reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
yessss

i wychodzi na to ze w nastepnym miesiacu tez:-):-):-)
bo po tym jak ostatnio tak frank szedl w gore to cos tam bank szwajcarski dzialal.no i ponoc stopy procentowe poszly w dol.nie znam sie dobrze na tym ale kolezanka ksiegowa mi mowila ze cos ostro do dolu poszlo

i wychodzi na to ze w nastepnym miesiacu tez:-):-):-)
bo po tym jak ostatnio tak frank szedl w gore to cos tam bank szwajcarski dzialal.no i ponoc stopy procentowe poszly w dol.nie znam sie dobrze na tym ale kolezanka ksiegowa mi mowila ze cos ostro do dolu poszlo
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja uciekam ale bede sie starala dogladac![]()
bedzi4sz nas dogladac jak szczypiorki w ogrodku?????????

medeuska
październikowa mama'09
Ja na chwilke- w trakcie make-up-u

i najlepiej, podejdz do tego, jak nei zdam nic sie nie stanie, nie bedziesz sie tak stresowac, noga Ci nie bedzie latac

jakby go nie było to by bylo pewnie cieplutko

no cóż i trzeba zbierac

Co do chlpa- jak myje podlogi tez nie lubie, mamy biale fugi i jak widze jak on myje podloge i te fugi są dalej brudne to wole sama o zrobic, w niedziele chcial badrobic sobie za sobote i pomoc mi w sprztaaniu... ahahah musisalam caly dom na nowo myc
Tyle ze mi sie wyaje ze on to robi specjalnie-zeby potem nie byloe mu kaze sprztac, lepiej udawac ze sie nie umie

Będzie dobrze, o której masz egzamin> Będę trzymac kciukiWitam :-) u mnie pranko się pierze dzieciaki w szkole a ja z Gabi sie relaksuje czyli niec nie robie bo jutro drugie podejscie na prawko Wczoraj jezdziłam ale nie z tym instruktorem tylko z instruktorką z innej szkoły i powiem Wam ze jak bym wiedzialaa ze tak wspaniale uczy tonie mowie ze ten moj nic mnie nie nauczyl ale ona przekazała mi tyle wskazówek przez 2 godziny i powiedziala mi o tylu rzeczach co nie wiedzialam a wogóle sama jazda bez stresów sobie jechałam sama decydowałam poweidziała szczerze na co musze zwracac uwage mam calkiem inne nastawinie na jutro a ten moj pozal sie boze ale tyle mi instruktorka powiedziala ze moj to swoich ulubionych kursantów a ja raczej do nich nie nleżalam Jeżdze jutro jeszcze przed egzaminem
MIŁEGO DNIA
AAAAAA pochwalila mnie za dynamikęjazdy i powiedzial ze egzammninator nie powinien sie do dynamiki przyczepic bo umie mczytac znaki i utrzymuje predkosc tak jak powinnam wogole mnie podbudowala bardzo

bo jak Polak glodny to Polak zly!:-):-):-) u mnie tez sie to sprawdza szczegolnie u dzieci
ja tez tak mylam okna-na stolku i 3 razy wolniej niz przed ciaza.ale i tak uwazaj na siebie

Dołączams ię i składam powtórne życzenia...AS
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,MIŁOSCI I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN:-):-):-)

no u nas też wiatr i zimno...juz basenik?to musi byc cieplo u was.u nas jest cieplo ale znowu jest nizly waitr i to niestety powoduje ze jest chlodniej niz powinno

lecę bo Gabi znalazła jakies gumy do żucia i wszyskie podwijała i powywalała wszystko biurka Zuzi![]()

witajcie dziewczyny
nie bylo mnie wczoraj wieczorem
bo najpierw bolalo mnie pobrzusze a potem moj mlody urzadzil nam koncert
na poczatku slyszalam jak sobie pojekiwal potem zaczals ie co chwile wiercic na jedna strone na drugi bok itd...
a na koniec zaczal plakac..
wiem ze cos go bolalo i to chyba zeby...
dalam mu nurofen pomasowalam brzuszek nozki (myslalam na poczatku ze mu ścierpły) i potem dziasla mu posmarowalam i zasnal po jakis 30 min czyli troche po 23no ale dzisiaj spal do 8
![]()
witam wtorkowo
a ja wczoraj wieczorem wysmarowałam big posta i mi internet wywaLIŁO............... no i zła na cały świat wyłączyłam kompa.....
nocka w normie antek budził5 razy
joanna dobry instruktor to podstawa a egzaminator to już sukces.....ja miałam egzamminatora superaśnego i dlatego zdałam za 1 raxzem....kciukasy joanna zaciśniemy.....
meduska chłop i mycie okien taaaaaaaaa nie dziwie się że sama się za to zabierasz....tylko powoli...
anabuba to ten odbiór musisz mieć zaliczony bo mi jak lunie się on dzisiaj śniłtylko mi się śniło że przysłali ci pocztą bo nie chciało im się przyjechać......
ja mam dzisiaj prasowanie pranie i duuuuużżżżoooo roboty przy obiedzie.....ale co to dla maliny![]()

Co do chlpa- jak myje podlogi tez nie lubie, mamy biale fugi i jak widze jak on myje podloge i te fugi są dalej brudne to wole sama o zrobic, w niedziele chcial badrobic sobie za sobote i pomoc mi w sprztaaniu... ahahah musisalam caly dom na nowo myc

No to superwlazłam wlasnie na konto z ktorego pobieraja mi rate za kredyt i mam we frnkach.sluchajcie zmniejszyli mi wysokosc raty o 15frankow!!!!!!!co sie rowna praktycznie 50zł
i nastepna tez ma byc taka.musieli zmniejszyc odsetki dla siebie bo jakby cos innego to bym dostala zawidomienie.

wiktoria12
Mama i żona :)
To bede trzymać kciuki.Witam :-) u mnie pranko się pierze dzieciaki w szkole a ja z Gabi sie relaksuje czyli niec nie robie bo jutro drugie podejscie na prawko Wczoraj jezdziłam ale nie z tym instruktorem tylko z instruktorką z innej szkoły i powiem Wam ze jak bym wiedzialaa ze tak wspaniale uczy tonie mowie ze ten moj nic mnie nie nauczyl ale ona przekazała mi tyle wskazówek przez 2 godziny i powiedziala mi o tylu rzeczach co nie wiedzialam a wogóle sama jazda bez stresów sobie jechałam sama decydowałam poweidziała szczerze na co musze zwracac uwage mam calkiem inne nastawinie na jutro a ten moj pozal sie boze ale tyle mi instruktorka powiedziala ze moj to swoich ulubionych kursantów a ja raczej do nich nie nleżalam Jeżdze jutro jeszcze przed egzaminem
MIŁEGO DNIA
AAAAAA pochwalila mnie za dynamikęjazdy i powiedzial ze egzammninator nie powinien sie do dynamiki przyczepic bo umie mczytac znaki i utrzymuje predkosc tak jak powinnam wogole mnie podbudowala bardzo
Dołączam sie do życzonekAS
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,MIŁOSCI I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN:-):-):-)
Łobuziara mała wam rosnielecę bo Gabi znalazła jakies gumy do żucia i wszyskie podwijała i powywalała wszystko biurka Zuzi![]()

Ja nie dajemam pytanko do mam maluchow-dajecie swoim jeszcze wit D?

To sie zdarza bądz dzielna i napisz jeszcze razwysmarowałam takiego posta na tajnym i mi go skasowałoa 2 raz mi sie nie chce
![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
my wlasnie wcinamy sniadanie-jaecznica ze szczyporkiem:-)
dowikla a jak problemy z kupkami Kaludii?dobrze pamietam?
dowikla a jak problemy z kupkami Kaludii?dobrze pamietam?
AS
dołączam się do życzeń oczywiście

mam pytanko do mam maluchow-dajecie swoim jeszcze wit D?
ja teraz nie daje,lekarka kazała mi nie dawać w okresie letnim

OLiwka robi mi juz półgodzinny koncert,drze sie w niebogłosy 

nie chce jeść gruszki.mam już jej dość czasami 

na śniadanie zjadła tylko pół kanapki,a teraz znowu strajkuje.niech się drze,zobaczymy komu się znudzi,nie wyjdzie z krzesełka puki nie zje.nauczy się bo już mi nerwy dzis puszczają,mam już powyżej uszu jej himerów i krzyków.

na śniadanie zjadła tylko pół kanapki,a teraz znowu strajkuje.niech się drze,zobaczymy komu się znudzi,nie wyjdzie z krzesełka puki nie zje.nauczy się bo już mi nerwy dzis puszczają,mam już powyżej uszu jej himerów i krzyków.

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja teraz nie daje,lekarka kazała mi nie dawać w okresie letnim![]()
no ja tak jej teraz daje sporadycznie.w zime dawalam witaminy w kroplach a tam tez jest D3 wiec nie dawalam oddzielnie.
a na szcepienie dopiero jakos maj-czerwiec wiec zapytam jeszcze.
AS wszytskiego naj naj naj naj,przede wszytskim duzo zdrowiaaaaa,cierpliowosci do swoich łobuziaków i duzo słonca w życiu!!!!!!!!!!1111
Podziel się: