reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
Gratulacje!!! Kolejny chłopczyk w naszej "wrześniowej rodzince":-D:-D:-D
Może warto by było za jakiś czas zrobić zestawienie ile jest wrześniowych dziewczynek a ilu chłopców;-)

Dziewczynki za godzinkę idę na USG! :) to już 22tydzień więc powinno być wszystko piękniusio widać :biggrin2: modlę się o zdrową córeczkę :-D

eli dokładnie,najważniejsze,że zdrowa ;-) Chociaż domyślam się,że to musi być frustrujące tak się nastawić na poznanie płci,a tu nic z tego...Ale dzidzie płatają różne figle i nie zawsze chcą się "odkryć" :-D Ja wiem,że jak na usg połówkowym nie uda się zobaczyć płci,to dowiem się dopiero po 30 tygodniu,bo mój gin nie jest zwolennikiem częstego wykonywania USG bez potrzeby. Może to i lepiej,ale pewnie też bym była rozczarowana, gdybym się jednak nie dowiedziała. Wszystko się okaże. A póki co gratuluję zdrowej....dzidzi. :-)

mój też raczej zwolennikiem USG nie jest.. ale wiem, że mogę go zmusić :-D ale nie będę chłopiny stresować i poczekam aż sam zaproponuje... tym razem bez nastawiania się i może akurat będzie miła niespodzianka :-)

dzidzia zdrowa, ale gin mówi, że jakaś taka malutka... ("w normie się mieści, ale kruszyna taka...") mam się martwić??? :confused2:

reklama
dzidzia zdrowa, ale gin mówi, że jakaś taka malutka... ("w normie się mieści, ale kruszyna taka...") mam się martwić??? :confused2:

absolutnie nie... gdybyś była w 38 tygodniu to mogłabyś sie martwic, na tym etapie dziecko jeszcze duzo moze nadgonic... mój miki cała ciaze był do tyłu z wagą, a urodził sie prawie 3,7 kg, wiec mały nie był :laugh2:

Do góry