reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hejka

M wybyl do pracy, usmarzylam sie troszke. Zaczynam powoli odczuwac chyba nadchodzaca @, ale nie chce jeszcze nagadywac.

Mexi to ma zdrowie, tyle wyczekac- od rau prosimy o wiadomosci.
Mnie sie ostatnio spoznila prawie 5 dni- takze cos powinnam wiedziec okolo 8-9 maja- testy dwa w domku czekaja- ale nie robie tym razem wczesniej, chociaz ostatnim czekalam do dnia planowanej.

reklama
Jeśli mi @ przez dwa dni nie przyjdzie to wtedy w trzeci dzień zaraz testuje no chyba że się skusze szybciej;-)ale chyba jednak poczekam te dwa dni i wtedy w trzeci dzień rano:tak:

Jutro do mnie siosrty przyjeżdzają super cieszę się a w piątek moja mama ma 50,a w niedziele to z M pewnie gdzieś sobie pojedziemy co ogólnie do końca tygodnia fajnie jest:-)

Jutro do mnie siosrty przyjeżdzają super cieszę się a w piątek moja mama ma 50,a w niedziele to z M pewnie gdzieś sobie pojedziemy co ogólnie do końca tygodnia fajnie jest:-)

A moj ma wkoncu wolne od jutra, ale za to jedziemy do dentysty po poludniu, ale chyba przezyjemy. Rzeczywiscie pusciutko jakos, chyba tylko we trzy jestesmy

reklama
Mexi to ma zdrowie, tyle wyczekac- od rau prosimy o wiadomosci.
Mnie sie ostatnio spoznila prawie 5 dni- takze cos powinnam wiedziec okolo 8-9 maja- testy dwa w domku czekaja- ale nie robie tym razem wczesniej, chociaz ostatnim czekalam do dnia planowanej.

No właśnie. Ja też nie chciałam robić od razu w dniu @, bo ostatnio tak zrobiłam i się rozczarowałam z lekka ;-).

Jeśli mi @ przez dwa dni nie przyjdzie to wtedy w trzeci dzień zaraz testuje no chyba że się skusze szybciej;-)ale chyba jednak poczekam te dwa dni i wtedy w trzeci dzień rano:tak:

No ja też w 3 dzień po terminie (czyli jutro) będę testować. Trzymajcie za mnie kciuki ;-).

Do góry