reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
anabuba ja to wiadomo podaję antkowi ale pytałam ostatnio pediatry do kiedy się podaje powiedział mi do 2 roku życia z tym że w okresie letnim jedną krople na 2 dni czyli co drugi dzień kropelkę![]()
aha.no ja tak wlasnie ostatnio daje malej co 2-3dni skoro jest tak duzo slonca.
madziulanatasza
Fanka BB :)
wysmarowałam takiego posta na tajnym i mi go skasowało

a 2 raz mi sie nie chce

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wysmarowałam takiego posta na tajnym i mi go skasowałoa 2 raz mi sie nie chce
![]()
dlatego ja jak pisze to jak nasamruje dlugiego posa to go kopiuje tak na wszelki wypadek zeby potem go wkleic
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wlazłam wlasnie na konto z ktorego pobieraja mi rate za kredyt i mam we frnkach.sluchajcie zmniejszyli mi wysokosc raty o 15frankow!!!!!!!co sie rowna praktycznie 50zł

i nastepna tez ma byc taka.musieli zmniejszyc odsetki dla siebie bo jakby cos innego to bym dostala zawidomienie.

i nastepna tez ma byc taka.musieli zmniejszyc odsetki dla siebie bo jakby cos innego to bym dostala zawidomienie.
madziulanatasza
Póżniej znowu napiszę jak po tej wkurwiozie myśli zbiore
Ksawe zaczyna skarżyć się na ból gardła i ucha ,nie wiem ile w tym ściemy ,ile prawdy.żeby mi nie przyszło płacić za wczorajszą piłkę i sianie z nim trawy ,bo gorąco,oj mamusia ,mamusia

Ja nie dajemam pytanko do mam maluchow-dajecie swoim jeszcze wit D?
madziulanatasza
I niech tak trzymają...wlazłam wlasnie na konto z ktorego pobieraja mi rate za kredyt i mam we frnkach.sluchajcie zmniejszyli mi wysokosc raty o 15frankow!!!!!!!co sie rowna praktycznie 50zł

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Póżniej znowu napiszę jak po tej wkurwiozie myśli zbioreKsawe zaczyna skarżyć się na ból gardła i ucha ,nie wiem ile w tym ściemy ,ile prawdy.żeby mi nie przyszło płacić za wczorajszą piłkę i sianie z nim trawy ,bo gorąco,oj mamusia ,mamusia
![]()
to wez mu nacisnij dol ucha tzn ta czesc malzowiny co odstaje na dole.i mu przycisnij do glowy.jak go zaboli to moze miec faktycznie cos z uchem.a zwykla infekcja tez moze przejsc na ucho
Podziel się: