reklama
dzięki dziewczyny, macie racje, wezmę folię i myknę jak mała wstanie
Pabla tak sobie pomyślałam, ze jak ja będę u swojej alergolog (na poczatku maja mam wizytę) to też z ciekawości podpytam co można, a czego nie takim maleństwom

Pabla tak sobie pomyślałam, ze jak ja będę u swojej alergolog (na poczatku maja mam wizytę) to też z ciekawości podpytam co można, a czego nie takim maleństwom

Andula wspólczuję bólu.Ja ostatnio od lekarza dostałam co-codamol na migrenę.Podobno jest mocny,ale jeszcze nie próbowałam,bo mnie nie bolał łeb.Już się wczoraj śmiałam,że mi wystarczy,że kupię jakiś lek,nawet nie muszę brać,a choroba sama przechodzi,często tak mam
W każdym bądź razie idż do GP dotaniesz za darmo.
Kaja ja bym nie popuściła,bądź twarda.
Zdrówka dla Florci!
u nas leje jak z cebra
Małemu się chyba udziela,bo jęczy nieziemsko
Poza tym zębiska idą,to też go męczą . Ech już nie mam siły słuchać tej marudy.

Kaja ja bym nie popuściła,bądź twarda.
Zdrówka dla Florci!
u nas leje jak z cebra

Poza tym zębiska idą,to też go męczą . Ech już nie mam siły słuchać tej marudy.
My po spacerku
U nas ładna pogoda, zarz daje małemu obiadek i kłade go spać a sama zabieram sie za pisanie
Mój Kuba bierze Zyrtec przepisany przez alergolog i nic mu nie ma po tym, daje mu 10 kropel, ostatnio pytałam czy nadal ta sama dawka odpowiedziała że tak

U nas ładna pogoda, zarz daje małemu obiadek i kłade go spać a sama zabieram sie za pisanie

Mój Kuba bierze Zyrtec przepisany przez alergolog i nic mu nie ma po tym, daje mu 10 kropel, ostatnio pytałam czy nadal ta sama dawka odpowiedziała że tak

beaa
Mamy lipcowe'08
Wlasnie wrocilismy z zakupow spozywczych na kolejny tydzien. Na zewnatrz (na polu
) leje jak z cebra, wiec spacerkow dzisiaj nie bedzie. Mala wlasnie zasypia i marudzi.
Surv- jak dugo Florka ma ten katar? Moja mala ma katarzysko od swiat czyli juz 2 tygodnie i zastanawiam sie czy moze to byc alergia. Wczoraj caly dzien nosek byl suchy, a dzisiaj od nowa leci. Ostatnio lekarka powiedziala, ze katar trzeba przeczekac, no ale ilez mozna czekac.
Kaja - wspolczuje tego problemu, koniecznie musisz cos z tym zrobic i nie pozwolic, aby takie sytuacje mialy miejsce. Moj maz nie pieje wiec nie mam takiego problemu, a i mojej mamie zawsze kolezanki zazdroscily, ze ma meza abstynenta.

Surv- jak dugo Florka ma ten katar? Moja mala ma katarzysko od swiat czyli juz 2 tygodnie i zastanawiam sie czy moze to byc alergia. Wczoraj caly dzien nosek byl suchy, a dzisiaj od nowa leci. Ostatnio lekarka powiedziala, ze katar trzeba przeczekac, no ale ilez mozna czekac.
Kaja - wspolczuje tego problemu, koniecznie musisz cos z tym zrobic i nie pozwolic, aby takie sytuacje mialy miejsce. Moj maz nie pieje wiec nie mam takiego problemu, a i mojej mamie zawsze kolezanki zazdroscily, ze ma meza abstynenta.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, zyrtec owszem na alergie i takie podejrzenie ma właśnie mała. Testów w tym wieku się nie robi, tzn. lekarka powiedziała, że jak się uprę to mogę jakieś zrobić odpłatnie ale ich wyniki są mało miarodajne. A Florka katar ma już 3 tygodnie bez przerwy i znowu schodzi na oskrzela, więc chcę spróbować, czy zyrtec pomoże...inna alternatywa to kolejny antybiotyk, i tak źle i tak niedobrze. A widzę, że dawkę ma dużo mniejszą niż Kuubuś, bo tylko 3 krople, więc tym bardziej sprawdzimy
my wróciłyśmy z nowego domu handlowego - Młoda mimo generalnego maruda, pozwoliła łaskawie mamie wszystko obejrzeć
Mothercare świetny, jestem zakochana, bedę tam lokować wszystkie potencjalne nadwyżki gotówkowe
Porzadne ciuszki, typu kiecki, buty kapelusze, rzeczywiście drogie, ale bluzeczki czy bodziaki, albo skarpetki tańsze niż w smyku, więc nie jest tak źle. Na inaugurację sklepu zakupiłyśmy niekapek...niestetyż okazał się kolejnym kapkiem
No nic, albo opchniemy całą kolekcję kubków na allegro, albo zaopatrzymy się w pancerne śliniaki
Idę coś w końcu w domu zrobić, bo syf nieziemski

my wróciłyśmy z nowego domu handlowego - Młoda mimo generalnego maruda, pozwoliła łaskawie mamie wszystko obejrzeć

Idę coś w końcu w domu zrobić, bo syf nieziemski

pabla27
Fanka BB :)
Surv - no własnie wiem to samo o testach, te z krwi są bardzo ogólne i dlatego właśnie dopiero po ukończeniu 3 lat można zrobić skórne które są naprawdę konkretne. Jasne, lepiej chyba spróbować trochę z zyrtekiem niż znów antybiotyk....
oby pomogło!!!
oby pomogło!!!
reklama