reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
czesc
byłam dzis na pobraniu krwi w lab do badań okresowych i mi cała ręka spuchła
, ledwo wróciłam tak boli, do tego byłam u kolezanek w pracy i ....jestem wq...a na maxa, szkoda ze nie mieszkam w wawie, to bym rzuciła robote w pizdu i szukała jak Kate, a tak na dzień dobry mnie zdemotywowali i ryczec mi sie chce.:-(
Ide, bo nastrój tu psuje.
byłam dzis na pobraniu krwi w lab do badań okresowych i mi cała ręka spuchła

Evelajna
Październikowa mama
W strasznym pędzie Was czytam - Tuśka mnie zaraz zje z nudów.
Kaka, Marma jak oglądałam Hankę, moja młoda robiła tak samo jak Kacper - skakanie i kwiki z radości.
Patrycja nie wiem jak się nazywa takie lusterko, ale wkleję Ci linka później, bo widziałam na necie (tylko niech młoda zje obiada i pójdzie spać)
Malena wyślij zdjęcie młodej do agencji modelek- dzieci. Nie, żeby od razu ją w świat showbiznessu pchać, ale taka ładna buźka...
:-)
Lilunia ja bym bardzo chciała weekend z rodzicami spędzić. Może na wakacjach przyjadą.
Minisia to faktycznie problem z tymi pitami. Nie mam pojęcia o tych w Polsce, sorki, ale nie umiem poradzić.
Aaaaa, wrzaski! Do później!
Kaka, Marma jak oglądałam Hankę, moja młoda robiła tak samo jak Kacper - skakanie i kwiki z radości.
Patrycja nie wiem jak się nazywa takie lusterko, ale wkleję Ci linka później, bo widziałam na necie (tylko niech młoda zje obiada i pójdzie spać)
Malena wyślij zdjęcie młodej do agencji modelek- dzieci. Nie, żeby od razu ją w świat showbiznessu pchać, ale taka ładna buźka...

Lilunia ja bym bardzo chciała weekend z rodzicami spędzić. Może na wakacjach przyjadą.
Minisia to faktycznie problem z tymi pitami. Nie mam pojęcia o tych w Polsce, sorki, ale nie umiem poradzić.
Aaaaa, wrzaski! Do później!
A jak pomniejszasz???bo tez to mam ;-)
Klikasz na obrazek prawym przyciskiem myszki i zmniejsz rozmiar
Kaka zapomniałam wczoraj dopisać gratulacje za zębolka
Moli zdrówka dla Mikiego i powodzenia ze zwolnieniem - (niech lekarz alimenty płaci ;-))
Minisia i ja nie pomogę z pitem. My się rozliczamy w programie komuterowym i tam wszystko samo liczy. U nas też zwrot.
Ppatqa rzeczywiście wystrzałowa okolica. Dobrze, że nic nie wybuchło.
Malena to Izunia charakterna
Kate jupi jupi
Super, że się udało!!!
Marma mniam mniam, smaczny obiadek
Wanilia nie smuć się, nie piszesz szczegółów, ale mam nadzieję, że nie będzie źle.
My już po spacerku, to znaczy wizyta w piaskownicy pod blokiem, ale zawsze na świeżym powietrzu. Po obiadku też pójdziemy. Dalej wieje, lae juz ten wiatr taki ciepły, że teraz to już zupełnie nie wiem jak dzieciaki ubrać.
A u nas wreszcie odskocznia od dołka finansowego. Zmieniło się oprecentowanie kredytu i rata spadnie o jakieś 200zł
A jeszcze jak frank wróci do swojej "normalnej" ceny, to już wogóle będzie fajnie. Cieszę się, bo czekają nas letnie zakupy, buty spodnie itp, a skąd to brać. Fakt, że prawie 600 zł pójdzie na szczepionkę dla Bartka, ale zdecydowałam, że go zaszczepie na pneumokoki.
O i 12.05 mamy wyniki rekrutacji do przedszkola. Złożyliśmy papiery do dwóch. Nikt nie chciał oglądać aktu urodzenia, bo wierzą na słowo
, a u nas tyle zmieszania z tym było
. Jak bym chciała żeby się gdzieś dostała, bo ostatecznie mamy tu jeszcze punkt przedszkolny, ale tam czesne z wyżywieniem około 500zł. Zobaczymy. Pozostaje grzecznie czekać.
Do wieczorka!
Moli zdrówka dla Mikiego i powodzenia ze zwolnieniem - (niech lekarz alimenty płaci ;-))
Minisia i ja nie pomogę z pitem. My się rozliczamy w programie komuterowym i tam wszystko samo liczy. U nas też zwrot.

Kate jupi jupi

Wanilia nie smuć się, nie piszesz szczegółów, ale mam nadzieję, że nie będzie źle.
My już po spacerku, to znaczy wizyta w piaskownicy pod blokiem, ale zawsze na świeżym powietrzu. Po obiadku też pójdziemy. Dalej wieje, lae juz ten wiatr taki ciepły, że teraz to już zupełnie nie wiem jak dzieciaki ubrać.
A u nas wreszcie odskocznia od dołka finansowego. Zmieniło się oprecentowanie kredytu i rata spadnie o jakieś 200zł

O i 12.05 mamy wyniki rekrutacji do przedszkola. Złożyliśmy papiery do dwóch. Nikt nie chciał oglądać aktu urodzenia, bo wierzą na słowo

Do wieczorka!
malena81
mamusia październikowa 08
Dziewczyny - chwalę się!!! Od 8 czerwca zaczynam nową pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko po mojej myśli, kasa dużo większa, opieka medyczna, bez okresu próbnego od razu na czas nieokreślony + laptop i komórka. Jestem cała w skowronkach i jutro jadę złożyc wypowiedzenie!!!
To chyba dzięki Wam![]()
![]()
![]()
GRATULACJE!!!
Witam mamuski!!
ale sie wkurwilamkto sie zna na pitach????i ich rozliczeniu???
Moj odliczyl sobie Weronike i wiecie ze nawet tego 1000zl nie dostanie!!!ma jeszcze 20zl doplacic!!!bo tak im wychodzi. To z tego wynika ze gdyby nie Werka to by musial zaplacic 1000zl do urzedu??!!!!ale z jakiej racji??przeciez pracowalismy w tej smej firmie i mielismy tyle samo wyplaty!!mi wrocili 2000 a jemu 1000nie moga bo musi zaplacic???kto mi to wytlumaczy bo zaraz bialej goraczki z nerwow dostane no!!!!!!!!!!
Drugie pytanko jak robie cyfrowka zdjecia to one maja za duzy format by dodac je np. na NK kto wie jak zmniejszyc format np w programie picassa3???
Może jakaś pomyłka?
Sprawdźcie to z kimś kto się zna.
Ja dostanę 1600 zwrotu :-)
czesc
byłam dzis na pobraniu krwi w lab do badań okresowych i mi cała ręka spuchła, ledwo wróciłam tak boli, do tego byłam u kolezanek w pracy i ....jestem wq...a na maxa, szkoda ze nie mieszkam w wawie, to bym rzuciła robote w pizdu i szukała jak Kate, a tak na dzień dobry mnie zdemotywowali i ryczec mi sie chce.:-(
Też tak sobie myślę.
I dlatego Wrocławia przeboleć nie mogę.
Mieszkam teraz na takim zadupiu, że się płakać chce.
Malena wyślij zdjęcie młodej do agencji modelek- dzieci. Nie, żeby od razu ją w świat showbiznessu pchać, ale taka ładna buźka...:-)
!
Tak tak. Już o tym myślałam ;-)
Jak już nie będzie co do gara włożyć to uderzymy do szołbiznesu ;-)
Kaka zapomniałam wczoraj dopisać gratulacje za zębolka
Kate jupi jupiSuper, że się udało!!!
A u nas wreszcie odskocznia od dołka finansowego. Zmieniło się oprecentowanie kredytu i rata spadnie o jakieś 200złA jeszcze jak frank wróci do swojej "normalnej" ceny, to już wogóle będzie fajnie. Cieszę się, bo czekają nas letnie zakupy, buty spodnie itp, a skąd to brać. Fakt, że prawie 600 zł pójdzie na szczepionkę dla Bartka, ale zdecydowałam, że go zaszczepie na pneumokoki.
