reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ksawek spał 3 odziny,ale za to obudził się w dobrym humorze,męczy teraz obiad,usiadł razem z m,m już zjadł ,kawę wypił i poszedł do pracy ,a Ksawek jeszze męczy

to idę na tajny

anka26_x_07
Mama Laury :)
Laura zjadla teraz na nocniku potem zabki i drzemka
Wiktoria jak Cepan zadzilal?bo ja sobie kupilam i nie wiem czy zaczac sie smarowac
Wiktoria jak Cepan zadzilal?bo ja sobie kupilam i nie wiem czy zaczac sie smarowac

wiktoria12
Mama i żona :)
Powiem tak jak sie smarowałam to pomagało ale później jakoś zapomniałam i dopiero teraz mi o tej maści przypomniałaśLaura zjadla teraz na nocniku potem zabki i drzemka
Wiktoria jak Cepan zadzilal?bo ja sobie kupilam i nie wiem czy zaczac sie smarowac![]()

Ja nie znamnie znacie może kogoś kto potrzebuje ubranka do chrztu???dla dziewczynki razem z pelerynką,oddam nawet osobie na prawdę potrzebującej za darmo.jak znacie kogoś to mówcie.

no to się pochwalę :-)
wybrałam juz domek na wakacje taki drewniany z dwoma pokoikami tak żebysmy się wszyscy zmieścili 4 dorosłe osoby plus Laura i Lena z aneksem kuchennym i łazieneczką malutką i tarasem skromnie ale czysto najważniejsze to że w lesie nad jeziorkiem
po przemysleniu nie ma się co tłuc 500 km nad morze z małą i tak niewiele jeszcze w tym roku z niego skorzysta a woda pewnie bedzie zimna więc chyba lepsze jezioro dla takiego malucha
problem już jest z terminami wszedzie pozaklepywane pewnie przez to że euro podrożało większośc spędza wakacje w Polsce
więc mamy termin na koniec czerwca na 8 dni na więcej to niestety w tym roku nie możemy sobie pozwolić ale zawsze coś :-):-):-)
a co Wy dziewczyny z tym ukrytym forum co to jest ? jesli można spytac,,,
wybrałam juz domek na wakacje taki drewniany z dwoma pokoikami tak żebysmy się wszyscy zmieścili 4 dorosłe osoby plus Laura i Lena z aneksem kuchennym i łazieneczką malutką i tarasem skromnie ale czysto najważniejsze to że w lesie nad jeziorkiem
po przemysleniu nie ma się co tłuc 500 km nad morze z małą i tak niewiele jeszcze w tym roku z niego skorzysta a woda pewnie bedzie zimna więc chyba lepsze jezioro dla takiego malucha
problem już jest z terminami wszedzie pozaklepywane pewnie przez to że euro podrożało większośc spędza wakacje w Polsce
więc mamy termin na koniec czerwca na 8 dni na więcej to niestety w tym roku nie możemy sobie pozwolić ale zawsze coś :-):-):-)
a co Wy dziewczyny z tym ukrytym forum co to jest ? jesli można spytac,,,
medeuska
październikowa mama'09
haha no w sumie też.. jazda samochodem można...pieknie ogralas faceta Ja tez lubie grac w tysiaca ale tu nie ma z kimmoj nie przepada za kartami
no niestety facet potrafi sie zmeczyc jazda samochodem![]()

Ja sie ciesze ze on lubi, bo ja uwielbiam, a zawsze jakies wspolne zajęcie

Luna jeszcze troche i bedziesz jesc normalnie i cieszyc sie zgrabna figurką

Beata daj znac co z babcią, mam nadzieje ze nic sie nie stało, moze miałajakąs wazna sprawe do zalatwienia, albo zapomniala ze masz przyjsc, w jej wieku to może sie zdarzyc

ja wkoncu tych okien nie umylam- nie chcialo mi sie- zreszta nie mialam kiedy, bo poszlam do Avonu wziac katalogi, bo z pol roku nic nie zamawialam bo umiałam sie wybrac do tej babeczki tam i tak spezilam tam chyba z 2 godz na gadaniu...

wlasnie przyszlam, bralam szybko ziemniaki, wstawilam, dzisiaj na obiad mortadela w panierce,bo sobie smaka zrobilam..

madziulanatasza
Fanka BB :)
Na ukrytym forum rządzi Patrysia,do niej po zaproszenie
Fajny taki domek na wakacje ,ja nie wiem czy my w tym roku gdziekolwiek pojedziemy

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
A ja pojade na wakacje z grabiami siano grabić

Podziel się: