Joanna73
uzależniona od BB
lecę bo Gabi znalazła jakies gumy do żucia i wszyskie podwijała i powywalała wszystko biurka Zuzi 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lecę bo Gabi znalazła jakies gumy do żucia i wszyskie podwijała i powywalała wszystko biurka Zuzi![]()
Mała łobuziaralecę bo Gabi znalazła jakies gumy do żucia i wszyskie podwijała i powywalała wszystko biurka Zuzi![]()
Tak trzymać ,ciesę się,że tchnęła w ciebie nowe życie,POWODZENIAWitam :-) u mnie pranko się pierze dzieciaki w szkole a ja z Gabi sie relaksuje czyli niec nie robie bo jutro drugie podejscie na prawko Wczoraj jezdziłam ale nie z tym instruktorem tylko z instruktorką z innej szkoły i powiem Wam ze jak bym wiedzialaa ze tak wspaniale uczy tonie mowie ze ten moj nic mnie nie nauczyl ale ona przekazała mi tyle wskazówek przez 2 godziny i powiedziala mi o tylu rzeczach co nie wiedzialam a wogóle sama jazda bez stresów sobie jechałam sama decydowałam poweidziała szczerze na co musze zwracac uwage mam calkiem inne nastawinie na jutro a ten moj pozal sie boze ale tyle mi instruktorka powiedziala ze moj to swoich ulubionych kursantów a ja raczej do nich nie nleżalam Jeżdze jutro jeszcze przed egzaminem
MIŁEGO DNIA
AAAAAA pochwalila mnie za dynamikęjazdy i powiedzial ze egzammninator nie powinien sie do dynamiki przyczepic bo umie mczytac znaki i utrzymuje predkosc tak jak powinnam wogole mnie podbudowala bardzo
dOŁĄCZAM SIĘ I JA DO ŻYCZEŃ ,MNÓSTWO SAMYCH RADOŚCI AS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AS
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,MIŁOSCI I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN:-):-):-)