O i 12.05 mamy wyniki rekrutacji do przedszkola. Złożyliśmy papiery do dwóch. Nikt nie chciał oglądać aktu urodzenia, bo wierzą na słowo, a u nas tyle zmieszania z tym było
. Jak bym chciała żeby się gdzieś dostała, bo ostatecznie mamy tu jeszcze punkt przedszkolny, ale tam czesne z wyżywieniem około 500zł. Zobaczymy. Pozostaje grzecznie czekać.
Do wieczorka!
A ile wogóle kosztuje państwowe przedszkole? żłobek?
witam serdecznie od rana się zbieram żeby napisać ale coś mi to nie wychodzi.
U nas weekend superowo grille się udały, mnóstwo pyszności, mała cały dzień prawie na powietrzu więc narzekać nie mogę. za to od wczoraj maruda. Idą jej dwa zębole na raz i jest "strasznie". Jeść nie, spać nie, na spacerze też źle, masakra. Biedna ta moja laleczka, dobrze że chociaż cycuś pomaga odrobinę i taka przytulaśna się zrobiła. też nie lubię jak mnie coś boli, ale jak widzę że ona się tak męczy to mi jej żal i najchętniej bym to wzięła na siebie żeby ją to nie bolało. smarujemy dziąsełka żelem, schłodzone gryzaczki idą w ruch, pieluszka. Co jeszcze?? Macie jeszcze jakieś sposoby co by jej ulżyć??
z resztą wogóle jak czytam że cos się dzieje takim maluchom, są chore, w szpitalu itp to mi źle, to jest niesprawiedliwe i wszystko takie powinno je omijać z daleka. Dużo zdrówka dla wszystkich pociech
U nas weekend superowo grille się udały, mnóstwo pyszności, mała cały dzień prawie na powietrzu więc narzekać nie mogę. za to od wczoraj maruda. Idą jej dwa zębole na raz i jest "strasznie". Jeść nie, spać nie, na spacerze też źle, masakra. Biedna ta moja laleczka, dobrze że chociaż cycuś pomaga odrobinę i taka przytulaśna się zrobiła. też nie lubię jak mnie coś boli, ale jak widzę że ona się tak męczy to mi jej żal i najchętniej bym to wzięła na siebie żeby ją to nie bolało. smarujemy dziąsełka żelem, schłodzone gryzaczki idą w ruch, pieluszka. Co jeszcze?? Macie jeszcze jakieś sposoby co by jej ulżyć??
z resztą wogóle jak czytam że cos się dzieje takim maluchom, są chore, w szpitalu itp to mi źle, to jest niesprawiedliwe i wszystko takie powinno je omijać z daleka. Dużo zdrówka dla wszystkich pociech
wanilia79
Entuzjast(k)a
Lili ja swojego wczoraj przed koleżankami obchwaliłam że ok 20 kąpiel, butla i sam zasypia a wczoraj do 21.40 walczyliśmy i były śmichy chichy, mleko, woda, czkawka ściągnięte skarpetki i fikołki w łóżku, a dziś od 4 od nowa figleMarma ja też mojego przechwaliłam bo dzis w nocy też mi sie czesto budzil.
A dzis w planach sprzątanie i spacer i pewnie małe pranie przed czwartkowym wyjazdem. W czwartek do teściów jedziemy na 30-lecie ich ślubu. Poza tym weekend spędzimy u moich rodziców. Niestety nigdzie nie jedziemy poza tym bo mój K w piatek i sobote gra imprezy. a my z Maciem w domku, ale dzięki temu mogę siedzieć na wychowawczym z Małym i nie muszę jeszcze wracac do pracy. Dobra zmykam cos zrobic póki Maciejewski śpi. pozdrawiam.

