reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

OLiwka robi mi juz półgodzinny koncert,drze sie w niebogłosy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie chce jeść gruszki.mam już jej dość czasami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na śniadanie zjadła tylko pół kanapki,a teraz znowu strajkuje.niech się drze,zobaczymy komu się znudzi,nie wyjdzie z krzesełka puki nie zje.nauczy się bo już mi nerwy dzis puszczają,mam już powyżej uszu jej himerów i krzyków.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moj ana peirwsze sniadanie zjada butle kaszy tak ok6-7 i teraz je drugie sniadanie dpiero.jak jest glodna to zjada.ale z owocami to tez roznie bywa.musi byc czasami bardzo glodna zeby zjesc

reklama
antośko drzemie a ja już mięso na szaszłyki dla ferajny doprawiłam pokroiłam pieczarki cebulkę paprykę ogóreczki zaraz ponabijam na patyczki do tego serwuje im ziemniaczki pieczone a ja mam pierś z kurczaka zapiekaną w foli z papryką pieczarkami i cebulką:tak::tak:
pranie nastawione łóżka pościelone zaraz prasowanie:tak::tak::tak:
muszę wpaść na tajny zobaczyć co u was;-);-);-);-)
agnes a może odpuść oliwce moja jula też kiedyś z owocami na bakier a teraz wcina wszystko nawet cytrynę i grejfruty a adama zawsze zmuszałam do jedzenia owoców z myślą że to dla jego dobra i w efekcie adam jada tylko słodkie mandarynki banany i czasami jabłko:baffled::baffled::baffled:

Już nie mogłam słuchać jej krzyków,wkurzyłam się i wsadziłam ją do łóżeczka,powiedziałam że ma spać.niech jest głodna skoro robi takie fochy.nie dostanie nic innego.
Obruciła się oburzona i usnęła natychmiast.

a ona dalej się drze,jest mokra jak szczur z tego wrzasku,jakby jeszcze miała o co tak krzyczeć.niech się wywrzeszczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moze nie jest glodna?a moze nie smauja jej gruszki?Ty tez pewnie nie wszytskie owoce lubisz prawda?ja swojej nei wciskam na sile.o rozne rzeczy moge sie z nia sprzecac ale nie o jedzenie.poprostu daje jej rzadziej zeb byla bardziej glodna albo jak sie sama upomni.
a nie ma zatwardzen po tych gruszkach?

my wlasnie wcinamy sniadanie-jaecznica ze szczyporkiem:-)
dowikla a jak problemy z kupkami Kaludii?dobrze pamietam?
też miałam takie śniadanko:tak: ale przed 7 rano:-D

teraz wcinam drugie śniadanie-kanapeczkę z sałatą serem żółtym pomidorkiem i szczypiorkiem, a na deser jabłuszko:tak::tak:

dobra kochane uciekam bo juz 11
mała zajela sie ogladaniem satrych zdjec,tzn takch na paierze jeszcze.i ciagle mi przynosi zdjecia z tata:-)
ide sie szykowac bo w tym temie todo 12 sie nie obrobie a ilemozna leciec z wywieszonym jezykiem:cool2:
milego dnia.odezwe sie pewnie wieczorkiem

reklama
musiałam sobie jeszcze jdną kanapke dorobic, taka pycha:tak:
Chyba mi jakis witamin brakuje skoro mam smaki na takie jedzenie zdrowe kolorowe...:confused: niedobrze mi bylo dlatego sobie zrobilam te drugie sniadane:sorry:

Do góry