobie rękę uciąć, że ją dziąsła męczą, ale to już z miesiąc trwa, a zęboli nie widać. I jedzenie w nocy się zaczęło, i jak się obudzi to zasnąć nie może.
Ale w dzień dzidziolda do rany przyłóż,
Grzeczna była u dziadków i wczoraj z tatusiem na baseniku.
Pani instruktor ją chwaliła, a ona podobno najdzielniejsza z wszytkich dzieciaczków była i ćwiczenia pięknie i z zapałem wykonywała.
Na następne zajęcia na szczęście mogę pojechać i doczekać się nie mogę.
Aha! I dostałam @ :-)
Jaką marną, ale jednak. 1 raz od 10 lat bezbolesną nawet
Więc czas zacząć sekscesy jak się skończy ;-)
Miłego dnia wszystkim!
Byłam dwa dni na studiach - oczywiście na noc do domku, jak na przykładną matkę przystało.
Czarna - zdrówka
Dam sobie rękę uciąć, że ją dziąsła męczą, ale to już z miesiąc trwa, a zęboli nie widać. I jedzenie w nocy się zaczęło, i jak się obudzi to zasnąć nie może.
Pani instruktor ją chwaliła, a ona podobno najdzielniejsza z wszytkich dzieciaczków była i ćwiczenia pięknie i z zapałem wykonywała.

Miłego dnia wszystkim!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENA to weekend mialas NAUKOWY :-)
U mnie to samoz nockami Obudzila sie i ryczala dlugo Jesc zbytnio nie chciala Tzn wody wcale ,troche mleka wypila Pozniej co chwile sie budzila a to za smokiem a to ze sie odwrocila na brzuszek a spowrotem na plecki juz nie umie wiec trzeba mame wolac aby ja odwrocila
Oliwka ma teraz drzemke Jak wstanie bedzie ZABAWA,KARMIENIE I SZYKOWANIE NA SPACER
Dostalam teraz wlansie kase za rodzinne ktore dopiero niedawno zalatwialam Dostalam za marzec i kwiecien plus dodatkowo jednorazowo 1000 zl :-) Wiec ide na zakupy A co kupie to wyjdzie w praniu ale chce cos dla siebie i kupic Cos mi sie od zycia nalezy hehehe :-)
U mnie to samoz nockami Obudzila sie i ryczala dlugo Jesc zbytnio nie chciala Tzn wody wcale ,troche mleka wypila Pozniej co chwile sie budzila a to za smokiem a to ze sie odwrocila na brzuszek a spowrotem na plecki juz nie umie wiec trzeba mame wolac aby ja odwrocila
Oliwka ma teraz drzemke Jak wstanie bedzie ZABAWA,KARMIENIE I SZYKOWANIE NA SPACER
Dostalam teraz wlansie kase za rodzinne ktore dopiero niedawno zalatwialam Dostalam za marzec i kwiecien plus dodatkowo jednorazowo 1000 zl :-) Wiec ide na zakupy A co kupie to wyjdzie w praniu ale chce cos dla siebie i kupic Cos mi sie od zycia nalezy hehehe :-)
wanilia79
Entuzjast(k)a
Gartuluję Hanusi!!!!Hellow.
A ja dopiero dziś mam chwilkę.
Biedna Laurka. Duzo zdrówka.
U nas cieżko bo ząbki idą - mamy już jednego;-)
Taaaa, a nasz mądry rząd zamiast działać to rozdaje ulotki na lotnisku....no comment!KAKA gratki dla Hani ZABKOW NIE BYLO I NAGLE SA :-)

Malena nareszcie @, teraz to już tylko wyglądć na 2 krechy, trzymam kciuki za juniora ;-)Przeczytałam po łebkach, bo dziecię za ścianą kwęka i stęka.
Czarna - zdrówka
Miłego dnia wszystkim!

Cześć lejdis!
byłam na rynku po nasiona, kupiłam selery i pory i przed wieczorem będziemy z M rządzić w warzywniku, a teraz idę się robić na bóstwo bo jadę na imprezę (to pożegnanie kierowniczki).
Oczywicie jak zamierzam się wytroić w białe spodnie to dostaję @, by to szlak!!!
Nice day:-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiola milej imprezy Jedziesz z malym ?
MALENA no no jak teraz jest juz @ to zaniedlugo czekamy na 2 krechy :-)
No i po 15 minutach spania Zapukala listonoszka i Pies Oliwke obudzil GRRRRRRR
wiec zbieramy sie na spacer :-)
MALENA no no jak teraz jest juz @ to zaniedlugo czekamy na 2 krechy :-)
No i po 15 minutach spania Zapukala listonoszka i Pies Oliwke obudzil GRRRRRRR
wiec zbieramy sie na spacer :-)
Podziel się: