reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

szyszunka gratuluję synka!:-D

Moja intuicja ciągle podszeptuje mi dziewczynkę.

Ludzie różnie gadają, zależy na co spojrzą heheh ;-)

Co do objawów to obsypują mnie pryszcze i mąż powiedział, że to ewidentne objawy na dziewczynkę... albo zabójczo przystojnego faceta!! Wariat :-D:rofl2:

reklama
jagooodka hehehehe dobrze mówi Twój mąż hehehehe dziewczynka, albo zabójczo przystojny chłop.... hehehe :tak:

Mi wewnętrznie intuicja mówi będzie chłopiec, ale zobaczymy na następnym USG jak pokarze co tam kryje.... :-)

:)
pretekst bardzo dobry.:-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-);-)(na listę Cię wkońcu wpisałam:sorry:...czasu mało)
Ja się nastawiałam raczej na drugą dziewczynke że to prawo serii i tak dalej..no i też byłoby oki. Razem by się bawiły lepiej:tak::tak::tak: ale tak naprawdę to chciałam faceta:tak::tak::tak::tak: bo przy trzecim to już by był lekki stres czy będzie:-D:-D:-D a tak teraz to trzecie mi już zupełnie obojętne. Może być albo facet albo babeczka:-)

Ja bardzo chciałam mieć chłopca. Jestem jedynaczką i odkąd pamiętam chciałam mieć zawsze starszego brata. :-D No i jest! Pierwszy będzie syneczek, pewnie za parę lat doczeka się siostry, ale póki co tylko on mi w głowie.:tak: Przyznam, że jako świeża mama juz wiem czym jest instynkt macierzyński. Niesamowite! Kiedyś (całkiem niedawno:-p) myślałam sobie, że jak moje dziecko będzie w moim wieku to będę mu na dużo pozwalać. A tu guzik prawda. Teraz, nawet kiedy Ryś się jeszcze nie urodził czuję, że jakby miał kiedyś gdzieś wyjśc na noc to siedziałabym i dzwoniła do niego co godzine. :sorry: Mam teraz dla kogo żyć. To bardzo silne uczucie. :tak:

jagooodka ja tez jakos mam ale dopiero od niedawna przeczucia na coreczke, jakos tak serducho mi podpowiada;-)

ninonka patrzac na Twoj brzucholek wydaje mi ze bedziesz miala core, ale ja osobiscie jakos czuje u ciebie synka hmmm dziwne co???:szok::tak::laugh2::rofl2:

Alex piekne slowa, macierzynstwo jest cudowne!!!!:tak::-)

Reniferku tak mialo byc ze druga coreczka, ale zycze Ci trzeciego synka ;-)Moj M tez sie smieje ze jak teraz bedzie drugi synek to na pewno bedziemy mieli jeszcze trzecie dziecko:rofl2::laugh2:;-)

Renifer....wpadka powiadasz??? kontrolowana ma się rozumieć:-D:-D:-D:-D
My planujemy że trójka musi być i koniec...a jak będzie cos jeszcze to też super:tak::tak::tak::tak:. Najgorzej to chyba to całe towarzystwo pomieścić w samochodzie:-D:-D:-D

reklama
Ja na początku czułam, że bedzie chłopiec ale teraz mam uczucie, że jednak może byc dziewczynka :-) jutro ide po skierowanie na USG i wreszcie się dowiem co moja kruszyna ma między nóżkami hihi

Do góry