P
patrysia*
Gość
i tak sie nie moge jutra rana doczekać żeby siknąć testa bo już sie boje ze jakby coś to moze jest cos nie tak bo mnie ten brzuch kuje
to w sumie tez dobry znak bo na fasolke też boli i jajniki kłują

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i tak sie nie moge jutra rana doczekać żeby siknąć testa bo już sie boje ze jakby coś to moze jest cos nie tak bo mnie ten brzuch kuje
nie mówcie mi tak bo chyba zwariuje do jutrato w sumie tez dobry znak bo na fasolke też boli i jajniki kłujątestu testuj;-)
dzis jast 37 dzień cyklu a ja mam 35 albo 36 cykleZaniepokojona według mnie to ciąża... tak jak u Kingusi pierwszy test negatywny i co fasolka jest... który ty masz dziś dzień cyklu?!
to pierwszy test wykonany za wcześnie!!!dzis jast 37 dzień cyklu a ja mam 35 albo 36 cykle
dzis jast 37 dzień cyklu a ja mam 35 albo 36 cykle
to co jak jutro zrobie to bedzie dobrze??ja tez myśle że to fasolka:-)u mnie było tak samo jak z Dominisiem byłam za szybko zatestowałam i dooopa negatywny no i tez tak się nastawiałąm a tu popatrz zrobiłam po paru dniach i co 2 kreseczki![]()
to co jak jutro zrobie to bedzie dobrze??