reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ksawek spał 3 odziny,ale za to obudził się w dobrym humorze,męczy teraz obiad,usiadł razem z m,m już zjadł ,kawę wypił i poszedł do pracy ,a Ksawek jeszze męczy:tak::tak::tak:to idę na tajny:tak:

ja też kupiłam ostatnio ten cepan i smarowałam sie z 2 razy potem zapomniałam całkiem.Muszę znowu zacząć.Ale podczas smarowania okropnie wali tą cebulą :-D:-D:-D:-D:-D:-D strasznie mnie ten zapach odpycha :-p

nie znacie może kogoś kto potrzebuje ubranka do chrztu???dla dziewczynki razem z pelerynką,oddam nawet osobie na prawdę potrzebującej za darmo.jak znacie kogoś to mówcie.

Laura zjadla teraz na nocniku potem zabki i drzemka

Wiktoria jak Cepan zadzilal?bo ja sobie kupilam i nie wiem czy zaczac sie smarowac:happy:
Powiem tak jak sie smarowałam to pomagało ale później jakoś zapomniałam i dopiero teraz mi o tej maści przypomniałaś:-D:-D:-D
nie znacie może kogoś kto potrzebuje ubranka do chrztu???dla dziewczynki razem z pelerynką,oddam nawet osobie na prawdę potrzebującej za darmo.jak znacie kogoś to mówcie.
Ja nie znam:no:

no to się pochwalę :-)
wybrałam juz domek na wakacje taki drewniany z dwoma pokoikami tak żebysmy się wszyscy zmieścili 4 dorosłe osoby plus Laura i Lena z aneksem kuchennym i łazieneczką malutką i tarasem skromnie ale czysto najważniejsze to że w lesie nad jeziorkiem
po przemysleniu nie ma się co tłuc 500 km nad morze z małą i tak niewiele jeszcze w tym roku z niego skorzysta a woda pewnie bedzie zimna więc chyba lepsze jezioro dla takiego malucha
problem już jest z terminami wszedzie pozaklepywane pewnie przez to że euro podrożało większośc spędza wakacje w Polsce
więc mamy termin na koniec czerwca na 8 dni na więcej to niestety w tym roku nie możemy sobie pozwolić ale zawsze coś :-):-):-)

a co Wy dziewczyny z tym ukrytym forum co to jest ? jesli można spytac,,,

pieknie ogralas faceta Ja tez lubie grac w tysiaca ale tu nie ma z kim:eek: moj nie przepada za kartami:sorry:

no niestety facet potrafi sie zmeczyc jazda samochodem:rofl2:
haha no w sumie też.. jazda samochodem można...:-D:-D:-D
Ja sie ciesze ze on lubi, bo ja uwielbiam, a zawsze jakies wspolne zajęcie:tak:

Luna jeszcze troche i bedziesz jesc normalnie i cieszyc sie zgrabna figurką:tak::tak::tak:

Beata daj znac co z babcią, mam nadzieje ze nic sie nie stało, moze miałajakąs wazna sprawe do zalatwienia, albo zapomniala ze masz przyjsc, w jej wieku to może sie zdarzyc:tak::tak:

ja wkoncu tych okien nie umylam- nie chcialo mi sie- zreszta nie mialam kiedy, bo poszlam do Avonu wziac katalogi, bo z pol roku nic nie zamawialam bo umiałam sie wybrac do tej babeczki tam i tak spezilam tam chyba z 2 godz na gadaniu...:szok:

wlasnie przyszlam, bralam szybko ziemniaki, wstawilam, dzisiaj na obiad mortadela w panierce,bo sobie smaka zrobilam..:-D a raczej rzadko jadam takie rzeczy.. no i sałata z sosem koperkowo ziołowym:tak::tak::tak: a ziemniaczki oczywiscie ZE SZCZYPIORKIEM:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry