reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
Mi się przeważnie nic nie śni, więc tym razem też nie miałam żadnych snów o dzidziusiu... Jedyne co mi się śniło przez chyba pół nocy w zeszłym tygodni, to że nie można mi zrobić usg, bo nic nie widać i lekarz miał straszne problemy- okazało się w końcu, że po prostu brzuch nie był posmarowany żelem:-D:-D:-D Strasznie ten sen mnie męczył, a okazało się że kilka dni później poznałam płeć naszej okruszki:-D:-D:-D

A mi się śniło, że losowałam kartki, na których wypisane były wybrane przez nas imiona. Wylosowałam, rozwijałam potem taka pewna, że dziewczynka i nagle szok, bo na karteczce napisane było imię chłopca!! No i w śnie tłumaczyłam się siostrze z tego, że cieszę się bardzo, tylko w szoku jestem i jakoś tej radości chwilowo nie widać :rofl2::-D

Witam.
Mnie na początku ciąży śniło się że będzie chłopiec, no i wczoraj byłam na USG i się potwierdziło :tak: Czekamy na SYNUSIA

a mi się 2 razy śniła dziewczynka;) a dziś w nocy mialam strasznie dziwny sen...urodziło mi się dziecię a ja nie spojrzałam na płeć bo nie miałam czasu...po czym zaglądnęłam tylko i był to chłopiec hehe więc nie mam zielonego pojęcia teraz..:) na usg dopiero idę pod koniec maja...więc muszę cierpliwie czekać...
co jeszcze mi się śniło - że nie miałam w domu żadnych ciuszków, pieluszek, smoczka-nic ! i że dzidziuś mi cały czas płakał..;(

No ciekawe jak to z tymi snami jest, bo mi się ostatnio śniło ze mieliśmy ślicznego synusia :-) A zobaczymy czy sie sprawdzi dopiero 11 maja ;-)

Gosiacy...gratulacje...:) (naniosłam zmiany na liście :))a Babcia się przyzwyczai.. Ja się ostatnio tak nastawiłam na chłopca i taka byłam pewna że wszyscy uwierzyli...i jak Lekarka na USG powiedziała że dziewczynka to w szoku byliśmy:szok::-D:-D:-D
Teraz więc postanowiłam się nie nastawiać :) ale obstawiałam ze zadziała prawo serii i będzie kolejna dziewczynka...a tu suprise:-)

reklama
Do góry