Dziewczyny - chwalę się!!! Od 8 czerwca zaczynam nową pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko po mojej myśli, kasa dużo większa, opieka medyczna, bez okresu próbnego od razu na czas nieokreślony + laptop i komórka. Jestem cała w skowronkach i jutro jadę złożyc wypowiedzenie!!!
To chyba dzięki Wam![]()
![]()
![]()
Gratuluję Kasiu!!!!!! i jak już wcześniej pisałam żałuję że nie mieszkam w wawie
Witam mamuski!!
ale sie wkurwilamkto sie zna na pitach????i ich rozliczeniu???
Moj odliczyl sobie Weronike i wiecie ze nawet tego 1000zl nie dostanie!!!ma jeszcze 20zl doplacic!!!bo tak im wychodzi. To z tego wynika ze gdyby nie Werka to by musial zaplacic 1000zl do urzedu??!!!!ale z jakiej racji??przeciez pracowalismy w tej smej firmie i mielismy tyle samo wyplaty!!mi wrocili 2000 a jemu 1000nie moga bo musi zaplacic???kto mi to wytlumaczy bo zaraz bialej goraczki z nerwow dostane no!!!!!!!!!!
Drugie pytanko jak robie cyfrowka zdjecia to one maja za duzy format by dodac je np. na NK kto wie jak zmniejszyc format np w programie picassa3???
Musiał się ktoś machnąć w picie, nie masz kogoś znajomego kto by jeszcze raz przeliczył???? albo ściągnij pit 2008 z internetu i sama wrzuć dane.
Kasia a ja jakoś nawet nie brałam pod uwagę tych pneumokoków, nie wiem dlaczego. Kto jeszcze szczepił????????My już po spacerku, to znaczy wizyta w piaskownicy pod blokiem, ale zawsze na świeżym powietrzu. Po obiadku też pójdziemy. Dalej wieje, lae juz ten wiatr taki ciepły, że teraz to już zupełnie nie wiem jak dzieciaki ubrać.
A u nas wreszcie odskocznia od dołka finansowego. Zmieniło się oprecentowanie kredytu i rata spadnie o jakieś 200złA jeszcze jak frank wróci do swojej "normalnej" ceny, to już wogóle będzie fajnie. Cieszę się, bo czekają nas letnie zakupy, buty spodnie itp, a skąd to brać. Fakt, że prawie 600 zł pójdzie na szczepionkę dla Bartka, ale zdecydowałam, że go zaszczepie na pneumokoki.
O i 12.05 mamy wyniki rekrutacji do przedszkola. Złożyliśmy papiery do dwóch. Nikt nie chciał oglądać aktu urodzenia, bo wierzą na słowo, a u nas tyle zmieszania z tym było
Do wieczorka!
A ile wogóle kosztuje państwowe przedszkole? żłobek?
Królewny nie płacą ;-);-);-);-)

Odnosnie szołbiznesu, dziewczyna mojego brata ( też ma ładniutką buzię) wysłała swoje foty gdzieś tam do tv i zaprosili ją do udziału w programie anna maria wesołowska, co prawda kasa śmieszna coś koło 100 zł dostała, ale przygoda z telewizją fajna.
Malutki śpi a ja choć mam kupę roboty siedze przed kompem, kompletnie nie mam nastroju do roboty. Kupiłm sobie nowe buty, ale nawet one mi nastroju nie poprawiły.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Gratulacje.Dziewczyny - chwalę się!!! Od 8 czerwca zaczynam nową pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko po mojej myśli, kasa dużo większa, opieka medyczna, bez okresu próbnego od razu na czas nieokreślony + laptop i komórka. Jestem cała w skowronkach i jutro jadę złożyc wypowiedzenie!!!
To chyba dzięki Wam![]()
![]()
![]()
Niezawesoło Wiolu.czesc
byłam dzis na pobraniu krwi w lab do badań okresowych i mi cała ręka spuchła, ledwo wróciłam tak boli, do tego byłam u kolezanek w pracy i ....jestem wq...a na maxa, szkoda ze nie mieszkam w wawie, to bym rzuciła robote w pizdu i szukała jak Kate, a tak na dzień dobry mnie zdemotywowali i ryczec mi sie chce.:-(
Aja wróciłam z pracy - padnięta i z lekka zmieszana.
Jakieś zastępstwa, klasy nie wiedzą i musiałam być w dwóch miejscach ... szok.
Chyba zaraz pójdę na spacer się odstresować.
reklama
dziewczyny juz wyjasnione
) program sie rabnal w picie a wlasciwie ja nie dopatrzylam bledu mam juz rozliczone i zaniesione do US takze ufff beda pieniazki ale trzeba zas poczekac

Podpowiedzcie jak zmniejaszcie format zdjec??? i ktoras mamusia tu czasem sie chwali zdjeciami z picassy ja chcialam wam Wiktorie pokazac jak jest mala a nie wiem jak sie wkleja ten link

Podpowiedzcie jak zmniejaszcie format zdjec??? i ktoras mamusia tu czasem sie chwali zdjeciami z picassy ja chcialam wam Wiktorie pokazac jak jest mala a nie wiem jak sie wkleja ten link
Podziel się: