reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :-) u mnie pranko się pierze dzieciaki w szkole a ja z Gabi sie relaksuje czyli niec nie robie bo jutro drugie podejscie na prawko Wczoraj jezdziłam ale nie z tym instruktorem tylko z instruktorką z innej szkoły i powiem Wam ze jak bym wiedzialaa ze tak wspaniale uczy to :baffled: nie mowie ze ten moj nic mnie nie nauczyl ale ona przekazała mi tyle wskazówek przez 2 godziny i powiedziala mi o tylu rzeczach co nie wiedzialam a wogóle sama jazda bez stresów sobie jechałam sama decydowałam poweidziała szczerze na co musze zwracac uwage mam calkiem inne nastawinie na jutro a ten moj pozal sie boze ale tyle mi instruktorka powiedziala ze moj to swoich ulubionych kursantów a ja raczej do nich nie nleżalam Jeżdze jutro jeszcze przed egzaminem :tak: MIŁEGO DNIA :-D AAAAAA pochwalila mnie za dynamikęjazdy i powiedzial ze egzammninator nie powinien sie do dynamiki przyczepic bo umie mczytac znaki i utrzymuje predkosc tak jak powinnam wogole mnie podbudowala bardzo
Tak trzymać ,ciesę się,że tchnęła w ciebie nowe życie,POWODZENIA
AS
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,MIŁOSCI I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN:-):-):-)
dOŁĄCZAM SIĘ I JA DO ŻYCZEŃ ,MNÓSTWO SAMYCH RADOŚCI AS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

witajcie dziewczyny
nie bylo mnie wczoraj wieczorem
bo najpierw bolalo mnie pobrzusze a potem moj mlody urzadzil nam koncert
na poczatku slyszalam jak sobie pojekiwal potem zaczals ie co chwile wiercic na jedna strone na drugi bok itd...
a na koniec zaczal plakac..
wiem ze cos go bolalo i to chyba zeby...
dalam mu nurofen pomasowalam brzuszek nozki (myslalam na poczatku ze mu ścierpły) i potem dziasla mu posmarowalam i zasnal po jakis 30 min czyli troche po 23 :baffled: no ale dzisiaj spal do 8 :tak:

witam wtorkowo:happy::happy::happy:
a ja wczoraj wieczorem wysmarowałam big posta i mi internet wywaLIŁO............... no i zła na cały świat wyłączyłam kompa.....
nocka w normie antek budził5 razy:-p:-p
joanna dobry instruktor to podstawa a egzaminator to już sukces.....ja miałam egzamminatora superaśnego i dlatego zdałam za 1 raxzem....kciukasy joanna zaciśniemy.....
meduska chłop i mycie okien taaaaaaaaa nie dziwie się że sama się za to zabierasz....tylko powoli...
anabuba to ten odbiór musisz mieć zaliczony bo mi jak lunie się on dzisiaj śnił:szok::szok:tylko mi się śniło że przysłali ci pocztą bo nie chciało im się przyjechać......
ja mam dzisiaj prasowanie pranie i duuuuużżżżoooo roboty przy obiedzie.....ale co to dla maliny:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry